Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları // İşte Oğlum Aralımmmm //

Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsinnnnn..
darisi isteyenlere insallahhhhhhhhhhh
amiiiiiiiiinn

ayağının altından öpimmmmi noluuuu :KK70:
canım maşallah çok yakışıklı bi oğluşun var yeyim ben onu yeyim :)
Rabbim uzun ömürler versin...

:nazar:maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar:oğlunaa canımm
çok tatlı allah nazarlardan korusun a.s
bursada hangi hastanede doğum yapmıştın canımmm:1rolleyes:
bursanın neresindensin??
allah analı babalı büyütsün bebeğiniiiiiiiia.s.

mavişşcimm ben bursada medical park hastanesinde dogumumu gerceklestırdım . dr um ıse op dr ahmet yılmaz dı .. tavsıye ederım
bursada ıhsanıyedeyım
sen nerdensın ?

mavişşcimm ben bursada medical park hastanesinde dogumumu gerceklestırdım . dr um ıse op dr ahmet yılmaz dı .. tavsıye ederım
bursada ıhsanıyedeyım
sen nerdensın ?

biliyorum o dr canımmm.daha önce yani hamile kalmadan önce kayınvalidemi götürmüştümm...ii bi dr benziyor canımmma.sbende ataevlerde oturuyorum çok yakınızyerimsenibenbende allah kısmet ederse acıbadem hastanesinde doğum yapıcamm.a.sseni ve oğluşunu öpüyorummmmmŞeniz

biliyorum o dr canımmm.daha önce yani hamile kalmadan önce kayınvalidemi götürmüştümm...ii bi dr benziyor canımmma.sbende ataevlerde oturuyorum çok yakınızyerimsenibenbende allah kısmet ederse acıbadem hastanesinde doğum yapıcamm.a.sseni ve oğluşunu öpüyorummmmmŞeniz

aa evet yakınmısızz ben bursada yenı sayılırım pekk bır yerı bılmıyorum ama ataevlerı duymustum . Allah sanada kolay dogumlar nasıp etsın cnm . a.s.

merhaba cemredeniz.
bebeklerimizin resimleri başlıklı konuya seni ve bebişini de bekliyorum:) aral bebişin resmini eklersen çok sevinirim.

herkese reklam yapıyorum:)

CANIM DAHA NE ZAMAN DOGRUCAM DİYODUN DÜN GİBİ
AMA BAK ARTIK YAVRULARIMIZ KOLLARIMIZDA RABBİM UZUN ÖMÜRLÜ ETSİN
BİDE ŞİMDİDEN MOTOR FALAN AŞILAMAYIN COCUGA YAAA:teselli::eek:klava::eek:klava::tomato:

X