merhaba, öncelikle resimlere bakarak doktora gitmeyin. yani bir resim alıp bunun aynısını istiyorum demeyin doktorunuza. Yaparım diyen doktorada güvenmeyin :) Doğal burun istiyorsanız iyi bir doktor bulun ve tam olarak ne istediğinizi belirtin. Resimlerdeki Her burun o resimdeki kişiye yakışmıştır size yakışacağı anlamına gelmiyor. O yüzden doğal burun en güzel burundur.
Ben doktoruma bıraktım ve sadece rahatsız olduğum tarafı söyledim. Burun ucum dedim. şimdi bandajlı ama inanın iyikide doktopruma bırakmışım. Şu halini bile çok seviyorum. 1,5 yıl araştırdım. Burada çok adı geçen doktorlarlada görüştüm. Bir tanesi çok doğalım demesine rağmen inanırmısınız fiks bir burun belirlemiş ve herkeze aynı burnu yapmış olduğunu farkettim.Başka biri neredeyse bir araba fiyatı verdi. Estetik fiyatları ortalama aynıdır hemen hemen.. Ama ucuz olsun diyede sağlıktan ödün de vermemek lazım. Doktorunuzu iyi seçin içinize sinen bir doktor olsun ve çok fazlada doktorla görüşüp kafabızı karıştırmayın derim. :) Şuan 12.gün. burnumu çok seviyorum :)