kızlar çok korkuyorum kasıklarımda müthişş ağrılar var dr umu aradım olabilir diyor ama ben bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum 8 nisanda keseyi görmek için gideceğiz ama zaman nasıl geçecek bilemiyorum her wc ye girdiğimde acaba lekelenme varmı diye bakmak o kadar çok yıprattıki beni ne yapacağımı bilemiyorum hamile kalan arkadaşlar sizdede aynısorunlar oldu mu kasıklarda ağrı göğüslerde aşırı hassasiyet ve kramplar varmı hala devam ediyormu ve varsa bu şikayetler nezamana kadar devam eder
Deryacığım,
Haklısın tüm paniklerin konusunda. Ama bu kadar haksızlık yapma sana gülümseyen hayata değil mi. Ben de bir anda tüm gebelik belirtilerim kaybetmiştim ve dokotuma o gün gittiğimde ilk bebeğimin kalbinin durdugunu öğrendim. Bu sefer de yine tüm semptomarı kaybettiğimi söyledim doktoruma. Gittik ve kalp atışlarını duyduk, Allahımın işi belli olmaz, o ne verirse hayırlsını verir kullarına.
Sana bunları anlatıyorum cunku bak ben daha once yasadım gebelik belirtilerim gitti ve doktora gittigimde de evet gebelik sonlamıs dedi. Bu sefer de aynı seyleri hissettim ama aynısı değilmiş gordun mu, ben bile yanıldım.
Kasıkların da ağrı oldukça mutlu ol, onlar gebelik belirtisidir. Cok can acıtıcı ve kanamalı olursa sıkıntı ama eğer hafif kramplar şeklinde ise kafanı takma. Bak benim kramplar 2 gün azaldı, gögüslerimin hassasiyeti geçti ve o gece üzüntü ile ne yapacağımı bilemedim bebeğimi kaybettiğimi zannederek kendimi doktorun yanında buldum.
Ama Allah'a şükürler olsun.
Deryacığım eger bu semptomlar olmaa bebegimizin rahimde kendine yer actıgını, içerde fabrika gibi hummalı çalışmalar oldugunu, hücrelerinin hızla bölünmeye başladığını, yerleşmek için hızla rahmi deldigini nasıl anlayabiliriz. Tüm bu ağrılar cok normal rahim de buyumeye basladı. Dert etme bunları ve keyfini cıkarmaya calıs ama kalp atısı konusundaki endişelerini gonulden anlıyorum. Zaman cok zor geciyor ama bir sekilde geciyor be guzelim. Bak benim eşim de yok bu sefer yanımda, uzun bir üre yurtdısında olacak. Yalnızım. Herşeyi kendim yapıyorum, korkularım, mutluluklarım, ben naapayım?
Hadi bırak kaygıları Allah askına, guzle vakit gecir, su anda bebeginde neler oldugunu, içerde neler yaptıgını araştır, bol bol dua et Allah'a onu sana sağlıkla bağışlaması için.
Bizler de senin için dua ediyoruz, evhamları at bir kenara artık,
Sevgiler