• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iste oglum yagiz cenkle dogum hikayemiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi lora
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lora

buyrun benim!!!
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
3.615
12
316
Almanya
cok sukurki sonunda oglusuma kavustum 41+2 gunluk uzun bir bekleyisten sonra oglum 3610 gr 52 cm sezeryanla dunyaya geldi
gelelim hikayemize
aslinda herzaman kendimi normal doguma adapte etmistim bunun icin dogum kurslarina bile gittim okadar cok normal dogum istiyordumki dogum hikayelerini bile normal dogum yapanlardan okumayi tercih ediyordum ama nasip degilmis

3 ocakta sancilarim gelmeye basladi ve kanamam basladi hemen acilen hastaneye gittik sancilar yuzde 100 cikiyordu ama ben sadece kasilma olarak hissediyordum hic sancim yoktu acilmada 2 cm idi istersen hastanede kal istersen eve git sancini cek dediler bende evi tercih ettim ama eve geldikten sonra sancilarda basladi aksam saat 10 gibi tekrar hastaneye gittik tekrar baktilar sanci var ama acilma hala 2 cm ve suyum gelmemisti artik sanci var diye hastanede kalmaya karar verdim ve siddetli sancilarim basladi sabaha kadar o sancilari cektim ama malesef sanci cekerken atesim 40a cikmis ben farkinda degilim sancilardan oldugunu sandim o yuzden hic hemsireye haber vermedim sabaha kadar sanci cektim saat 7.30 da dogumhaneye indim nts ye bagladilar acilmaya baktilar hala 2 cm idi saat 8 de esim ile annem geldi esim ntsye bi baktiki bebegin kalbi 180 atiyor hemen doktoru cagirdi doktor geldi bakti hemen atesimi olctuler yaniyormusum acil sezeryana aliyoruz dedi o kadar acildiki sezeryanin ve spinal anastezinin risklerini makineli tufekki anlatip hemen imzalattilar ama ben sancilardan oluyorum butun hastaneyi inletiyorum

sonra sira spinal anestesi uygulamaya geldi sanci 1-2 dk da bir geldigi icin sancilari bekliyorlar duruyor hemen o arada deniyorlar baktilar sancilardan kivraniyorum esime elimi tutturdular kendilerde belimden resmen iskenceydi neyseki yaptilar ve ben uyusmaya basladim iste ozaman dunyaya döndum ve ameliyat basladi esimde elimi tutuyordu sukurki aksilik olmadan cikti bebegim ne aglayabildim nede bisey cunku bebegim cikar cikmaz kalp atisim yukseldi sakin olmaya calistim

sonra bebegimi kucagima verip odaya cikardilar ama malesef bebegimle bir gun gecirebildim dogum sirasinda ates yuzunden oglumda bende enfeksiyon kapmisiz oglumu hemen baska hastaneye apar topar goturduler ben 6 gun kaldim hastanede dun ciktim daha ama simdi hergun oglumun yanina gidiyorum sukurki onun enfeksiyonu geciyor yuzde yuz enfeksiyonu vardi simdi 5,5 oldu alalha sukur en gec carsambaya cikaracaz allahin izniyle onun gelecegi gun evimizde bayram olacak

iste buda benim dogum hikayem tamamen sans.lutfen kimse korkmasin cunku dogum kisiden kisiye degisiyor herkes kendi kismetini yasiyor oglumla cennette gibiyim onun kokusunu icime cekince kendimi cennetteymisim gibi hissediyorum ve bunun icin rabbime cok dua ediyorum darisi isteyen herkesin basina isallahh

Allah analı babalı büyütsün, geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda oğluşun da evinize gelir sağlıklı bir biçimde.

ALLAH bagislasin, saglikla büyüsün ve size hayirli bi evlat olsun INSALLAH...

Yagiz en sevdigim erkek isimlerinden biri, cocugum olursa koymayi düsünüyorum :)

Allah anali babali buyutsun,insallah bebisin biran önce duzelir ,ve mutlulugun tam olur,hayirli evlat olmasi dilegiyle...

loracım,sonuncu aralık annemiz bizim..
hepsini yaşamak varmış kısmetinde bunca bekleyişten sonra..
şükür ki ikiniz de iyisiniz..
Allahım uzun ömürler versin yavruna...

canım Allah analı babalı büyütsün.inş en kısa zamanda oğluşunu hastaneden alıp evnıze gelirsiniz.sevgiler

gözünaydın
Allah analı babalı büyütsün
bir an önce iyileşmeniz dileğiyle...

gözünaydın canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün zor olmuş doğumun ama olsun allah böyle nasip etmiş hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun yeğenim :)))

Geçmiş olsun canım,inşlallah evinizdekli bayram çok çabuk olur,bebeğin en kısa zamanda iyileşir.

Allah analı babalı büyütsün.

Böyle kuru kuru olmaz bebeişin gelince görelim şunu bi :)

Çok geçmiş olsun canım.Umarım bebeğin en kısa zamanda sağlığına kavuşup evine gelir.
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün bebeğin inşallah.

canım gözün aydın allahım analı babalı byütsün :) çok sevindim .. inş. bebişini de hemen kucagına alırsın canım :) öpüyorum ..

canımhayırlı olsun bebeğin allah analı bbalı büyütmeyi nasip etsin darısı basımıza inş

hayırlı olsun bebişin canım.Allah en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. İnşaallah bebeğin de bir an önce iyileşip evine gelir. Öpüyoruz oğlum Yağız'la hem adaşını hem seni. Allah'a emanet olun

canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:

aman nazar değmesin allah bahtını açık etsin çok şanslı bir annesin senin yerine olmak için her şeyimi fede ederdim bir bebek deyip geçmeyin benim 7 yıldır olmuyor ve ne demek bilemezsiniz allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah bizde anne oluruz

Back