- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
-
- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
oy oy oy çok dadlusunuuz...
wrose canım maşallah oğluşuna canım tabii içindeki meleklere de maşallah
ay ben sizi yirimm
keşke gelebilome imkanım olsaydı benim de..
kadir has benim için özel yerlerden e siz de öylesiniz bi düşünün artık nası içimde kaldığını..
üniden mezun olacağım sene bahçelieverde bi öğrenci evinde kalmıştım o sene üstüne bide nişanlanınca hergün kadir hasta o oturduğunuz yerin karşısındagörünen haribocudan haribo alır dönerdik:asigim:
ahh yawrumm kalabalıktan masalara sığmamışsınızz :)))) maşallahh..oğluşlara da maşallahhh:))
teşekkürler hayatım...
keşke gelebilseydin canım..ama bilseydik senin haribo sevdiğini alıp yollardık sana...
zeynepciğim gelmişte resimler eklemiş bilee opuyorumnanaktan
tanıştığıma çookk memnun oldumm zeynep çok tatlı birii inşş kısmet olurda kendi kadar tatlı kızıylada görüşmek nasip olur bizee
benim yaramaz hiç durmadıı haylaz gelince uykuya daldı hemen nerdeyse bende uyuyacaktım :))
amazon, pembeinci ve kuzurlarım kısmet olmadı görüşmek bi dahaki sefer inşşş
oyy düşünmen yeter:kedi:
çok uzak,kocik artık uzun yola yollamıyor yoksa kesin gelirdim
ama şu bebiklerimiz bi gelsin hayırlısıyla bi meydana çıksınlar toparlansınlar istanbul avrpua ve anadolu yakasını sallayan mütiş bi buluma gerçekleştiririrz ALLAHın da izniyle..:sm_cool:
harikasınızzeynepcım yannızda olmayı en çok ben ıstedım ama napalım bızım zıllı durmuyo dunden berı ben gelecem dıe tutturmuş erken dıyoruz inşallah bızı dınler .nst yı girdım bıraz sancı varmiş ilaç kullanacaz şimcık.
oyyy çok tatlsınız yaa ne güzel yanınızda oğluşlarınız göbüşünüzde meleklerinizz maşallahhhhhh
allah dostluklarınızı bozmasın kızlar