• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ankara / mamak 28. mekanize piyade tugayı aynı zamanda barış gücü oldugu için (hatırlarsan daha önce sözlükten bir yorum yazmıştım siteye kosova bosna hersek lübnan afganistana asker gönderiyor)anlayacağın bizimkide gitmek istiyor işte bedava askerlik yapacağıma 1200 dolar maaş alırım diyo

ankara / mamak 28. mekanize piyade tugayı aynı zamanda barış gücü oldugu için (hatırlarsan daha önce sözlükten bir yorum yazmıştım siteye kosova bosna hersek lübnan afganistana asker gönderiyor)anlayacağın bizimkide gitmek istiyor işte bedava askerlik yapacağıma 1200 dolar maaş alırım diyo

Yok hatırlıyorum o yazıyı konuşmuştuk hatta baya.

Ya bilmiyorum gideceği yer rahatmı oalcak gidecek orayada salla parasını eğer sıkıntı olacaksa gitmesin

Ama yok burdaki gibi askerlik yapacaksa 1200 iyi para 10 ayda 12 bin yapar ki siz nişanlısınız işinize yarar :9:

afganistan daha rahatmış askerine önem veriyorlarmış ankara hakkındaki yorumlar çok kötü zatenn. hayırlısı ya belli değil daha
bu arada yarın geliyor akşam sekiz buçuk gibi tabi kardan dolayı ucak seferleri iptal olmazsa.

afganistan daha rahatmış askerine önem veriyorlarmış ankara hakkındaki yorumlar çok kötü zatenn. hayırlısı ya belli değil daha
bu arada yarın geliyor akşam sekiz buçuk gibi tabi kardan dolayı ucak seferleri iptal olmazsa.

hayırlısı olur inş canım hakkınızda.
Dmek geliyor hadi gözün aydın uçak seferleri rötarlı oluyor hava muhalefetleri nedeniyle ama gelir eninde sonunda

burada kar var su boruları dondu 3 gündür sularda akmıyor hiçbişey yapamıyorum tam onun geleceği zaman aksilikler oluyoo ya

sen nerdeydin canım yanlış hatırlamıyorsam samsunmuu

evet canım Samsun daydım.Biz denize çok yakınız oturduğum yer yürüme 5 dk denize bu kadar yakınken buraya kar tutmazdı ama bu sene baya baya kar tuttu bizim burLAR

bizim burasıda denize 10 dk. ama buradada yerler baya tuttu arabalar kayıp kaza yaptı bugn ama insallah bu akşam yagmazda ucak seferleri iptal olmaz

bizim burasıda denize 10 dk. ama buradada yerler baya tuttu arabalar kayıp kaza yaptı bugn ama insallah bu akşam yagmazda ucak seferleri iptal olmaz

iNŞ YAĞMAZ CANım da erkenden gelir nişanlın.

Ama yağmayacaktı artık havalar ısınıyordu değilmi

güya hissedilir derece ısınacak kar yerini yagısa bırakacak falan filannn inşallah dedikleri gibi olur

Birde bana hiç o gelecek kavusacagız gibi bir heyecan heves gelmiyor inanamıyorum neden acaba herkeste böylemi ??

güya hissedilir derece ısınacak kar yerini yagısa bırakacak falan filannn inşallah dedikleri gibi olur

Canım burda bol güneş açık hava vardı soğuktu ama kar yağışı felan yoktu açacaktık artık yavaş yavaş

Ne Güzellll ben bu günleri görebilecekmiyimmm Şafak 424 daha

Goruceksin insallah canim sen sabret bak bu gunler gelicek :) bende eskiden senin gibiydim sanki hic bitmiyecekmis gibi gelirdi ama bak sadece 3 gun kaldi ben bile hala inanamiyorum. IMKANSIZ OLAN SEY GERCEK OLUCAK YA !!! DARISI BUTUN ASKER YARENLERIN BASINA !:16:

Back
X