Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları // İşte Oğlum Aralımmmm //

ya ben boyle bebış gorunce bende yapmak ıstıyom bı tane daha çok tatlı canım masallah ALLAH analı babalı buyutsun inş

Maşallah ya Allah nazarlardan saklasın :nazar:

Koca adam ayağı gibin çıkmış yarabbim yirin ben onun ayaklarını yirin yirin yirin Şeniz

denizcim beklettigi kadar varmis,ne seker sey masaallah..ama sanki sana benzemiyor babasina mi benziyor bana mi öyle geldi...

oyyy yavrummmmmmmm.. bayıldım ben ayacıklarına........... masaalah.. allahım analı babalı buyutur ısalah........

ay ay ben yemezmiyim ben bu yakışıklıyı 41 kere maşallah o şimdi mis gibi süt kokuyordur annesi onu benim için koklarmısın böyle minicik bir bebeği koklamayalı uzun zaman oldu

kızlaar sızlerın yerınede kendı yerımede koklayıp duruyorum yaa gercekten bebek kokusuu cok farklıı brseyy.. Allah olmayana versınn ve dogum yolunda sızlerıde oyalamasınn..
oyle guzell bır duygu kıı uyurkenn bıle ozluyorumm . cok zorlukları var ama herseye bedell.....

Mis kokulu bebişimizi öpüyorum Allah nazarlardan saklasın. Güle güle, sağlık ve huzurla, analı babalı büyütün İnşallah

offff yeminediyroum gözlerim doldu benidemi böyle olacaktı inşaal yaşarım bu duyguyu ümidim yok ama...... ALLAH BAĞIŞLASIN YAVRUNU

evet yasemin ya bana benzemıyor kerataa olsuuun gözleri mavimsi ama :eek:
bnm gozler yeşill bakalım nasıl bişey olucakk

benim kizimda ayni babasi,resimde belli degil ama kumral,mavi gözlü..esim bana benzeyen bir yanini bulmak icin baya zorlandi ben kizima hep babasi kilikli diyorum..

X