• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güçlü görünmeye calışsamda ufak bir esintide yıkılacak kadar umutsuz ve mutsuzum ankara mamak hakkında hiç iyi yorumlar yok askerimde öyle duymuş ne yapacak nasıl 14 ay kalacak orada düşündükce deli olacağımm kızlarrr bu akşam aradı senin sesin cok durgun birşey varr dedi yok dedim var anlarım ben yemin et dedi :(
Onun için ve kendim icin güclü olmaya calısıyorum ama olmuyooooooooooooooooo

ahh ahhh o duyguları çok iyi bilirim yalnız değilsin canım.zamanla insan alışıyor.böyle acısı kalmıyor.zamanla alışcaz sabır tatlım

erkencisin yawru hoşçeldun baheyum geç hele şöyle otir kenara :ssz:

oy guzum penum öpeyrum o dilleri:27: özlemişim haçen seni bacum.nasulsun bakem tadlum:54:

hoşgeldin yavru..

hoşbulduk fıstığım.msn açtımda yoksun bebem

Güçlü görünmeye calışsamda ufak bir esintide yıkılacak kadar umutsuz ve mutsuzum ankara mamak hakkında hiç iyi yorumlar yok askerimde öyle duymuş ne yapacak nasıl 14 ay kalacak orada düşündükce deli olacağımm kızlarrr bu akşam aradı senin sesin cok durgun birşey varr dedi yok dedim var anlarım ben yemin et dedi :(

Elifciğim bugün yüzlerce defa anlattımya bacım sana sen hala canını niye sıkıyorsun

eden netteki yorumlara takıyorsun

Al benım sana ornek bendee süperr yorumlar okudum ama poktan bi yer çıktı

Sende inanma artık şu netteki yorumlara

hoşgeldin pınarrr:16:

E bende bunu kastedmedim yani buse yarın şafak attırcak demedim yarın ki şafakta ne güzel 111 oluyo dedim

Niye anlamayayım ki anladım da yaptığın espiri ile benım kasteddiğim şey arasında dağlar kadar fark var ben sıralı gidiyor bu aralar dedim,şafağın yarın 111 olacak derken kastım oydu

ama ben kötü bişey demedimki :5:

kuzum böle yapma ama bak bana bende batı beklerken doğu çıktı..hemde en uç..Van..ama ayakta durup askerime destek verdim..çünkü üzülsemde üzülmesemde geçicek bu günler..zor şartlar yaşadık..şehitler oldu askerim onların otopsisine bile girdi..hepsini gördü..sonra deprem yaşadık..sonra yangın..ama herşeye rağmen devam edioruz..bak 348 gün geçti bile..Allahın izniyle bitiricez bu askerliği hepimiz..

hay ağzını öpiim busemmm :60::60::60::60::52::52::52:

öp öp öp

hoşgeldin pınarrr:16:

E bende bunu kastedmedim yani buse yarın şafak attırcak demedim yarın ki şafakta ne güzel 111 oluyo dedim

boşver kuzummmmmmmmmmm

Biliyorum zeynep yazdıkların aklımda ama onca insanda yalan söylemiş olamazki diye düşünüyor kendimi yiyorummm :(

ahh ahhh o duyguları çok iyi bilirim yalnız değilsin canım.zamanla insan alışıyor.böyle acısı kalmıyor.zamanla alışcaz sabır tatlım

oy guzum penum öpeyrum o dilleri:27: özlemişim haçen seni bacum.nasulsun bakem tadlum:54:

bende seni özledim tertibimmm iyiyim işte idare ediyorumm sen nasılsın?? :16:

O kanıyada nerden vardın şimdi sen :53: ben sana kötü bişe dedin mi deim kızım tuhafsın ha :27:

ne bilimm sanki kızdın gibi geldi ben alınmassın diye şaka yapmıştım

ne bilimm sanki kızdın gibi geldi ben alınmassın diye şaka yapmıştım

:9: delimisin kızım ben bu zaman kadar hangi şakana alınganlık ettim :48:

kuzum böle yapma ama bak bana bende batı beklerken doğu çıktı..hemde en uç..Van..ama ayakta durup askerime destek verdim..çünkü üzülsemde üzülmesemde geçicek bu günler..zor şartlar yaşadık..şehitler oldu askerim onların otopsisine bile girdi..hepsini gördü..sonra deprem yaşadık..sonra yangın..ama herşeye rağmen devam edioruz..bak 348 gün geçti bile..Allahın izniyle bitiricez bu askerliği hepimiz..

öp öp öp

boşver kuzummmmmmmmmmm

:27::27::27::27:

öp öp öp

boşver kuzummmmmmmmmmm

öpimmmiiiiiiiii :17:

hemen açıom yavrum sen iste..:ssz::ssz::ssz:

Biliyorum zeynep yazdıkların aklımda ama onca insanda yalan söylemiş olamazki diye düşünüyor kendimi yiyorummm :(

kuzum bizim yerimiz içinde çok ii yer demişlerdi..hem komutanın ii olması daha önemli..

iyiyim canım.1 ayın sonunda bugün ilk kez kel kedimi kamerada gördüm.kavga bilem ettik o derece:27: dilin uzamış kavga etmeyince gel edelim hadi dedi ettik:27:

evde kaldım bırak :27: ne gelini zeynebim turşusu çıktı :27::27:

takma be bebişim yalnız değilsin bende kaldım evde:ssz: yaşlı gelince olcaz biz:27:

iyiyim canım.1 ayın sonunda bugün ilk kez kel kedimi kamerada gördüm.kavga bilem ettik o derece:27: dilin uzamış kavga etmeyince gel edelim hadi dedi ettik:27:

takma be bebişim yalnız değilsin bende kaldım evde:ssz: yaşlı gelince olcaz biz:27:

Takmıyorumm zatennnn benıı bekleten şahıss utansınn :27::27:

bende öle düşünmüştüm biz birbirimize alınmayızz diye düşünmüştümm :48::48:

Neyden kaynaklandı biliyormusun smilee kullanmadım ben oraya gulen smile atsaydım veya herhangi birini kızdım sanmazdım bu smileler çok onemli şimdi yine anladım :27::27: :9::9:

Tamam Kızlarr Düşünmüyorummm Metin oluyorum sakin oluyorum güçlü oluyorummmmmmm
Desteginiz icin hepinize tesekkürler.

iyi yapmışınız biz hep ediyozz :27:

Back