• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ****işte prensesim Gazel'in odası ****

civciv1981

**BALLI BADEMİMM**
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.187
4
681
43
İstanbul
daha bugün bitirdim odasını eleştirilere ve yorumlara açığız teyzoşlar ufak tefek rutuşlar yapıcaz ama sizin fikrinizde önemli benim için hihoyyythihoyyythihoyyyt
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
aman yarabbimm tam bir prenses odası olmuş !!!:nazar::nazar:
şanslı prenses.. civciv benide evlatlık alıyodun hatırlatırım...:1rolleyes:

allah nazarlardan korusun herşey tamam artık prensesimiz gelsin bakalım:ecrin_bebek:

Tam bi prenses odası olmuş canım , hele yatağına bayıldımmmmmmmm .iyi günlerde sağlıkla,mutlulukla kullanın inşallah. :nazar:

süper olmuş canım ya
ellerinize sağlık
bayıldım desem yeridir
iyi günlerde kulllanın inş:nazar:

aman yarabbimm tam bir prenses odası olmuş !!!:nazar::nazar:
şanslı prenses.. civciv benide evlatlık alıyodun hatırlatırım...:1rolleyes:

allah nazarlardan korusun herşey tamam artık prensesimiz gelsin bakalım:ecrin_bebek:

gel bacım sende kanatlarımın altınaa delikafadulden aday çokk canım bi eleme yapam bennn delikafadulden

teşekkür ediyoruz cnm iyi dileklerin için Şeniz

ay ay ay çok güzel olmuş canım yaaa. Güle güle kullanın.
Bende kızımın odasını seninki gibi yapmak istemiştim. Pembe beyaz tonlarda. Ama olmadı. Babamız yüzünden aceleye geldi. Artık genç odasına diyelim. Tabi genç odasında benim sözüm ne kadar geçer bilemiyorum :D Ufaklık kafasına göre takılır sanırım.

len kıskanclıkdan dogurtcanmı benı benım kuzular tekmelemeya başladı gorunceheheh
canım gercekten cok guzel olmuş bayıldım teyzesının bıtanesı güle güle kullansın
bende ıkızlerımı alıp gelcem yakından gormeye ınsallah

çok mükemmel olmuş prenseslere yakışır valla allah sana bağışlasın bir ömür boyu mululuklar

canim ya bayildim vallahi cok guzel olmus ,cokta guzel renk secmisin tam prenses odasi masallah
allahim sana bagislasin
insallah darisi bize

ay ay ay çok güzel olmuş canım yaaa. Güle güle kullanın.
Bende kızımın odasını seninki gibi yapmak istemiştim. Pembe beyaz tonlarda. Ama olmadı. Babamız yüzünden aceleye geldi. Artık genç odasına diyelim. Tabi genç odasında benim sözüm ne kadar geçer bilemiyorum :D Ufaklık kafasına göre takılır sanırım.

ayy canım kıyamam darısı inş genç odasına inş gönlüne göre yaparsınn Şeniz

len kıskanclıkdan dogurtcanmı benı benım kuzular tekmelemeya başladı gorunceheheh
canım gercekten cok guzel olmuş bayıldım teyzesının bıtanesı güle güle kullansın
bende ıkızlerımı alıp gelcem yakından gormeye ınsallah

tatlım senin ikizlerinde odaları çok güzelll ...zaten yegeninn yazın kesin bekliyor bacım sizii ŞenizŞeniz

Back