İşte KK Kartımız :))) Meraklısına....

reklamları dinlediniz, şimdi hava durumu kaydirigubbakcemile3
marmara da bol güneşli bir gün yaşandı... sengözlerimebaksanab

bi sorum var bu puanlarımız var ya onları kim nasıl veriyo?

benımde kartım ve onluklerım geldı kazen cok teşekkurler gercı pazartesı gelmıs kargom ama ben yenı bugun kavusdum hız superdı valla :)..cok sagol hersey ıcın:)..

Merhaba,
Kargo ile belli bir anlşma yaptık kargom olmadığı ay faturaları yollamayı planlıyorum. Bu arada faturası olmaya nsadece 15 ilk üye geri kalan hepsine fatura yollandı.
Demek ben de o ilk 15in içindeyimkaydirigubbakcemile2 haberını beklıycez kazen abiiizemuszemus

Herkese İyi Akşamlar,

Hatta İyi Geceler :)

Ben de bugün kartımı teslim aldım zemuszemus

Artık cüzdanımda taşıyorum KK' yı kaydirigubbakcemile3

Çok güzel... opuyorumnanaktan

Emeği geçen herkese Teşekkürler...vereliniortak

kartlar hayırlı uğurlu olsun kızlar..................hiç çıkmasın cüzdanlardan ha :teytey:

Bu arada kapıda teslim alacaklar kim alırsa bana söylesin kırmızı yapayım onları kartı aldıklarında ama

herkesi çok tebrik ederim yani sitede artık parayı veren düdüğü çalacak öle mi hayırlı olsun bakalım

herkesi çok tebrik ederim yani sitede artık parayı veren düdüğü çalacak öle mi hayırlı olsun bakalım

Lütfen bu cümlenizi açarmısınız ? Çok rica ediyorum. Bu hangi düdükmüş ? Bende merak ettim Para verenlerin ne üstünlüğü varmış Allah rızası için açıklayın.

Sizde rahatlayın bende...

hmm evet öyleeeezemuszemus
mesela ben 13 tl verdim sitenin yeni sahibi benim
CADIARZUhmm şimdi sana ne ceza versemki acabakaydirigubbakcemile3

yasasınn... alkisalkisalkis bızde kavusacagızz artıkk kartlarımıza... opuyorumnanaktan bu cok ıyı olmuss Kazen.. evde olmama gıbı durumlar ıcınn tesekkurler.. kaydirigubbakcemile5

nem ve barbie o puanların adı rep
mesajın üstündeki terazi gibi yere tıklayarak veriliyor...
katıldığınız ve katılmadığınız yorumlara ordan seçim yaparak rep verebilirsiniz...
katılıyorum dediğiniizde puan artar, katılmıyorum dediğinizde azalır.

kartını alan arkadaşlar güle güle kullanın... a.s.

exorcistcim bana bi düdük falan veren olmadı :sm_confused:

Kazen abi hani benim düdüğüm mafoldumben

tozbibercim o kızarma da nickinin kırmızı görünmesi şekercim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…