- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.461
canımm inan bendee öleydimm aynı benimdeee bayılma hikayelrim varrrkaydirigubbakcemile3insanın içi bir tuhaf oluoo beesempatiksalakcinnitemkinli olmak lazım yine de yalnız gitmemek en iyisi canım benimolumunekankayizsmileçocuk doğurma meselesine de sonuna kadar katılıorummm böle bi kararı almam çok zorr valla nasıl olcek bilmiorumm..düşünmüorum ben çocuk yapmayısempatiksalakcinni
kızlar sohbetinizzee doyum olmuoo dersler beni bekliooo..caoğrafya çalışııcaamm çok sıkıcıı ya hiç anlamıorum zatennsempatiksalakcinni..öpüorum yanaklarınızdan
döverim devrem seni demek çocuk yok teyze olucaz biz ona göreklava:
canımm inan bendee öleydimm aynı benimdeee bayılma hikayelrim varrrkaydirigubbakcemile3insanın içi bir tuhaf oluoo beesempatiksalakcinnitemkinli olmak lazım yine de yalnız gitmemek en iyisi canım benimolumunekankayizsmileçocuk doğurma meselesine de sonuna kadar katılıorummm böle bi kararı almam çok zorr valla nasıl olcek bilmiorumm..düşünmüorum ben çocuk yapmayısempatiksalakcinni
beğenme butonu bile yoktu bu mesajdaa devremmm bu bir mesaj olabilir miiçok korkuoorummm valla yurtdışınaa götürürse sevgilim belki ordaa doğururumm şakası bir yanadaa çocuk sahibi olmak isteyen yüzlercee insan varrr,Allah isteyen herkesee nasip etsin..ama benim gözüm yok yani yine deekaydirigubbakcemile3zaten okul öncesi öğretmeniyim arkadaşşşş okuldaa çocuk evdee çocukkzemuszemus
bana artık bı fıkır verınn nolurrrrr delikafadulden
kızlar sohbetinizzee doyum olmuoo dersler beni bekliooo..caoğrafya çalışııcaamm çok sıkıcıı ya hiç anlamıorum zatennsempatiksalakcinni..öpüorum yanaklarınızdan
evet canım maleseseff evlenirkende veriliomuşş be yavv sen şimdideen başlarsın kara kadar düşünmeyeekaydirigubbakcemile3canımm o tansiyon ne öleee bu yaştaaaah sende bendendin o zaman vereliniortak
cnm valla ameliyat geçirdin sen doğum için bir nebze olsun daha dayanaklı olursun tahminimce boshayallersmile
bnm tansiyonum normaldede düşüktür büyük 9-10 küçk 5-6 bişey olduğundada iyice düşüyor zaten küçüğüm 4 olduğunda ben yürüyemiyorum başımın dönmesinden bilmiyorumkismile
yüzümde sivilce problemi var kan tahlili istedi doktor onu bile yaptırmadım kaçtım yaa bilmiyorumkismile
evlenirkende kan alınıyomuş, e evlenmek malum bi sıkıntı sonra bide çocuk amanın :1ninca:
Allah kolaylık versin bizlere ve nerde varsa herkese :Saruboceq:
tamam mehabbetim kızma sen yeterkii senin hatırınaa 3 taneee yapıcaamm uleennnnkaydirigubbakcemile3kız sus valla kızıyorum he şimri bekarsın rahat rahat öle diyosun ama evlenince eşinde bi cocuk isticek tek taraflı değildir bu işler bence çok tatlı bebişleriniz olucak
evet canım maleseseff evlenirkende veriliomuşş be yavv sen şimdideen başlarsın kara kadar düşünmeyeekaydirigubbakcemile3canımm o tansiyon ne öleee bu yaştaaa
gerçi o kişiye göre değişiirr yani sen kaldırabiliosan sorun olmaz..yine de dikkat et canım sen ya kendineeolumunekankayizsmile
tamam mehabbetim kızma sen yeterkii senin hatırınaa 3 taneee yapıcaamm uleennnnkaydirigubbakcemile3
sarılalem, napalım be biz sevdiklerimizle mutlu olalımda çatır çatır çıkartırız olumunekankayizsmile yani inşallah kaydirigubbakcemile3
mehabbet sen nasılsın cnm?
canım sendee verdiğimiz fikirleri beğenmiorsun ki amaakaydirigubbakcemile3...askere alınabilecekkk en güzel hediyeler iki çeşit bana göree birincisii kıyafet olur ikincisi yiyecek olur...yiyeceği sokabiliosa tabiki içerii benimki sokamıoduu...kendi ellerinlee değişik bir kek yapıp üzerinee bişiler yazabilirsin yıldönümünüzlee ilgili..ben kendi aldıklarımı söliyimm..yılbaşındaa spor ayakkabı aldım..sevgililer günündee askerdee ihtiyacı olabilecekk herşeyii kreminden parfümüneee iç çamaşırına kadar aldımm güzel bir paket yaptımm küçük bir koli olmuştu..çikolata yaptırdım bir de gömlek almıştım kendim gittim yanına..doğumgünündee sporr sweat aldım fermuarlıı gömlek aldım yinee..yıldönümümüz de de converse almıştımm ihtiyacı vardıı yani almak istiodu die.tabi hepsinin yanında da mektup yazmıştım..çok farklı hediye alternatifleri değil dışarıdann bakıncaa ama bizim için özeldii..ilişkini sen daha iyi biliorsun canımolumunekankayizsmile
beğenmiyorum değil tabıkı begenıyorum ama ben değişik bişey istiyorum ya
mesla internette bişey buldum asker kunyesı . ama ustunde yazı değil benım resmım olucak. bı tanede kendıme yaptırıyım dıyorum onun resmı olan. ama orda kunyesı var zaten saçma mı olur acaba
bence süper :lepi:
laydim h.g cnmmm :hulya:iyi ak$amlar kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2
iyi ak$amlar kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2
laydim h.g cnmmm :hulya:
hoşgeldın canımm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?