Yarın bu saatlerde yanımda olacak ama halaaaa inanamıyorum icimde bir kıpırtı ufacık heyecan yok ya hissizleştim mi ne![]()
cnm ya yarın gördüğünde eminim bu düşüncelerin değişicektir..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bu saatlerde yanımda olacak ama halaaaa inanamıyorum icimde bir kıpırtı ufacık heyecan yok ya hissizleştim mi ne![]()
cnm ya yarın gördüğünde eminim bu düşüncelerin değişicektir..![]()
ii demişsin kuzum..
Allahın izniyle hedef doğan günes![]()
selam kızlarrrrrrr
cidaaaa yawruu hoş geldinn![]()
hoşgeldin canım
Bilmiyorum cnm yaa yarın ne hissedeceğim şuann hiç birşey yokk olsa bir hafta önceki planlarımı gerçekleştirir şuan saçlarımı maşa yapıyor tırnaklarıma french yapıyor yarın ne giysem diye düşünüyordummmmmm
selam kızlarrrrrrr
hoşbuldukk kızlar nabersinizz?
Bilmiyorum cnm yaa yarın ne hissedeceğim şuann hiç birşey yokk olsa bir hafta önceki planlarımı gerçekleştirir şuan saçlarımı maşa yapıyor tırnaklarıma french yapıyor yarın ne giysem diye düşünüyordummmmmm
bence şuan geliceğinin şokunun yaşıosun tatlım..eminim yarına düzelir cnm..
hoşgeldin tatlım..
iyiii kuzuuuu anaaa faceyeee bakılmıyoo bebekkkk sofraaa hazırlıklarr süperrr lennnBizee davett yokk hoş kimin evide bilmiyom ama
![]()
hoşbuldumm canım naber
ay gördünmü arkadaşa gittikte dün ben önden gitmiştim yardıma ordaydıkk yaw
Ne kola ne fanta sadece 7 gün![]()
Ne kola ne fanta sadece 7 gün![]()
hoşbuldumm canım naber
ay gördünmü arkadaşa gittikte dün ben önden gitmiştim yardıma ordaydıkk yaw
ne resmi yavrum..
maşallahhhh cnm![]()
bunu sevdim
Gmrdümmm kızzzzz yeşiliinnn kızız ceydaaa yeşilli yeşilli gece gece iştahımm açıldıı sarmalarrr pastalar böreklerrrr![]()
biz dün arkadaslarla toplanmıstıkta canım resm eklemısler facey onu dıyo zeynoom
hehehehe valla guzel yapmısıkk hee bide yicektin onları
biz dün arkadaslarla toplanmıstıkta canım resm eklemısler facey onu dıyo zeynoom
hehehehe valla guzel yapmısıkk hee bide yicektin onları
Darisi basiniza kizcelerrr![]()