- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım amin![]()
Sende 6aydan sonra dusersen bak nasil gecicek canim.. Ondan sonrada plakalara gelmeyi istersen ve bir bakmissin gelmissin ve sonuna gelmissin.![]()
evet evet bu benım safagımmmm ........ >>>>>> cok sukur safakkk atarsa 3 !!!!!
ay cnm senin adına çok sevindim..süper bişey bu..inş darısı başımıza..![]()
buraya kadar geldikya diyorum burdan sonrada biter
Sıkıntı yok şükürler olsun.
Hele bitiripte kavuşanları görünce sizin gibi umudumuz artıyor![]()
Busem yawrumm hoş geldinnn![]()
Cok sagol canim benim.. AMIN AMIN INSALLAH busecim... Seninde az kalmis masallah sen 6 aylardaydin en son gordugumde.. Cok sukur 3 ay falan kalmis![]()
hoşbuldummmmmmm bebeğimmm napıosun bakalımmmmmmmmmmm
saol cnmgerçekten öle sanırım azaldı..
![]()
Evet cnm gecer gecer birgun gelir sadece 1 gun kalirbende inanamiyordum ama 3gun kalinca inanmaya basladim
![]()
Evet haklisin canim.. Oyle dusundugune sevindim. Insan negatif seyler dusununce kendinide depresyona sokuyor ama buna gerek yok. Birgun gunes hepimiz icin dogucak. INSALLAH gunler cabuk gecer ve sende benim gibi sonuna gelirsin.. Biz gidelim ki size sira gelsin demi canim![]()
hoşbuldummmmmmm bebeğimmm napıosun bakalımmmmmmmmmmm
saol cnmgerçekten öle sanırım azaldı..
![]()
Evet canım pozitif düşünce yanlısıyım.Şuana kadar şafağımı yani ilk başları es geçersek dert etmedim bitecek zaman geçmeye mahkum
Amaaa sizidee onumuzden çekmek gerek
Napayımmmm yawruuuu iştee netlerdee dolaşıyorumm yinee sen naparsınn bittimi batanniyennn artıkınn![]()
Evet canım pozitif düşünce yanlısıyım.Şuana kadar şafağımı yani ilk başları es geçersek dert etmedim bitecek zaman geçmeye mahkum
Amaaa sizidee onumuzden çekmek gerek
:
yok be yavrummmmmmmmm bitermiiiiiiiii
askerini göndermişsin Allah kavuştursun kuzum..
valla herhalde bende o zamanlar inanmaya başlıcam![]()
Aminn kuzumm aminn hepimizi inş
Bu sefer bitirde gel dedim tamam artık çok uzadı bu mevzu![]()
Insallah gelir tez zamanda gelir o gunler ccanim![]()