Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

birinizde huhuuu pınar deyin beeeeee.

not:pınar mod:27:

hu huuuuuuuuuuuuu pınarrrrrrrrrrrişkoooooooooo:12::12::12:

demekki ben eski sohbet ettiğim kişilerle karşılaştım yeniden :29: ne güzelll :16:
yine sohbet edelim tamammııı :1:
şimdi çıkmam gerekiyo duş alıcam :31:

ii geceler kuzum..

bekliycem yakalamanı:32::32::32:

Konuştuk kuzum en başından beri (benim askerliğin) tanışıyoruz seninle :29::54:

Evet canım aynen öyle görüşürüz yine ben pek takılmıyorum buraya gerçi kendi mekanımdayım :9::60::51:
İyi bak kendine ...

Herkese ii geceler bende kaçıorum :54:

oh ne güzelllllllll o zaman..hep konuşalımmmm:8::8::8:

ii geceler yavrum yine gel bu topice..

Son düzenleme:
hu huuuuuuuuuuuuu pınarrrrrrrrrrrişkoooooooooo:12::12::12:

ii geceler kuzum..

bekliycem yakalamanı:32::32::32:

oh ne güzelllllllll o zaman..hep konuşalımmmm:8::8::8:

ii geceler yavrum yine gel bu topice..

:38: yakaliciiimmm

duştayken sular kesilsinde gör :19: tertonu unutmak neymiş anlarsın hıııııh:21: şaka şakaaa kıyamamki sanaa:16: bak gene şanslısın çok pamuk kalpli bi arkidişin var öp cabuk beni :43:

kıyamaz benim tertibimm banaaaa:29: öperimm seniii severiimm senii mucuk mucukk mucukk :38::38::38::54::54::54::54::54::54::54::54::29::29::29:

seviyorum sizi kızlarr iyi geceler kaçtım bennnn

sanada küstüm hıııııııh sende unuttuverdin pınarını:43:

not:pınar mod:27:

pınarımmmm yaşamm pınarımmmmmmm:24::24::24: öpiiimmmmmm barışalımmmmmmm olumuuuuuuuu:34::34::34:

:38: yakaliciiimmm

kıyamaz benim tertibimm banaaaa:29: öperimm seniii severiimm senii mucuk mucukk mucukk :38::38::38::54::54::54::54::54::54::54::54::29::29::29:

seviyorum sizi kızlarr iyi geceler kaçtım bennnn

bizzde seni seviyoz yavrum:38::38::38:

pınarımmmm yaşamm pınarımmmmmmm:24::24::24: öpiiimmmmmm barışalımmmmmmm olumuuuuuuuu:34::34::34:

aşkım derdi yaşam pınarım diyee oyyyy:43: pınar sucuk kimler öpsün seni mucuk mucuk derdi bide:43: kimsecikler öpmesin ben öpcem diye kendi kendine delirirdi :27: kel kedim yahu bak içim gidiverdi:51: öppp bakim

aşkım derdi yaşam pınarım diyee oyyyy:43: pınar sucuk kimler öpsün seni mucuk mucuk derdi bide:43: kimsecikler öpmesin ben öpcem diye kendi kendine delirirdi :27: kel kedim yahu bak içim gidiverdi:51: öppp bakim

:38::38::38:

dipnot: askerin sana böle dio die burdan giriyim konuya dedim :60::60::60:

:38::38::38:

dipnot: askerin sana böle dio die burdan giriyim konuya dedim :60::60::60:

en içten vurdun vayy :42: busecikkk cik cik cikkkk:16: bugün askımla bebek hayali kurduk.ben kızımız olsun istiyorum oda oğlumuz.oğlan olmasını isteme sebebide babalarımızın adını koycaz.iki isim olacak.ikimizinde babası yok maalesef vefat ettiler :( benim babamın adı hüseyin canımcım.senin askının adı:) bebişimin adı olacak erkek olursa:)

en içten vurdun vayy :42: busecikkk cik cik cikkkk:16: bugün askımla bebek hayali kurduk.ben kızımız olsun istiyorum oda oğlumuz.oğlan olmasını isteme sebebide babalarımızın adını koycaz.iki isim olacak.ikimizinde babası yok maalesef vefat ettiler :( benim babamın adı hüseyin canımcım.senin askının adı:) bebişimin adı olacak erkek olursa:)

hadi yaaaaaaaaa ne güzel isim:16::16::16: kız olursa ne koyucaksınız?

başınız sağolsun cnm..benimde babam vefat etti..

hadi yaaaaaaaaa ne güzel isim:16::16::16: kız olursa ne koyucaksınız?

başınız sağolsun cnm..benimde babam vefat etti..

aşkımın babasının adıda servet.iki isim birden koycaz:) servet hüseyin:) tabi erkek olursa:) ayy daha evlenmeden hamile kalmadan isim belirliyoruz:1: kız olursa hiç bilmiyorum canım araştırcam.buğlem koyacaktım.çok araştırdım çok beğenmiştim.ama kuzenim ismi çaldı kızına koydu.seninde başın sağolsun canım :(

aşkımın babasının adıda servet.iki isim birden koycaz:) servet hüseyin:) tabi erkek olursa:) ayy daha evlenmeden hamile kalmadan isim belirliyoruz:1: kız olursa hiç bilmiyorum canım araştırcam.buğlem koyacaktım.çok araştırdım çok beğenmiştim.ama kuzenim ismi çaldı kızına koydu.seninde başın sağolsun canım :(

saol cnm..buğlem isminin anlamı nedir peki?baya değişik bi isim..

saol cnm..buğlem isminin anlamı nedir peki?baya değişik bi isim..

cenneti müjdeleyen melek demek canım.ben yeğenim için bulmuştum o ismi.ama ablam ırmak koycam dedi.bende iyi bana kalsın buğlem ismi dedim ama kuzen duydu kaptı:27: anlamı çok hosuma gitmişti ama hayırlısı işte

cenneti müjdeleyen melek demek canım.ben yeğenim için bulmuştum o ismi.ama ablam ırmak koycam dedi.bende iyi bana kalsın buğlem ismi dedim ama kuzen duydu kaptı:27: anlamı çok hosuma gitmişti ama hayırlısı işte

aaa anlamı çok hoşmuş valla..kuzen bilio işini valla..:27::27::27:

Back
X