işte mükemmel sonuç HAMİLEYİMMMMM

çok teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için içim rahatladı valla zaten hemen hemen bi kaç saatimi pc başında gebelik konularını araştırarak geçiriyorum bu tür belirtilerin olabileceğini okudum seninde dediğin gibi şakura cım çok sağol desteğin için ve diğer arkadaşlar

canımarkadaşım bu günlerde vücudumuzda olan değişiklikler ve ruhsal yapımız sürekli şımartılmayı istememiz ve eşimizin yanında olmamızdan başka bu mutlu günleri beraber paylşmaktan başka doğal olan bişey yoktur heralde ve yalnızlığını içten paylaşıyorum hiç sıkma canını oda yanında olmak istemez mi ama işi gereği ve geleceğiniz için gitmek zorunda bak geniş bir aile olacaksınız ........ve ben inanıyorum ki sen çok güçlü ve azimli bir kadınsın herşeyin üstesinden geldiğin gibi bu nunda üztesinden geleceksindir tekrar teşekkür ederim desteğin için herşey gönlünce olsun bebişlerine iyi bak sevgiyle kal canım arkadaşım.........

canım yaa bişi sorcam benim hesaplamama göre 1-14 aralık olarak doğumu hesapladım ama aralık annesi olacağımı sanıyordum bizim aramızda fazla bi fark yok aşa-yukarı bir hafta var birde sen hesaplarmısın son adet tarihinden hesaplıyoruz değilmi eğer öle değilse transfer günü 9 mart

X