evet canım benim salonumuzu tuttuk, şimdi hazırlıkları hızlandırcaz inşallahSağol tatlımmm ama asıl sana maşallah düğün tarihi belli olmuşşşş
ayy daha eylüle çok var, o gün bi gelsin de, fotolarımı gönderirim size canım benim
burda kar fln yok bu sefer ama anormal bir soğuk var, uludağa yağıyor, biz soğuğunu çekiyoruz aşağıda
şimdi bu soğukta çıkıp bikaç salon bakıcam kına için tertom
ayy ewet canım, darısı başına
ecemcimmm canım maşallahhhhh 41 kere şafağına
şafağın kaç? söylersen ben msj atarım ceydaya
Türkiyeye gelin mi geleceksin ?
anaaa sen mehtapta mısınnn? ne kaa güzel kuzum ya
Görmedim k.bakma.. Safagim 433
Ahh öyledir tabi
Naptınızz bugün nasıl geçtiiii
Hoşbulduk tatlımm nasılsın ?
varr varrr amaaa pekk oynayamadık hasta ses soluk yok..
ben bazen dayanamayım atıyodumm
ama yarın sözleştikk kardeşi felann kar topuu oynamaya gidiyozz
ayy daha eylüle çok var, o gün bi gelsin de, fotolarımı gönderirim size canım benim
burda kar fln yok bu sefer ama anormal bir soğuk var, uludağa yağıyor, biz soğuğunu çekiyoruz aşağıda
şimdi bu soğukta çıkıp bikaç salon bakıcam kına için tertom
ayy ewet canım, darısı başına
ecemcimmm canım maşallahhhhh 41 kere şafağına
şafağın kaç? söylersen ben msj atarım ceydaya
Türkiyeye gelin mi geleceksin ?
ii kuzum sen napıosun?
ohhhhhhhhhhh çok süper valla çoksevindim senin adına kuzum..
ahhhhhhhhh kuzummmmmmmmm ya senin adına çok sevindim yaaaaaaaa..ossun askerin gelince bi uludağ yaparsınız
Oh ohh ne güzel canım,özendim valla o kadar uzun zaman oldu ki görüşmeyeliGüzelll geçtiii canımmm yaa sahill boyuu yürüdükkk arabalaaa tıkılmayalım dedikk
Kar yağdıı bir yandann oyle lapa lapa yağmadı ama olsun,sonra acıktık yemeğimizi yedik gezdikk tozdukk felan filan
En yakın zamandaa başınızaa canım senin son 55 gun
evet canım benim salonumuzu tuttuk, şimdi hazırlıkları hızlandırcaz inşallahdarısı başına inşallah tatlım
İnşşş kuzuuu birdahakii kııştaa sennn sevgilinle tadını çıkartırsın
ii kuzum sen napıosun?
ahhhhhhhhh kuzummmmmmmmm ya senin adına çok sevindim yaaaaaaaa..ossun askerin gelince bi uludağ yaparsınız
Ismim Meltem
Oh ohh ne güzel canım,özendim valla o kadar uzun zaman oldu ki görüşmeyeli
ne zaman dönüyor peki :26:
Çok sevindim canım ya hayırlısı olsunnnn
Amin tatlım amin,ayakkabının altına ismimizi yazarsın artık
Ismim Meltem
ayyyyyy o zamanda kar yağmaz
işte 2 gunumuz kaldı sadece perşembe yolda olacak
Az kaldıı kuzum azz şuan yanımda olması yerine şafağımın 55 olmasını milyon kere tercih ederdim
Olucak kuzum sizinde ne kaldı dimi onca ayı geride bıraktınızzz
Ozaman iyi değerlendirin kalan günlerinizi
İyiyim kuzum napıyım vakit geçirmeye çalışıyorum
ay kar çok güzel..sizin orda varmı?
Merhaba meltem hoşgeldin aramıza bende ecemmmm
Hhahaaa kuzummmm yaaa gelsinndeee sanaa kırmızıı karr yağdırırırzzzz istediğin o olsunn
Hayırlısı olsun, ben msj atarım, zeyno da söyler ceydaya, listeye ekler akşama seni deSafagim 433 Evet nasip olursa Türkiyeye gidecegim Gelin olarak
aa hadi yaa, başınız sağolsun canım.. Pek güzel bi mehtap olmamış anlaşılan:26:Mehtap planımız yoktu canım ya dedesi vefat etti oda kalktı geldi
sağol tertommmii kuzum sen napıosun?
yazmam mı kuzum yaa, şafak güzelleri için ayrıca ayakabı alıcam zatenOh ohh ne güzel canım,özendim valla o kadar uzun zaman oldu ki görüşmeyeli
ne zaman dönüyor peki :26:
Çok sevindim canım ya hayırlısı olsunnnn
Amin tatlım amin,ayakkabının altına ismimizi yazarsın artık
amannnnnn gelsindeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yağmur tipifarketmezzzz
Hayırlısı olsun, ben msj atarım, zeyno da söyler ceydaya, listeye ekler akşama seni debu arada izmir'in neresine gidiyor askerin?
aa hadi yaa, başınız sağolsun canım.. Pek güzel bi mehtap olmamış anlaşılan:26:
sağol tertommmevlenince uludağın eteklerinde oturcaz zaten, o yüzden hiç gözüm yok karda ben sıcak yerlere kaçalım die niyetleniyorum
yazmam mı kuzum yaa, şafak güzelleri için ayrıca ayakabı alıcam zaten
evet canım benim bana kalsada az kaldı 198 dediğin nedirki 460 ın yanında
Öyle yapmaya gayret ediyoruz canım
Hayırlısı olsun, ben msj atarım, zeyno da söyler ceydaya, listeye ekler akşama seni debu arada izmir'in neresine gidiyor askerin?
aa hadi yaa, başınız sağolsun canım.. Pek güzel bi mehtap olmamış anlaşılan:26:
sağol tertommmevlenince uludağın eteklerinde oturcaz zaten, o yüzden hiç gözüm yok karda ben sıcak yerlere kaçalım die niyetleniyorum
yazmam mı kuzum yaa, şafak güzelleri için ayrıca ayakabı alıcam zaten
Tanıştığıma memnun oldum Meltem
Burada kurduğumuz güzel dostluklar arkadaşlıklar sayesinde bu süreci daha kolay atlatabiliyoruz.
Çünkü burda bizi anlayan bizimle aynı kaderi paylaşan insanlar var sende her zaman gelip sohbetlerimize katılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?