• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sende 6aydan sonra dusersen bak nasil gecicek canim.. Ondan sonrada plakalara gelmeyi istersen ve bir bakmissin gelmissin ve sonuna gelmissin. :27:

:9: buraya kadar geldikya diyorum burdan sonrada biter

Sıkıntı yok şükürler olsun.

Hele bitiripte kavuşanları görünce sizin gibi umudumuz artıyor :16:

Asktan yana soz duyunca, ben hep seni dusunurum.. Ucsuz hayaller boyunca ben hep seni dusunurum..
Yildiz kayar geceden, renkler siyrilir yuceden, YUREGIM sizlar inceden.. Ben hep seni dusunurum...
Ben hep seni dusunurum.. Ben hep seni dusunurum.. Ben hep seni dusunurum.. Ben hep seni dusunurum... :14::16::14:

Allah sabredenlerle beraberdir..

:9: buraya kadar geldikya diyorum burdan sonrada biter

Sıkıntı yok şükürler olsun.

Hele bitiripte kavuşanları görünce sizin gibi umudumuz artıyor :16:

Evet haklisin canim.. Oyle dusundugune sevindim. Insan negatif seyler dusununce kendinide depresyona sokuyor ama buna gerek yok. Birgun gunes hepimiz icin dogucak. INSALLAH gunler cabuk gecer ve sende benim gibi sonuna gelirsin.. Biz gidelim ki size sira gelsin demi canim :32::32:

Son düzenleme:
Evet haklisin canim.. Oyle dusundugune sevindim. Insan negatif seyler dusununce kendinide depresyona sokuyor ama buna gerek yok. Birgun gunes hepimiz icin dogucak. INSALLAH gunler cabuk gecer ve sende benim gibi sonuna gelirsin.. Biz gidelim ki size sira gelsin demi canim :32::32:

Evet canım pozitif düşünce yanlısıyım.Şuana kadar şafağımı yani ilk başları es geçersek dert etmedim bitecek zaman geçmeye mahkum :16::16::16:

Amaaa sizidee onumuzden çekmek gerek :27::27:

hoşbuldummmmmmm bebeğimmm napıosun bakalımmmmmmmmmmm:32::32::32:

saol cnm:nazar::nazar::nazar: gerçekten öle sanırım azaldı..:27::27::27:

Napayımmmm yawruuuu iştee netlerdee dolaşıyorumm yinee sen naparsınn bittimi batanniyennn artıkınn :27::27:

Evet canım pozitif düşünce yanlısıyım.Şuana kadar şafağımı yani ilk başları es geçersek dert etmedim bitecek zaman geçmeye mahkum :16::16::16:

Amaaa sizidee onumuzden çekmek gerek :27::27:

Napayımmmm yawruuuu iştee netlerdee dolaşıyorumm yinee sen naparsınn bittimi batanniyennn artıkınn :27::27:

yok be yavrummmmmmmmm bitermiiiiiiiii:6::6::6:

askerini göndermişsin Allah kavuştursun kuzum..

Yarın bu saatlerde yanımda olacak ama halaaaa inanamıyorum icimde bir kıpırtı ufacık heyecan yok ya hissizleştim mi ne :(

Back
X