• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iste oglum yagiz cenkle dogum hikayemiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi lora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lorammm gozun aydinn cnm benim anali babali buyusun insallaaahhh

canım gozunaydın valla butun formları gezdım aklım hep sendeydı neysekı uzun suren bebek hasretınını ardından oglusuna kavusmussun guzel gunlerde buyut ınsallah canım benım haberlerıme gelecek olursak yılbasında hamıle oldugumu ogrendım ve ardından hersey normal seyrındeyken lekelenme falan geldı dr gıttık kan degerlerı dusmus sımdı yıne malesef caresızce dusmesını beklıyom kısmet ıste kendıne ve bebıse ıyı bak opt canımmmm

canim arkadasim nihayet uzun bir bekleyisten sonra kavustun ogluna.
Allah anali babali büyütmek nasip etsin saglikla insallah.
hayirlisiyla da evinize getirirsiniz en kisa zamanda...

allah bağışlasın cnm allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun ikinize de

Allah analı babalı büyütsün, inşallah fazla sürmeden oğlunla birlikte evinize dönersiniz.. üzülme sakın..

loracım gözün aydın rabbim nazarlardan korusun uzun ömürler versin inşallah.....

Geçmiş olsun canım,bebişini Allah bağışlasın
:nazar:

canım cok gecmıs olsun yagız ve sız saglıklı olun hersey unutulur bıtanem allah analı babalı buyutsun yagız uzun omurlu saglık olsun enyakın zamanda evınıze dobnmenız dılegıyle

Loracım günlerdir bil. bozuktu ve nete giremiyordum ama inan birbirimizle sadece sanal alemde yazışıyoruz ama ne cok alışmışım sizlere herkesi cok özledim ve kadınlar kulübü meğer benim ne çok hayatıma girmiş iyiki buradaki herkes varaklım hep sendeydi canım ne yaptın nasıl bir doğum yaşadın neyseki öğrenebildim her ne kadar senin için hayal ettiğim bir doğum yaşamasanda (sen hep normal ve cok kolay bir doğum olacağını düşünüyordun)nasip böyleymiş rabbim her ikinizede sağlıklı bir yaşam bağışlasım oğluşunun nasibi bol rızkı bereketli olsun canım sağlık ve mutluluk diliyorum...

canım arkadaşım , yüzünü görmesemde , seni tanımasamda bir seneden beri kk sayesinde haberleşiyoruz...bende senle hamiş kalmak istiyodum ama nasip değilmiş....senin doğuma gittiğini , profil sayfana girince anladım...çünkü bu kadar uzun zaman kk ya girmeden duramazdın herhalde...ama bir haberde alamayınca bayağa meraklandım...şüşür sonunda bebeişinlesin...senin doğuma gittiğin 3 ocakda bende nihayet bir kız halası oldum....bizim bebeğimizde sezeryanla oldu ama gelinimiz öyle istediği için...Allah tüm isteyenlere tattırsın.inşallah.........

loracım geçmiş olsun canım hayırlısıyla doğmuş bebeğin
en kısa zamanda demicem almışsındır artık kucağına bir ömür mutlu olmanız dileğiyle

Allah bağışlasın canım oğluşunu :) İşallah kısa zamanda evinizde hepbirlikte olursunuz!!

canm allah analı babalı büyütsn canm yaaa dualarını eksik etme bizden öptüm canm

hem geçmiş olsun hemde gözün aydın...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

maşallah süphanallah gözün aydın canım zorlu bir hamişlik ve doğumun ardından oğlunu almışsın kucağına çok şükür seninde dediğin gibi kokusunu içine çektinmi sanki cennetesin işte bütün acılar bitiyor sonunda mutlaka ayrıca geçmiş olsun inşallah oğlunda bir an önce evine ve annesine kavuşur

canım tebrıkler.
ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah.

canım tebrik ederim geçmiş olsun allah bebişinizi size bağışlasınnnn

Back