işte mükemmel sonuç HAMİLEYİMMMMM

canım gözün aydın... allah sağlıcakla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

darısı bizim başımıza inşallah... benim de ilk denemem olacak.... umut oldun canım bana...

ALLAH hayırlı etsin canım çok sevindim ALLAH en kısa zamanda bizede nasip eder inşallah

allah hayırlısıyla sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip etsin .allah isteyen herkese aratmadan en kısa zamanda versin bizede inşaaallllaaaaahhhhhhh

:teytey::teytey::teytey: hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağına da almayı nasip eder inşallah. :nazar::nazar::nazar: darısı kalanların başına inşallah

ewt seharim pco hastasıydım önce yendim hormonlarımı düzene koydum sonrasında tüpbebek ve hamileyim çok şükür darısı size olsunn

canım bende de var pko klomen denedık 4 defa olmadı şimdi aşılama denıycez sonrada tüp bebek sen aşılama denemedinmi birde nasıl yendın hormonlarını benım hem hormonlarım fsh lh ters hemde ultrasonda görünüyor pkos birde doktor bana glucophage diye bir ılac verdı ama ben kullanamıyorum cok bulantı yapıyor tekrar hayırlı olsun canım cok sevındım senın adına

hayırlı olsun canım darısı başımıza artık. hamişler dua edin bizler içinde.

:teytey: ne güzel bir haber. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eylesin arkadaşım. tebrik ediyorum seni ve eşini. :dance:

canım bende de var pko klomen denedık 4 defa olmadı şimdi aşılama denıycez sonrada tüp bebek sen aşılama denemedinmi birde nasıl yendın hormonlarını benım hem hormonlarım fsh lh ters hemde ultrasonda görünüyor pkos birde doktor bana glucophage diye bir ılac verdı ama ben kullanamıyorum cok bulantı yapıyor tekrar hayırlı olsun canım cok sevındım senın adına

benim sadece prolaktin yüksekti buna bağlı olarakda progestan düşüktü onun dışında tüm hormonlarım normal di aslında prolaktini dostinex adlı ilaçla düşürdüm tabii bunun yanında hayıt suyu içtim yaklaşık bir sene ve ara ara bazende nane çayı denedim benim seninki kadar ileri derecede değildi hatta bazen ara kontrollere gittiğimde yumurtlama dahi oluyordu hiç ilaç kullanmadan ama bi türlü prolaktin yüksekliğinden dolayı hamile kalamıyordum dr um ilaç yani klomen tedavisiyle başlayalım dedi fakat ben istemedim çünkü 6 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorduk ve geç kaldığımızı düşündük direk tüpbebek yaptırmak istedik ama dr um aşılama deneyelim olmadığı takdirde en son çare tüpbebek yaptırırız demişti bizde dr umuzu dinledik ve aşılama yaptırdık ilk aşılamamda hamile kaldım ama kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu sonrasında ikinci aşılama denedik tutmadı 3. aşılamayıda denedik ve şansımızı yüksetmek için çift aşılama oldu tuttu yine hamileydim ama yine hüsranla sonuçlandı ve düşük oldu genetik araştırmada pko luların genelinde erken kan pıhtılaşması olabileceği ve düşük sebeplerine neden olacağı kanıtlanmış bunun için 8 ay boyunca corasprin ve aylık kan sulandırıcı iğneler kullanarak bu arada da dostinex ve hayıt suyu içerek tüm hormon değerlerim düzeldi tüpbebeğe hazırdım artık ve çok şükür ilk tüp denememde hamile oldum darısı sizlerin başına

hayırlı olsun canım rabbim saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah darısı tüm isteyenlere inşallah dualarını bizlerden eksit etme canım allaha emanet ol

Merhaba Deryahakan ve tüm arkadaşlar.

Uzun uğraşlardan sonra sonunda başarmışsın. Allah tamamına erdirsin güzelim. Sabırlarının karşılığını almışın. Yılmadan tedavine devam etmişsin . Ne güzel. Sanırım bizim yapmamız gerekende bu galiba. Bir işe başladıktan sonra yarım bırakmamak. Umutsuzluğa kapılmamak. Benim 3 aşılamam oldu. tutmadı. 24 Martta tüp bebek tedavisine başladık.Endometriozisim var 3.5 cm. Tüm hormon testlerimiz normal. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmısın. Tekrer gözünaydın canım. İnşallah hergesin hamile haberlerini alırız burdan. Bende gebe kalırsam buraya yazcağım en keyifli yazı olacak:) Bunu umuyorum ve Allah'tan diliyorum.

Deryacım öncelikle azminden dolayı tebrik ederim seni. Hiç bıkmadan usanmadan mutlu sona ulaşmışsın. Senin gibi arkadaşların yazılarını okudukça içimde büyük bir umut ışığı beliriyor inan. Ben de tüp bebek için tedaviye başlayacağım. Sorun eşimde o nedenle bir kaç testimiz daha var. Sonra tüp bebek..Umarım hepimizin şansı bol olur..Arkandan sırayla bizlerde geliriz..

kızlar çok korkuyorum kasıklarımda müthişş ağrılar var dr umu aradım olabilir diyor ama ben bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum 8 nisanda keseyi görmek için gideceğiz ama zaman nasıl geçecek bilemiyorum her wc ye girdiğimde acaba lekelenme varmı diye bakmak o kadar çok yıprattıki beni ne yapacağımı bilemiyorum hamile kalan arkadaşlar sizdede aynısorunlar oldu mu kasıklarda ağrı göğüslerde aşırı hassasiyet ve kramplar varmı hala devam ediyormu ve varsa bu şikayetler nezamana kadar devam eder

kızlar çok korkuyorum kasıklarımda müthişş ağrılar var dr umu aradım olabilir diyor ama ben bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum 8 nisanda keseyi görmek için gideceğiz ama zaman nasıl geçecek bilemiyorum her wc ye girdiğimde acaba lekelenme varmı diye bakmak o kadar çok yıprattıki beni ne yapacağımı bilemiyorum hamile kalan arkadaşlar sizdede aynısorunlar oldu mu kasıklarda ağrı göğüslerde aşırı hassasiyet ve kramplar varmı hala devam ediyormu ve varsa bu şikayetler nezamana kadar devam eder

canım ağrı ve krapların bir çoğunda olduğunu biliyoruz.Sakın üzülme bebeğinede kendinede çok iyi bak.....

Deryacığım,
Haklısın tüm paniklerin konusunda. Ama bu kadar haksızlık yapma sana gülümseyen hayata değil mi. Ben de bir anda tüm gebelik belirtilerim kaybetmiştim ve dokotuma o gün gittiğimde ilk bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim. Bu sefer de yine tüm semptomarı kaybettiğimi söyledim doktoruma. Gittik ve kalp atışlarını duyduk, Allahımın işi belli olmaz, o ne verirse hayırlsını verir kullarına.
Sana bunları anlatıyorum cunku bak ben daha once yasadım gebelik belirtilerim gitti ve doktora gittigimde de evet gebelik sonlamıs dedi. Bu sefer de aynı seyleri hissettim ama aynısı değilmiş gordun mu, ben bile yanıldım.

Kasıkların da ağrı oldukça mutlu ol, onlar gebelik belirtisidir. Cok can acıtıcı ve kanamalı olursa sıkıntı ama eğer hafif kramplar şeklinde ise kafanı takma. Bak benim kramplar 2 gün azaldı, gögüslerimin hassasiyeti geçti ve o gece üzüntü ile ne yapacağımı bilemedim bebeğimi kaybettiğimi zannederek kendimi doktorun yanında buldum. :KK43: Ama Allah'a şükürler olsun.
Deryacığım eger bu semptomlar olmaa bebegimizin rahimde kendine yer actıgını, içerde fabrika gibi hummalı çalışmalar oldugunu, hücrelerinin hızla bölünmeye başladığını, yerleşmek için hızla rahmi deldigini nasıl anlayabiliriz. Tüm bu ağrılar cok normal rahim de buyumeye basladı. Dert etme bunları ve keyfini cıkarmaya calıs ama kalp atısı konusundaki endişelerini gonulden anlıyorum. Zaman cok zor geciyor ama bir sekilde geciyor be guzelim. Bak benim eşim de yok bu sefer yanımda, uzun bir üre yurtdısında olacak. Yalnızım. Herşeyi kendim yapıyorum, korkularım, mutluluklarım, ben naapayım?
Hadi bırak kaygıları Allah askına, guzle vakit gecir, su anda bebeginde neler oldugunu, içerde neler yaptıgını araştır, bol bol dua et Allah'a onu sana sağlıkla bağışlaması için.
Bizler de senin için dua ediyoruz, evhamları at bir kenara artık,
Sevgiler

X