Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlarr yarın hastaneye gidicem bu üşüme şikayetimden dolayı kansızlıktan diye tahmin ediyorum canımı acıtmazlar dimi

incim bendede var b12 demir eksikliği bisürü kan şurubu kullandım b12 vitaminler ama çok şişiriyor.. bende çok üşürüm özellikle elim ayağım hiç ısınmaz buz gibidir hep... kansızlık çıkarsa sanada o iğrenç şuruptan verirlerr ıyyy.. benim kansızlığım hala va ama bıktım sürekli ilaç kullanmaktan

Kızlarr yarın hastaneye gidicem bu üşüme şikayetimden dolayı kansızlıktan diye tahmin ediyorum canımı acıtmazlar dimi

kansızlıktan bende gıdıcem yarın canım
rengimi her gören sende kansızlık var dıyo sınır oluyorum rengım beyaz kardeşimm

bende korka korka 15 gün önce gittim cnm
iç kulakta duyma kaybı oldu. kansızlıktan olabilir dedi
gittim karşıma stajer çıktı
dedim ben ilkkez aldırıcam,hiç aldırmadım daha önce
kızda bu defa tırstı hemşire yanında durdu kız aldı kanı
inan hiç acımıyo
yapman gereken iğneye bakma,kafanı başka yöne çevir
ve battığında eyvah acıyo filan deme,sıkma kndni rahat bırak
heyecan yaparsan yandın
annem çok korkuyo bnm ve hep olaylı oldu onun kan alımları

inş sonuçlarında çok güsel çıkar

kız nasıl hatırlamam seni, gel buraya
az destek olmadık birbirimize
güle ağlaya 15 e indirdik şafağı
evet cnm karakolda kişi sayıısı az olunca yapacak pek bi işte olmuyor

bi an görmedin sandım
evet canım ya geçen yıl ben daha göndermemiştim askerimi aralıkta 1 yıl olucak işte bizim..şimdilik memnun hayatından umarım bitirene kadar bir sorun çıkmadan sağlıkla gelir bana
sende heyecan vardır şimdi ne güzel,o heyecanları bizde yaşayalım

evet canım aynen bende senin gibi düşünüyorum geceleyin uyuyamıyordum
birşey yiyemiyordum falan inşallah rahat edecekler artık

Heyttt şafağa balk maşallah süper ya nasıl heyecanlandım bend eşimdi 11 ekime gittim birden:))

incim sıkma kendini bend eöleydim ama acımıyor kız merak etme geçmiş olsun canım bendede demir ekdsikliği varvitamin verdiler bu kadar iğrenç kokar ya içemiyorum

kızlar bu arada sayfamıza bakın 1000 geldik ya maşallah bize

bende yazcam aşkımı koskoca 3 gecem var aşkımsız sesini duymadan iyi olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum tatlım

Ben şimdiye kadar sesini duymadan uyumadığım gün olmadı çok şükür İnşallah da olmaz..Allah sabır versin cnmm.. Bu ruh haliyle neler yazarsın sen şimdi nelerrr döktürr bakalımm..

kansızlıktan bende gıdıcem yarın canım
rengimi her gören sende kansızlık var dıyo sınır oluyorum rengım beyaz kardeşimm

Bende çok beyazımve kansızım..ama kansızlığın beyazlıkla alakası yokmuş. doktorum kıpkırmızı olan kişilerdede kansızlık oluyor. Kan değerleri ölçmeden birinin kansız olduğunu saptanmaz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…