• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iste ölümleri bile böyle kullaniyorlar..

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Dün New York Times'a Berkin Elvan için ilan veren Gezicilerin Facebook'ta yaptıkları bir yazışma, asıl amacı gözler önüne serdi.[/h]
[h=4]"AMAÇ TAYYİP'E ÇAKMAK"[/h] Son olarak ise Berkin ilanını tasarlayan Oltaç Ünsal ile başka bir Gezicinin Facebook diyalogları dikkatlerden kaçmadı. İkili arasında geçen konuşma, Gezicilerin asıl derdinin Berkin Elvan olmadığını açıkça ortaya koyar gibiydi. Facebok yazışmasında bir Gezici, ilanı tasarlayan Ünsal'a, Berkin'in ailesinin maddi durumuna dikkat çekerek, parayı onlara vermenin daha uygun olacağını söylüyor. Berkin'in ailesinin durumuna kayıtsız kalan Ünsal ise "Amacımız Tayyip'e çakmak" diyerek asıl niyeti açık ediyor.

a_7738_1.jpg

http://www.ensonhaber.com/new-york-timesa-berkin-elvan-ilani-diyalogu-2014-03-15.html

Son düzenleme:
Ölümleri bile ideolojileriniz ugrunda kullandiginiz icin asla muvaffak olamiyorsunuz / olamayacaksiniz.

Yazik gidene....

Dertleri ne 3,5 ağaç nede berkin yavrumuz deyildi zaten ,bunu anlamayan varmı ?
berkin'in anne ve babasına çok üzülüyorum, acıları bir yana birde kullanılıyorlar :19:

Ölümlerin sorumluları ve faillerinin yargılanmasını istiyor bu millet. Ne kullanması?

Kan üzerinden siyaset yapan görülmek isteniyorsa, Burak ve polisimize rahmet dilerken, 14 yaşındaki Berkinimizi terörist ilan edip, çocuğun ana-babasını yuhalatana çevirin gözlerinizi.

Ölümlerin sorumluları ve faillerinin yargılanmasını istiyor bu millet. Ne kullanması?

Kan üzerinden siyaset yapan görülmek isteniyorsa, Burak ve polisimize rahmet dilerken, 14 yaşındaki Berkinimizi terörist ilan edip, çocuğun ana-babasını yuhalatana çevirin gözlerinizi.

Hanidir yazmadigim halde hala mesaj begenemiyorum, bu sekilde ayni kanaatte oldugumu yazayim bari.

Medcezir, forumda sen o kadar guzel cevap yaziyorsun ki aslinda yazdiklarini okudugum zaman, cevap cuk diye oturmus, daha ne yazilir ki deyip yazmiyorum. Eskiden altina begeni atardik ayni fikirde oldugumuzu gostermek icin, bu yeni uygulama buna meyil vermiyor ne yazik ki.. Yoksa simdiye dek en az 50 begeni almistin benden.

Ölümleri bile ideolojileriniz ugrunda kullandiginiz icin asla muvaffak olamiyorsunuz / olamayacaksiniz.

Yazik gidene....

Deliller yok edilmedigi, failler, cocuk katilleri yakalanip hakettikleri cezayi gordukleri zaman insanlar susar. Katillerin "destan yazdilar" deyip odullendirildikleri, olen 14 yasinda cocuklarin terorist ilan edildigi, acili ana babasinin daha evlatlarinin kucucuk bedeni sogumadan, kirki cikmadan yuhalattirildigi bir toplumda maalesef insanlari susturamazsin, sen ne dersen de... Icraattir konusturan.. Bu adaletsizlik, hukuksuzluk son buldugunda ancak susar halk. O gune kadar bu seslere tahammul edeceksin maalesef, hosuna gitse de, gitmese de...

Evet ölen bir cocuk vardi, bazi kesim gercekten cok üzüldü bu ölen cocuga.
Sonra baska bir cocugu daha öldürdüler hatta cikip biz öldürdük diye övünerek demec verdiler.
Cocuklarina ekmek götürmek isteyen bir itfaiyeciyi linc ettiler.
Ekmek parasi icin simit satan bir simitciyi darp ettiler.
Yaktilar yiktilar, millet malina zarar verdiler.

[video=youtube;kzlWjsBf5NE]http://www.youtube.com/watch?v=kzlWjsBf5NE[/video]

eylemlerin-arasinda-kalan-simitci-yaralandi_3920.jpg

beyo%C4%9Flu-39ab1236.jpg

152062_3.jpg

Ve bütün bu yakip yikmaya engel olmak isteyen polis gaz bombasi atsa ve bir vatandas daha ölse ALLAH korusun, bu kadar yakip yikan kaos cikaranlarin hic sucu olmazdi.

Eger bir suclu ariyorsaniz, 14 yasindaki cocugun eline sapan verip polis taslatan, eylem yaptiranlara bakin zira o cocugu gercekten bir cocuk olarak görseler ve önemseseler zaten polis taslatmazlardi.

O gün Berkin Elvan in canli bedenini kullanip polise tas attiranlar, bugün cansiz bedenini bahane edip yakip yiktilar bu kadar basit!!!

Son düzenleme:
Hanidir yazmadigim halde hala mesaj begenemiyorum, bu sekilde ayni kanaatte oldugumu yazayim bari.

Medcezir, forumda sen o kadar guzel cevap yaziyorsun ki aslinda yazdiklarini okudugum zaman, cevap cuk diye oturmus, daha ne yazilir ki deyip yazmiyorum. Eskiden altina begeni atardik ayni fikirde oldugumuzu gostermek icin, bu yeni uygulama buna meyil vermiyor ne yazik ki.. Yoksa simdiye dek en az 50 begeni almistin benden.

Saraylim merhaba..
Rep puanı verebilmek için, farklı 5 kişiyi değerlendirmen gerekiyor der sistem :)

Teşekkür ederim ayrıca :34:

Şu caps montaj olamaz mı ?
Tek soru ?
Evet olabılır ya da hayır olamaz ?

Ayip günah .
Bir tarafa yazik derken diğerine oh olmuş demek insanliga sigar mi ?
Allah rahmet etsin hepsine .
Bu millet gözünü acsin artik..

Temcit pilavı gibi aynı şeyler üzerinden "SİYASET" yapılmasından cidden çok sıkıldık hepimiz. Elinde sapan vardı, taş atıyordu, millet malına zarar verildi v.s..Yahu insan canı gidiyor, bir kesim hala millet malı diyor..

O zaman ben de çıkar derim ki, arkadaş madem terör ve teröristten bu kadar rahatsızsın, bebek katilini imralıda besleyen de senin iktidarın, teröristleri halaylarla zurnalarla karşılatan da senin başkanın..E hani nerde bunlara tepkin?
Gezicilerin samimiyetini konuşmadan önce otur bir kendi samimiyetini sorgula.
O zaman senin de derdin "terör ya da terörist" falan değil...14 yaşındaki çocuk üzerinden yaftalamaya çalıştığın gezi ruhu :ssz:

Bir gözünüz forumdaysa itfaiyeci vatandaşa yapılanın son derece yanlış olduğu fersah fersah yazıldı burada. Bunun savunulacak bir tarafı yok, olamaz.
O yüzden olayları bu şekilde birbirine bağlayıp, bunların üzerinden "SİYASET" yapmak yersiz.

14 yaşındaki bir çocuğu, elinde sapan var diye dhkp-c militanı bir bizim millet yapardı zaten.
Akıllara zarar.

Bir tweet vardı çok yerindeydi.
"Ayakkabı kutularına, ses kayıtlarına inanmayanlar, çocuğun bir sapanla terörist olduğuna inanırlar..." şeklinde bir şeydi.

Ben bu samimiyet(!) karşısında akıl tutulması yaşıyorum...

Temcit pilavı gibi aynı şeyler üzerinden "SİYASET" yapılmasından cidden çok sıkıldık hepimiz. Elinde sapan vardı, taş atıyordu, millet malına zarar verildi v.s..Yahu insan canı gidiyor, bir kesim hala millet malı diyor..

O zaman ben de çıkar derim ki, arkadaş madem terör ve teröristten bu kadar rahatsızsın, bebek katilini imralıda besleyen de senin iktidarın, teröristleri halaylarla zurnalarla karşılatan da senin başkanın..E hani nerde bunlara tepkin?
O zaman senin de derdin "terör ya da terörist" falan değil...14 yaşındaki çocuk üzerinden yaftalamaya çalıştığın gezi ruhu :ssz:

Bir gözünüz forumdaysa itfaiyeci vatandaşa yapılanın son derece yanlış olduğu fersah fersah yazıldı burada. Bunun savunulacak bir tarafı yok, olamaz.
O yüzden olayları bu şekilde birbirine bağlayıp, bunların üzerinden "SİYASET" yapmak yersiz.

14 yaşındaki bir çocuğu, elinde sapan var diye dhkp-c militanı bir bizim millet yapardı zaten.
Akıllara zarar.

"Ayakkabı kutularına, ses kayıtlarına inanmayanlar, çocuğun bir sapanla terörist olduğuna inanırlar..." şeklinde bir şeydi.

bende beğeni yapamadım yazdıklarına katılıyorum medcezir :29:

Bu baslik altinda o cocuk icin terörist dendigini hatirlamiyorum:))
Insanlar kendi hayellerini yazip sonrada o hayallere mi inaniyor nedir anlamadim ki:)

Evet o cocugun katili; Zamaninda o cocugun canli bedenini kullanarak polisi taslatanlardir, bugün o kisiler o cocugun cansiz bedenini kullanarak yaktilar ciktilar masum insanlari linc ettiler!!

Bence insanlarin bilgisi olmadigi konularda fikride olmamali.
Kalkipta burada acilimi, terörü bitirmek icin yapilmasi gerekenleri anlatacak degilim zira bir insan anlamak istedigi kadarini anlar, ben burada beyaz desem, beyazin resmini koysam, siyaha adapte olmus ve gözüne siyah perde inmis bir insan benim sözlerimide o resmide siyah olarak algilayacaktir, yani sartlanmislik ugrasilabilecek birsey degildir.

Eger imralidaki kisinin asilmasini cok istiyorduysaniz, onu yakaladik diye gerim gerim gerilip sonrasinda imraliya koyanlara dert yanin.

Birilerinin o imralidaki kisiyi almak icin verdigi " asmayacagiz" sözü ve yapilan " asmayacagiz" anlasmasini bu hükümet ödeyecek degil.

Terör konusunda samimi olan insanlar zaten bugün acilimi ve terörün bitmesi icin Kürt vatandaslarin sorunlarinin halledilmesini destekliyor:)))))))

Ayrica konumuz terör yada asmak kesmek degil, konumuz BIRILERININ ÖLÜMLERI NASIL KULLANDIGI!!!!!

Son düzenleme:

Akıllara zarar.

Çoooookk beğendim:46::46::46:

Insanlar kendi hayellerini yazip sonrada o hayallere mi inaniyor nedir anlamadim ki:)

Evet o cocugun katili; Zamaninda o cocugun canli bedenini kullanarak polisi taslatanlardir, bugün o kisiler o cocugun cansiz bedenini kullanarak yaktilar ciktilar masum insanlari linc ettiler!!

Bence insanlarin bilgisi olmadigi konularda fikride olmamali.
Kalkipta burada acilimi, terörü bitirmek icin yapilmasi gerekenleri anlatacak degilim zira bir insan anlamak istedigi kadarini anlar, ben burada beyaz desem, beyazin resmini koysam, siyaha adapte olmus ve gözüne siyah perde inmis bir insan benim sözlerimide o resmide siyah olarak algilayacaktir, yani sartlanmislik ugrasilabilecek birsey degildir.

Eger imralidaki kisinin asilmasini cok istiyorduysaniz, onu yakaladik diye gerim gerim gerilip sonrasinda imraliya koyanlara dert yanin.

Birilerinin o imralidaki kisiyi almak icin verdigi " asmayacagiz" sözü ve yapilan " asmayacagiz" anlasmasini bu hükümet ödeyecek degil.

Terör konusunda samimi olan insanlar zaten bugün acilimi ve terörün bitmesi icin Kürt vatandaslarin sorunlarinin halledilmesini destekliyor:)))))))

Ayrica konumuz terör yada asmak kesmek degil, konumuz BIRILERININ ÖLÜMLERI NASIL KULLANDIGI!!!!!

Begeni butonunu kullanamadım(k.k 'nın bu degişikligi iyi olmadı ) o yüzden alıntı yapıyorum ...

...

Son düzenleme:
Açıklama yok, sadece oku anla ya da anlama zaten bir oyu nasıl kullanacağını bile bilemiyecek kadar aklın yok, soru sorma o hükümetin özel işleri, yönetilen Türkiye cumhuriyeti değil muz devleti.. Oyuna ihtiyacımız var icraata bak , yolsuzlukları hiç adını anma, o devletin mahremi...
Kasetler günah işleme özürlüğüne yapılan bir saldırıdır.. Hepsi montaj hepsi şantaj...

ben burada beyaz desem, beyazin resmini koysam, siyaha adapte olmus ve gözüne siyah perde inmis bir insan benim sözlerimide o resmide siyah olarak algilayacaktir, yani sartlanmislik ugrasilabilecek birsey degildir.

Şu güne kadar katıldıgım tek yorumun.
Bana,benim gibi düşünenlere ithafen yazmışken kendin içinde yazdığının farkında mısın? İşte bahsettiğin cümlede tamda sen kendini anlattın.Kime göre? Bana göre.Bil istedim.

Son düzenleme:
Birileri olumleri kullanir, birileride olumlerin kullanilmasini kullanir. Sonuc birinin digerinden farki yoktur.

Hayaller? Terorist lafinin burda gecmesi sart degil, senin canla basla savundugun kisinin lafidir o. O cocugun katili cocugun basina fisegi atip canini alandir! O fisegi cocugun basina sikmayi emreden amiridir! Tas atiigini varsayalim, Hic kimse birine tas atti diye olmeyi hak etmez! Havaya sikilmasi gereken fisegi insanin kafasina, gozune hedef alarak sikanin hic mi kabahati yok? Bu nasil bir vicdan? Nasil bir canin alinmasini hakli gosteris? Bahsettiginiz kara perde kimin gozlerinde acaba?
Gezide kim linc edildi? Kim tomalardaki asitli sularla yakildi? Kimlerin gozu cikti? Kimler canindan oldu? Kimin emri ile? Nerde bunlarin faalleri? Bunca insan yaralandi, oldu, bu devlet uyuyor mu? Yoksa sizin gibi galebe mi caliyor? Yazik... Sozun bittigi yerdeyiz.

Back