Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahahha sende en azından bi başlangıç var bende oda yok 2 adet çift kişilik yorgan var okadar sıcak sıcak tutar işte içimi ısıtır diye aldım

sıcak sıcak uyursunuz işte bak ne güzel

Benim de annemin yaptırmış olduğu yünden saten yorganlarım var 4 tane kadar Onları kullanmak istemediğim için hazır yorgan alıcam yine de

sıcak sıcak uyursunuz işte bak ne güzel

Benim de annemin yaptırmış olduğu yünden saten yorganlarım var 4 tane kadar Onları kullanmak istemediğim için hazır yorgan alıcam yine de

neden kullanmıycaksın ki :26: 4 tane yetmez mi ? Anne eli deymiş gibi yatarsınız sıcak sıcak sizde

neden kullanmıycaksın ki :26: 4 tane yetmez mi ? Anne eli deymiş gibi yatarsınız sıcak sıcak sizde

Tatlım yün yorgan ağır oluyor.. Daha hafif bişi istediğim için kullanamayacağım diye düşünüyorum ama bakalım

Anne eli değen herşey mükemmel olur biliyosun

şafak 390 mehtap heyecanının yeniden kendini hissetirmesi

Arkadaşlar eşimin usta birliği Diyarbakır / SİLVAN'a çıktı. askeri orada olan ya da nasıl bir yer bilen var mı? (yazın verdiğimiz şehitleri düşündükçe çıldırıyorum)

Allah kavuştursun diyorum ..
ORası hakkında hiçbir fikrim yok Sağlıcakla gitsin gelsin inşallah sağ salim ... Evlisiniz birde Allah sabırlar versin ..

günaydın kızlar bu topik ne zman açıldı bende Başka topik zannettim

ohooooooo biz öbür topicte 100.000 yaptık..bize dayanamayıp yeni topic verdiler..

Allah kavuştursun cnm..orası hakkında bilgim yok..inş sağ salim kavuşursunuz..

Son düzenleme:
KIzlarrrr 16 Eylül'de EV-LE-Nİ-YO-RUUUMMMM:123:
Salonu tuttuk
şimdi çıkıyorum, yarın görüşürüz

KIzlarrrr 16 Eylül'de EV-LE-Nİ-YO-RUUUMMMM:123:
Salonu tuttuk
şimdi çıkıyorum, yarın görüşürüz

Süper bi haber bu askerlik bitiyor ve artık evlilik düğün var düğün :123:
Mutluluklar canım benim gelinlikle fotolarını görmek için sabırsızlanıyorum ...

:98:

naber buse napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…