Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsun canım yok bişe olmaz korkma

tatlım sen niye siyah inci oldun yeniden
tatlımmm kimse sevmedi eosumuu bende yeniden inci oldumm
anemm kilo aldırıomu o ilaçlar yaa sonra şişmiymm duba gibi olmıyayımm

kansızlıktan bende gıdıcem yarın canım
rengimi her gören sende kansızlık var dıyo sınır oluyorum rengım beyaz kardeşimm

bana da hep kansızsın diyolar ben de bembeyazım canım yaa ama yok maaşallah kansızlık sorunum

ay sinir oluyorummm boş boş kousuyolar..rengıne bak sen kesın kansızsın diye cok bılıyolar ya..yinede ben baktırım bi kalıte kontrol ehehee

"Kişi yalnız bir tek kimseyi seviyor, başka her şeye karşı ilgisiz kalıyorsa sevgisi sevgi değil, genişletilmiş bencilliktir."
Karl Marks

Günün söz olsun mu?

Son düzenleme:

normalde de yazılarım iyidir sadece içimden gelsin bu halde bakalım onu da orda üzmek istemiyorum aslında özlemimi yazıp bakalım

ay bu akşam kayınvalidemler gelcekmiş stres sardı yine beni

ay sinir oluyorummm boş boş kousuyolar..rengıne bak sen kesın kansızsın diye cok bılıyolar ya..yinede ben baktırım bi kalıte kontrol ehehee

bence çok saçma benim tesadüf oldu beyazım kansız çıktım.... eğer baş dönmen halsizliğin falanda oluyorsa git bi baktır canım ama ömür boyu ilaç yani başka çaresi yok bunun..
ben sıkıldım senelerdir ilaç kullanmaktan.. çok kötü olduğumda 1-2 ay içim sonra bırakıyom..

kızlar sıze bısey dıyım dun piere cardinın ıç çamasır katalogu gectı elıme bırtane kırmızı jartıyer takım ve string camasır alsım super bısı ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…