işte mükemmel sonuç HAMİLEYİMMMMM

Cok sevindim,hayirli olsun,allah kucagina alip sevmeyi nasip etsin,saglikli bir hamilelik gecirirsin insallah.darisi bizlerin basina...

hayırlı olsun canım tebriklerrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar değerim yükseldi ilk tüp bebek denememde HAMİLE kalmamın sevincini yaşıyorum RABBİM isteyen herkese nasip etsinn

canım tebrık ederım darısı bebegı olmayan tum arkadaslarımın ve benım basıma, bende bu sevıncı yasamak ıstıyorum, 15 aylık evlıyım 10 aydır bebegım olmuyor cok korkuyorum tahmın edersın nasıl bırsey oldugunu 1 sene dolmadan dr tedavıye baslamadıgı ıcın suan sorunum varmı yokmu onu bıle bılmıyorum ama cok korkuyorum tup bebek tedavısı nasıl bır surec hem maddı hem manevı ınsanı cok dusunduruyo belkı bunalrı konusmak benım ıcın erken sayılır ama işte engel olamıyorum kendıme, ınsallah saglıklı bır sekılde bebegını kucagına alırsın tatlım bıraz gectıgın surecten bahsedermısın kafamçokkarıştı

kızlar değerim yükseldi ilk tüp bebek denememde HAMİLE kalmamın sevincini yaşıyorum RABBİM isteyen herkese nasip etsinn

Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Ne kadar sevindirici ilk denemede hemde...Benimde ilk denemem olucak umarım senin gibi güzel haber ile dönerim. Sorun neydi sizdeki birde transferden sonra kaç gün yattın merak ettimmmmm.

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin sag salim kucagına almayı nasip etsin mevlam... ve tüm isteyenlere bizlerede bu duyguyu yasatsın allahım bizlerede nasip etsin inş..

canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah çok güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin canım. İnşallah senin hamileliğini tahmin ettiğim gibi birgün kendimide ederim. ben bana demiştim derim :)
dermiyim derya heeeeeee ne dersin.
hadi şimdi bundan sonra sen bizi tahmin et bakalım.ve bize bol bol dua et.bak hamilenin duası kabul olur canım. unutmaaaaa

Maşallah gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah a.s.

bidenem hayırlı olsun......sağlıcakla kucağına alman dileğiyle....ALLAH isteyen herkese nasip etsin....

hayırlı olsun canım cok sevındım ohh ne guzel hamısler artıyo Allah arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…