işte mükemmel sonuç HAMİLEYİMMMMM

Çok sevindim, allah inşallah hemizininkini kucağımıza almamızı nasip eder.Benden söylemesi çevrenden çok kişiye duyurma.Nazar değmesin.

hayırlı olsun canımcım inşallah sağlıklı kucağına alırsın:emir_bebek:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...sana ve tüm hamişlere(amin) Rabbim olmayanlara da nasip etsin hem de en kısa zamanda...(amin)

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim ikninizede sağlık sıhhat versin.....Darısı olmayan herkesin başına inşallah....

canlarım hepinize çok iyi dilekleriniz ve tebrikleriniz için çok teşekkür ederim ALLAH isteyen herkese nasip etsin rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bende senelerce aradım ne demek olduğunu bilirim ve hala inanamıyorum inanmak çok güç rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu bende nerde hamile görsem ''bana da dua edin bende bir gün sizin gibi oluyum derdim'' rabbim dualarımızı kabul etti demekki ALLAH'ım bu duyguyu sizlere de nasip etsin inanın ne diyeceğimi bilemiyorum........kelimeler çok anlamsız kalıyor bazen ..........

bi çok arkadaşım bu süreçde neler yaptığımı yatıp yatmadığımı sormuşlar :

arkadaşlar size diyebileceğim tek kelime lütfen ama lütfen yüksek morall hiç birşeye kafanızı takmayın ve sizi üzecek moralinizi bozacak kişi ve kişilerden uzak durun size tedavinizi hatırlatacak kişilerle sürekli görüşmeyin ve mümkünse aileniz ve yakın arkadaşınız dışında tedaviye başladığınızı kimseyle paylaşmayın ...... sonrasında transfer sonrasında özellikle 48 saat mecburi kalmadıkça kalkmayın rafa dahi uzanmayın ve lütfen ağır kaldımayın vücudunuzu yoracak hareketlerde bulunmayın mümkünse yaşadığınız çevreden en azından 3-4 gün uzaklaşın

ben izmit te oturuyorum ve ist da tüp bebek yaptırdım transfer sonrası kalacak yerim de olduğu için ist da kaldım 48 saatimi orda doldurdum dr umun demesine göre embriyonun uterusa tutunma süresi ilk 48 saat miş bu süreçde dikkatli olmanız gerekmekte ve unutulmayacak bi konu da bi çok merkezde bunu söylemiyorlarmış transfere girerken bol miktarda su içiniz idrara sıkışık halde trasfer uygulaması olsun embriyonun tutunmasını sağladığı gibi uterusuda dr rahatlıkla görebilmekteymiş .

arkadaşlar merak ettiğiniz başka konular sorular olursa cevaplamaya hazırım ben ara ara giriyorum sürekli oturamıyorum tabii kasıklarda ağrılarım var ama bunlar olabilecek şeylermiş merak ettiklerinizi yazarsanız memnuniyetle cevap veririm rabbim kimseye daha fazla arartmasın isteyen herkese nasip etsin ...............

tebrik ederim,güzel,rahat ve huzurlu bir hamilelik süreci geçirirsin inşallah.allahım tamamına erdirsin.bişey sorcam son 3-4 gün bedensel olarak hissettiğin bişey var mıydı?

teşekkür ederim niko cum transfer sonrasından buyana kasıklarda sürekli ağrım vardı ve devamlı bacaklarıma kramp giriyordu son 3 -4 gündürde göğüslerde hassasiyet sağ yumurtalığımda hafif ve sürekli olmayan ağrılar bazende sabah kalktığımda sanki adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrılarım oldu onun dışında bişi yok çok şükür

senin tedavin nasıl gidiyor infertile sebebi neydii

tüplerim tıkalıydı.ben de sonucumu cuma öğrencem ama ne karnım ne belim ağrıyor.göğüslerimde dokununca hafif acıyor fazla şişlikte yok.adet olcak gibi pek hissetmiyorum.bilemiyorum.merak içindeyim.

hayırlı olsun deryacım darısı biz olmayanların başına Allah bu duygu bizlerede tatdırsın.c.tesi benimde sonucum belli olcak.

hayırlı olsun deryacım darısı biz olmayanların başına Allah bu duygu bizlerede tatdırsın.c.tesi benimde sonucum belli olcak.

mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyoruz canım hadi az kalmış neyse sayılı gün çabuk bitermişşşşşlülülülülülü kendine dikkat et moralini yüksek tut ben inanıyorumki meleğin sana sıkı sıkı tutunmuştur

mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyoruz canım hadi az kalmış neyse sayılı gün çabuk bitermişşşşşlülülülülülü kendine dikkat et moralini yüksek tut ben inanıyorumki meleğin sana sıkı sıkı tutunmuştur

canım hayırlı olsun tebrık ederım sende pko vardı demı

allah canı gönülden acılan ve edilen duaları kabul edermis duallarım sizenle allah tamamına erdirsin olmayan arkadaslara allah bu mutlulugu yasatsın

X