• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Takibindeyimm yawrummm :10:

E ben attırmıcak demedim ki yarında 111 oluyo dedim ne alaka şimdi :37:

yavrum dedin ya yarında 111 olucaksın die ceydoşta demek istedi yo attırmıcakmı attırcak tabi 111 olucak hani 112'den sonra o var gibisinden:27::27::27:

Güçlü görünmeye calışsamda ufak bir esintide yıkılacak kadar umutsuz ve mutsuzum ankara mamak hakkında hiç iyi yorumlar yok askerimde öyle duymuş ne yapacak nasıl 14 ay kalacak orada düşündükce deli olacağımm kızlarrr bu akşam aradı senin sesin cok durgun birşey varr dedi yok dedim var anlarım ben yemin et dedi :(
Onun için ve kendim icin güclü olmaya calısıyorum ama olmuyooooooooooooooooo

ya biliyomda şimdik sana anlatana kadar sabah olur :33::9::9:

erkencisin yawru hoşçeldun baheyum geç hele şöyle otir kenara :ssz:

hay ağzını öpiim busemmm :60::60::60::60::52::52::52:

Niye anlamayayım ki anladım da yaptığın espiri ile benım kasteddiğim şey arasında dağlar kadar fark var ben sıralı gidiyor bu aralar dedim,şafağın yarın 111 olacak derken kastım oydu

Güçlü görünmeye calışsamda ufak bir esintide yıkılacak kadar umutsuz ve mutsuzum ankara mamak hakkında hiç iyi yorumlar yok askerimde öyle duymuş ne yapacak nasıl 14 ay kalacak orada düşündükce deli olacağımm kızlarrr bu akşam aradı senin sesin cok durgun birşey varr dedi yok dedim var anlarım ben yemin et dedi :(
Onun için ve kendim icin güclü olmaya calısıyorum ama olmuyooooooooooooooooo

sence yapabileceğin bişey varmı elifcim ?
ankaraya gitmemesinimi sağlıcaksın yada hem kendini üzüp hemde askerinimi üzüceksin
ne yapabilirsinki destek olmaktan başka
sen iyi olursan komutanları iyi olursa askerinden iyisi olmaz emin ol
hadi şimdilik komutanları bilmiyosun
sen iyi ol
sen iyi olki askerinde destek alsın senden cesaret bulsun

Back