İşte şimdi de Plnhsyn'in evi...

kahverengiyi sevmiyorum ama evini çook beğendim...çok ferah,eşyaların gayet kullanışlı ve şık..
çok beğendim...güle güle huzurlu mutlu oturun inşallah....

çok teşekkür ederim canım amin allah daha iyilerini güzellerini göstersin herkese :81:

COK COK COK GÜZEL

söyleyecek kelime bulamiyorum! azcik daha salondaki süsleri azaltsan diyorum ama inan herbiri muhtesem benim gibi dekorasyon manyagina
Salondaki perdelerden bende diktirdim bugün, sen kaca diktirdin cnm ögrenebilirsem???

özellikle yatak odasına ve ordaki uyuma bayıldımmmmmmmmm

güle güle oturun, huzurla, mutlulukla......

çok şık bir dekorasyon olmuş.tam benim tarzım.güle güle kullanın..........................

evinin kombinasyonu mükemmel. çok hoşuma gitti. iyi günlerde, sağlık ve huzur içinde oturman dileğiyle...

herşey harika hem sade hem şık bence muhteşem ben çok beğendm özellikle oturma odan çok hoş en güzel günler sizinle olsn mutluluklar

çok güzel evin ...
mutfağındaki masandan bendede var:)
güle güle oturun

ne güzel tesadüf ben çok seviyorum masamı düğünüme 1 hafta kala aldım masa bulamamıştım bellonada görünce bayıldım hemen aldık.sen de güle güle kullan canım masanı çok teşekkür ederim :)

evine tüm eşyalarına bayıldım özellikle salona bittim diyebilirim bende salonu aynı döşemek istiorum

canım çok teşekkür ederim ben de salonumu çok seviyorum eşyalarımı doğtaştan aldım sen de oraya bakabilirsin daha güzelleri senin olsun inşallah :)

salon,mutfak,yatak odası harika..oturma odasındaki köşe koltukta çok güzel ama televizyona çok yakın ...tek eksi bu bence.bide köşe koltuğun markası ne acaba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…