Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmm![]()
Selam kızlarrrr.... Nabersiniizz???
moralim bozuk benimaşkım kantin görevinde benim.çok yoruluyormuş.bütün askerlerden 1.5 saat önce uyanıyor.kantindeki işler yüzünden.bide nöbetler var.akşam 10da nöbet tutmuş,11.30da uyumuş gece 2de tekrar nöbete kalmış.3.5da uyumuş 5de komutan kaldırmış kantinde işler var diye
herkes uyurken
![]()
bugün bi aradı sesi çok kötü.tansiyonu düşmüş.büyük tansiyon 9 küçük 6burnu kanamış tansiyon düşünce
![]()
moralim bozuk benimaşkım kantin görevinde benim.çok yoruluyormuş.bütün askerlerden 1.5 saat önce uyanıyor.kantindeki işler yüzünden.bide nöbetler var.akşam 10da nöbet tutmuş,11.30da uyumuş gece 2de tekrar nöbete kalmış.3.5da uyumuş 5de komutan kaldırmış kantinde işler var diye
herkes uyurken
![]()
bugün bi aradı sesi çok kötü.tansiyonu düşmüş.büyük tansiyon 9 küçük 6burnu kanamış tansiyon düşünce
![]()
hoşgeldiniz kızlar
Allah Allah yaaabaşka askermi yokmuş orda burnu kanayıncada çalıştırmamışlardır umarım
üzülme canım yaa zor günler biliyorum ama kendini üzme oda iyi olur zamanla zaten şubatta alt devre geliyor biraz rahatlar umarım![]()
hoşgeldiniz kızlar
Allah Allah yaaabaşka askermi yokmuş orda burnu kanayıncada çalıştırmamışlardır umarım
üzülme canım yaa zor günler biliyorum ama kendini üzme oda iyi olur zamanla zaten şubatta alt devre geliyor biraz rahatlar umarım![]()
Geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm.
Benimkide aynen öyle tekrar hasta olmuş kronik bronşit var.Çok yoruluyorlar.
Ama şu acemiliği 75 gün olanlar gelcekmiş haftaya galiba 6 kişi e sonra da 92/1 ler gelcek yakında rahatlıcaklar canım.
Hoşgeldin canıımm![]()
SAğol canım.hoşbulduk canım.çok moralim bozukmaalesef burnu kanayıncaya kadar çalışmış
dayanamıyorum bana yarım saat izin verin demiş öyle izin vermişler yarım saat oturdum dedi.uyusaydın dedim uyutmadılar dedi
canım alt devre gelse bile kantin işini hemen vermezlermiş alt devreye.güvenmezlermiş.serkana demiş komutan simdiden.alt devre gelecek diye işler hafifleyecek sanma sen gidinceye kadar buradasın sorumluluk sende diye
çok zayıfladı zaten geçen hafta kamerada görünce ağladım üzüldüm haline
![]()
sağol canım sizede geçmiş olsun.inşallah iyileşir en kısa sürede.canım ceydoşada dediğim gibi benimkinin durumu acemiler gelincede aynı olacak![]()
pınarcım geçmiş olsun cnm..malesef işte derler ya askerlikte mantık yok işte bu..benim askerimde hasta olmuştu..sevk yasaktı..koskoca hastanede doktora çıkmak yasaktı..![]()
hoşbuldukkkkkkkkkkkkkk napıosun cnm??
pınarcım geçmiş olsun cnm..malesef işte derler ya askerlikte mantık yok işte bu..benim askerimde hasta olmuştu..sevk yasaktı..koskoca hastanede doktora çıkmak yasaktı..![]()
SAğol canım.
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun.
Ama canım en azından nöbet konusunda rahatlıcak.
Bizimkinin ordada adam yok işte bütün işleri onlar yapıyo 3 kişiler 91/4 düşün artık canım![]()
amin canım.bende dedim nöbetlerde rahatlarız alt devre gelince diye ama benim üst devrelerimde benimle aynı nöbet tutuyor onlar biz gelincede rahatlamadı dedicanım benim askerim izmir gaziemirde.orasıda acemi birliği ağırlıklı.usta birliğini yapan asker çok az.ustalar az olunca işler hep bunların üstünde
![]()
hoşgeldin tatlım.sağol canım.mantıksızlığa bak ya doktora cıkmak yasak olur mu hiç.aynen canım mantık yok![]()
diğer askerler gibi uyusam hastalanmıycam,uykusuzluk hasta yapıyor beni diyogünde uyuduğu uyku en fazla 3 saat.offffff
![]()
İyiyim canım sen napıyosun?
Ya evet saçma sapan prosedürleri var.Bende ayın 17sinde gitmek istiyorum bakalım evci çıkarcaklar mı.
Bazı birlikler çıkarmıyomuş .Bugun otellere falan baktım ama aşkım haftasonu gidip kendi bakıcak
Valla Akılsızlık onlarda valla ben erkek olsam sırf kısa dönem askerlik yapmak için üniv. okurdum.
adamlar direk 10 ay takıyolar bize yaa
malesef öle cnm..ben askerimin nerdeyse uykuyu unuttuğu zamanları biliorum kuzum..elden bişey gelmio..belki anca kepaltı yada tezkereci olunca rahatlar..
sendeki şans eşisin ya çıkarırlar belki cnm..inş çıkarırlar..
malesef öle cnm..ben askerimin nerdeyse uykuyu unuttuğu zamanları biliorum kuzum..elden bişey gelmio..belki anca kepaltı yada tezkereci olunca rahatlar..
evetbenimkide şimdi çok pişman.keşke 4yıllık tamamlasaydım diyo
benimki liseden sonra hemen kpss girdi.kazandı.memur oldu.ünv hayal oldu.o yüzden okuyamadı
![]()
inşallah canım yaa..
Siz bütün izinleri kullandınız mı?