- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
şafak 124...biticek kızlar az kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıın kızlarr bende sabah yemin töreniden geldim haftasonu aşkımlaydım off off özledim bile senağlama 15 günde bir görmeye gidicez inşallah o yüzden dağıtım dışında izin kullanmayacakşafak 403 hihoyyyt
benimki de izmirde bu arada seferihisar jandarmada seninki nerdeydi canım:ecrin_bebek:
Şafak 215
Yine de baya bir yol aldık sanki.Daha çok var biliyorum ama az kaldı diye kendimi kanddırıyorum nabarsınız.
bende bugün kırgınım beni deli etti![]()
demetim neden öyle diyon be gülüm deme öyle bak bizimde 460tı ama 320 kaldı şükürler olsun de moralini bozma tatlım canını sıkarsan hiç geçmez hep karanlık kalır :mymeka:![]()
Amin canım hep birlikte bitiricez,düşünsene son 1 ay kaldığını nasıl uyuruz o zaman,nasıl geçer zaman,Ben de sanki böyle 199 olunca bişi olcak gibi onu bekliyorum 200 lü lerden kurtulcazcanım yarısı bitmiş kalanıda biter elbet ahhhhhh bide biz yarısına gelsek bugünden sonra 318 aramızda 103 günvar gülüm dile kolay yaaasenağlama
Safak sadece 33 hahahahayyyyyyyyy darisi sizlere canlar
Allah hepinizi tez zamanda kavuştursun askerlerinize
458 saydık pazartesi kavuştuk çok şükür
darısı başınıza