İşte KK Kartımız :))) Meraklısına....

kızlar bişey sormak istiyorum, 15 gün oldu başvurumu dolduralı eve gelicekti kartım ama gelen giden yada gelicek diye email falan hiçbişey yokk.

bilgilendirirseniz sevinirimm

Yazamadım bende Kazen abi sağolasın kartım gelmiş daha almadım arkadaştan ama o da bu ne dedi bayılmış dizayna:)

Faturası yokmuş ama benim için önemli değil işyerinde gider yazılmıyor zaten:)

güle güle kullan sen de delikafadulden
gerçekten çok şeker bi görüntüsü var... cüzdanda burdayım diyo delikafadulden

çok beğendiyse hemen üye olsun
hemen kart alsın onunda olsun:jeyyar:

:roflol: kartı beğenip üye sayısı artarmış :roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/mizah-18/245667-304351te-erkeklerin-beyni.html

Exorcist, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

1. Başka bir Kullanıcının yazmış olduğu Mesajı değiştirmek veya Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
2. Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış veya Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
3. Bu bölüme sadece KK Kulüp Kart sahiplerine paylaşım hakkı verilmiş olabilir. KK Kulüp Kart detaylı bilgi için tıklayın.

uzun zamandır üyesi olduğum bir sitede bir fotoğrafa yorum yapamıyosam ve cevap yazmak istediğimde bu sayfa önüme çıkıyosa tepkimi gödteririm ya sizler beni anlamak istemiyosunuz ya da anlamak işinize gelmiyo eğer uzun zamandır üye isem ve kadınsam ve sitede şimdiye kadar olumsuz hiç bir tavrım olmamışsa buna rağmen yorum yazamıyosam daha farklı düşünemem ve yoruma kapatılan bir yer yok diyorsunuz hala ha ben müneccim değilim arkadaşım öğretmenim ve dereyi görmeden paçayı falan sıvamıyorum önce denememi yaptım bazı yorumları okudum ondan sonra tepkimşi gösterdim bakış açımın negatif olduğunu hiç sanmıyorum eğer cinsellik bölümü sadece kart üyelerinin yorumuna açık bırakılmışsa tek bir bölüm dahi olsa site içinde özgürce yorum yapmam kısatlanmış demektir

her neyse lafı çok da fazla uzatmaya gerek yok nasılsa benim dışımda herkes halinden memnun internetteki tek kadın sitesi de burası değil tek üzüldüğüm nokta burayı seviyor olmam ama bu haliyle değil

Hala anlamamakta ısrar ediliyor ben de bunu anlamış değilim..
Cinsellik bölümü zaten yoktu,kart durumu yokken de yorum yazamıyordunuz.
Elinizde bulunan haklardan mahrum bırakılmadınız..
Lütfen söyleyin, kart yokken yorum yazabildiğiniz, kart çıktığında yorum yazamadığınız bir bölüm var mı??

ben kart konusunda polemik yaşamaktan sıkıldım...
defalarca tartışıldı...

tek söylemek istediğim tek kadın sitesi burası değil belki ama
şahsen ben bir tek burda zevk alarak bulunuyorum,
benim için burdaki konuların, tartışmaların çok daha ötesinde kurduğum dostlukların kıymeti var
site içinde özgürce yorum yapmamın kısıtlandığı bir bölüm varsa kısıtlanmadığı yerde paylaşımlarıma devam ederim...
çok yazmam gerektiğini hissediyorsam konuyu açana mesaj atarım
kuralı buysa kartı da alırım
neden alınmayıp da tartışıldığını da gerçekten anlayamam...

kartlarini alanlara hayirli olsun
bende istiyorum ama türkiyede yasamiyorum ki orada sabit bir adresim yok...........

bu kart herkese gelecekmi bi başvuru falanmı yapmak gerekiyo bende istiyorum...herkese gelecekse sıramı beklerim napiim...buyrunnnnnnnnnücreti falan varmı biriniz banada bilgi verir misiniz fisfisfisopuyorumnanaktan

evet canım başvurmak gerekiyor. 15 tl kapıda ödeme kargo dahil fiyatı. almak zorunda değilsin tabi ama bazı ayrıcalıkları da var. ben aldım kartımı aktivasyonu bekliyorum.

konu başlığı çok güzel olmu bu arada

ıŞTE KK KARTIMIZ MERAKLISINA.......

bu kart herkese gelecekmi bi başvuru falanmı yapmak gerekiyo bende istiyorum...herkese gelecekse sıramı beklerim napiim...buyrunnnnnnnnnücreti falan varmı biriniz banada bilgi verir misiniz fisfisfisopuyorumnanaktan

yok canım herkese değil, başvurana...
başvuruyu nasıl yapacağın hakkında ayrıntılı bilgi istiyorsan

http://www.kadinlarkulubu.com/tekrar-konular/284763-kadinlar-kulubu-uyelik-kart-formu.html

buraya bak...

teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3
meraklısına dedim merak etmeyenler ilgilenmek zorunda değil diye yerimseniben

teşekkür ederim bu kartlar çok güzel oldu değişik ayrıcalıklar verilmiş verilmese bile gene isterdim kk dan bi anı çok hoş bi hatıra kalacak.sonuçta eşim askerde ve ben en zor günlerimi kk sayesinde burdaki arkadaşlarım sayesinde daha kolay geçirebiliyorum .11 ayımı geçirdim 4 ayım kaldı eminimki kalan günlerimde burda çok güzel geçecek.eşim gelincede burdayım.KK AİLESİNE TEŞEKKÜRLERRR..

evet ben de anı olarak istemiştim, avantajlarından haberim bile yoktu
evet burda en zor günlerimizi paylaşarak geçirdik, çok güzel dostluklar edindik...
başıma iyi-köyü ne gelse soluğu burda alıyorum, hemen arkadaşlarımla paylaşıyorum, yeri geliyor akıl alıyorum

ben de teşekkür ediyorum ailemize opuyorumnanaktan

buarada allah kavuştursun a.s.

anacım bu kart için nerey baswuruluo yafs..ay ılk duydum daha ne gıbı katkısı oluo kızlarrr ya nerden bılgı edınebılırım acep?burdan bı anı olmasıda superr yanı..yaklasık 2yıldır bu aılenın içindeyım bende....bebek ozlemı tanıstırdı benı bu aıleyle.ve suan oglum kollarımdaaaaaaaaaa:)KK dan bı anı gusel olur tabı..nerden basvuruluo kızlar yaaa

Son düzenleme:
kart güzeldi ama bu yeni haliniz çok güzel olmadı önceki daha iyiydi sanki
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bilmiyorum gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…