Kapıda ödeme kargolar az önce yola çıktı yarın, cumartesi en geç pazartesi elinizde olur. 1. de eve ulaşamaz iseler ertesi gün tekrar gelecekler gene bulamaz iseler kargonuz merkeze götürülecek ve 10 gün orada kalacak. Ödemeyi orada yapıp kartınızı alabilirsiniz.
Bu hizmet hiçbir kargo firmasında yok...
bi sorum var bu puanlarımız var ya onları kim nasıl veriyo?
Demek ben de o ilk 15in içindeyimkaydirigubbakcemile2 haberını beklıycez kazen abiiizemuszemusMerhaba,
Kargo ile belli bir anlşma yaptık kargom olmadığı ay faturaları yollamayı planlıyorum. Bu arada faturası olmaya nsadece 15 ilk üye geri kalan hepsine fatura yollandı.
Bu arada kapıda teslim alacaklar kim alırsa bana söylesin kırmızı yapayım onları kartı aldıklarında ama
herkesi çok tebrik ederim yani sitede artık parayı veren düdüğü çalacak öle mi hayırlı olsun bakalım
herkesi çok tebrik ederim yani sitede artık parayı veren düdüğü çalacak öle mi hayırlı olsun bakalım
Kapıda ödeme kargolar az önce yola çıktı yarın, cumartesi en geç pazartesi elinizde olur. 1. de eve ulaşamaz iseler ertesi gün tekrar gelecekler gene bulamaz iseler kargonuz merkeze götürülecek ve 10 gün orada kalacak. Ödemeyi orada yapıp kartınızı alabilirsiniz.
Bu hizmet hiçbir kargo firmasında yok...
Bu arada kapıda teslim alacaklar kim alırsa bana söylesin kırmızı yapayım onları kartı aldıklarında ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?