- 18 Temmuz 2013
- 504
- 212
- 83
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Allahıma Şükür aklım fikrim elbet var tabii ki bu kadar da olamaz artık dedim kendime
asla gerçek olsaymış diye ağlayabileceğim bir durum da yok ortada,ayrıca böyle bir şeyi hiç bir kadının düşünebileceğini de zannetmiyorum
Benim söylediklerimi lütfen farklı yönlere çekmeyin ben sizler kadar hemen net karar verip bu böyledir diyemiyorum sanırım, bu benim yapımdan da kaynaklanıyo olabilir
Bu olayın soruşturması hala devam ederken çok net olmayan görüntüler üzerinden bir annenin böyle yıpratılmasını hoş görmüyorum
dedim eğer bu kadın gerçekten yalan söylüyorsa böyle bir oyuna alet olduğu için bebeğine üzülürüm ben,daha öncede dediğim gibi hiç bir şey gizli kalmaz elbet ne olduğu ortaya çıkacak
başbakan hala başörtülü olduğu için böyle yapıyosunuz diyo
yine kattı başörtüsünü siyasete
hayır 7-8 kişi tartakladı filan dese inanırdım da 80-100 kişi ne ya o kadar insanı kimse görmeyecek mi yani kamera kayıtlarında da yok
bugün arkadaşlarla oturuyoduk akpli olduğunu öğrendiğim bi arkadaşımla konuştum bu olayı haberlerde görünce
o da diyo ki o görüntüleri göstermiyolar olay öncesini veya sonrasını gösterip birşey yokmuş gibi davranıyolar kadının raporu var ta o zaman almış dedi
bi de doktorların çoğu chpli neden başörtülü birine böyle rapor versinler ki dedi hayrete düştüm zihniyete bakar mısınız
yani koşulsuz şartsız inanıyolar hala başbakana
Görüntüler önemli değilmiş....ifade varmış...darp raporu varmış....insanlar bir kadının ifadesine değil de üzerinde oynama yapılmış olabilecek görüntülere inanıyormuş...işte bunlar hep paralel paralel bişeyler yapıyorlarmış...
Sende deseydin, ali ismail korkmazin doktorudami chpliydi? Ya gerçekten, okullarda ikinci dünya savasi ögrenirken hep çoçukken aklima kalmistir, nasil milyonlarca insan bu kadar çok bir adama inandi? Adam insanlari öldürüyor, halen adami kurtarici olarak gördüler. Sanirim Türkiyede su an ayni seyler oluyor. Gerçekten çok yazik.
Allahıma Şükür aklım fikrim elbet var tabii ki bu kadar da olamaz artık dedim kendime
asla gerçek olsaymış diye ağlayabileceğim bir durum da yok ortada,ayrıca böyle bir şeyi hiç bir kadının düşünebileceğini de zannetmiyorum
Benim söylediklerimi lütfen farklı yönlere çekmeyin ben sizler kadar hemen net karar verip bu böyledir diyemiyorum sanırım, bu benim yapımdan da kaynaklanıyo olabilir
Bu olayın soruşturması hala devam ederken çok net olmayan görüntüler üzerinden bir annenin böyle yıpratılmasını hoş görmüyorum
dedim eğer bu kadın gerçekten yalan söylüyorsa böyle bir oyuna alet olduğu için bebeğine üzülürüm ben,daha öncede dediğim gibi hiç bir şey gizli kalmaz elbet ne olduğu ortaya çıkacak
bi de üniversite mezunu insanlar büyükşehirde yaşıyolar bu kadar da körü körüne nasıl savunuyolar hayret ediyorum
zaten bu açıklamayı yaptıktan sonra hepimiz şok olduk
doktorların da istatistiğini tutmuş sanki kim hangi partiden diye
cidden şaşırıyorum bunlara şahit olunca
resmen akp sempatizanı
Hanımefendi, bahsettiğiniz annenin yıpratılmasının tek sebebi kendileridir. Kürsülerden "türbancı bacılarımı tartakladılar" diye kadını afişe eden biz değiliz, başbakan.
Mahkeme sonuçlanmadan demeçler veren, inanılmayacağını bilerek 80 kişilik yarı çıplak erkeklerin cinsel organlarına kadar anlatan biz değiliz, bu kadın.
Ortaya bir iddia atıp "ispatlamak zorunda değiliz" diyen biz değiliz.
Alın burada türbanlı bir kadın üstelik polis tarafından hırpalanıyor, üstelik görüntüsü var.
Bu kadın bacımız değil mi? Bu kadınınki türban değil mi? Neden bu kadının hesabı sorulmuyor?
[video=youtube;gdeJLthbDlk]http://www.youtube.com/watch?v=gdeJLthbDlk[/video]
İzmirde eli sopalı Ak gençlik ınsanlara saldırdı dedik.Yok oyle bısey dedı ya.Ozaman nıye ınanmadılar ?? Geçiniz bunu.Burda onlarca gezı surecınde yerlerde surundurulen,coplarla vurulan gorseller paylasırız.O zaman neden cıtları cıkmadı.Hee istesekte cıtımız cıkamaz artık.Cumhurbaskanı ınternet yasasını onayladı.Hepimize geçmiş olsun.
başbakan hala başörtülü olduğu için böyle yapıyosunuz diyo
yine kattı başörtüsünü siyasete
hayır 7-8 kişi tartakladı filan dese inanırdım da 80-100 kişi ne ya o kadar insanı kimse görmeyecek mi yani kamera kayıtlarında da yok
bugün arkadaşlarla oturuyoduk akpli olduğunu öğrendiğim bi arkadaşımla konuştum bu olayı haberlerde görünce
o da diyo ki o görüntüleri göstermiyolar olay öncesini veya sonrasını gösterip birşey yokmuş gibi davranıyolar kadının raporu var ta o zaman almış dedi
bi de doktorların çoğu chpli neden başörtülü birine böyle rapor versinler ki dedi hayrete düştüm zihniyete bakar mısınız
yani koşulsuz şartsız inanıyolar hala başbakana
Evet, basbakan yalan söylemisse, halki için yapmistir diye düsünen bir kitle var. Ha bide bunun üzerine söyle diyorlar "simdiye kadar her basbakan yalan söylemistir, bare bu basbakan yok, köprü yapiyor". Gülermisin aglarmisin bilmedimki.
Böyle insanların varlığına deli oluyorsunuz.Şimdi twitterdayım.Tepki olarak takıpten cıkaranlar 30 bini aşmış cumhurbaskanını.Adamlar amann oda sizi çok taktı diye dalga geçiyorlar :) Tepki vermek,ses getirmek,hak aramak diye bişey bilmiyor çünkü.Lannnn aklını nerde unuttun??? Bu internet sadece bana yasaklanmıyor sanada geliyor yasak.Ama o kadar vizyonu dar ki bu yasayı bile iktidar&muhalefet kavgası sanıp bunu bir muhalefeti alt etme olarak görüyor.Bu kadar kapasite işte.Bu kadar düşünebiliyor.Vizyon tavan yapmış.
Yazıkk.
Bir ara super ligde Beşiktaş taraftarı olarak digiturk iade kampanyası yapmıştık.Bu fatih projesi kapsamında tabletin ilk dagıtılacagı okullardan birindeyiz.Almayacagım verecekleri tableti ! Tepkiyse tepki.Kimsede neden almadın diyemez.Almayacagım !
Siz boyle yazinca aklima nedense banker bilo filmi gedi
Bilo:ula maho neye yaptin bunu ha
Maho: yaptim yaptim ama bi sorki neden yaptim :)
aynen öyle eylem yapan insanları da direk küçümsüyolar
bu sebepten bi sürü kişiyle tartıştım
dedikleri de biz sokaklarda hak aramanın bi çözüm olacağını sanmıyoruz
e nerde savunucaz hakkımızı peki
ya da izinsiz gösteri yapma hakkı varken neden anında müdahale oluyo diye sorunca onlar da karışıklık çıkarıyo cevabı veriyolar sadece
iyi ki de bi ezberlemişler eylem yapanları terörist anarşist görmeyi
sanki tek tek görüşlerimiz alınıp uygulamaya mı koyuluyo da eylem yapmayalım
insanlar çok acayip cidden anlama mümkün değil
olayı sadece iktidar muhalefet kavgası olarak görüyolar yapılanlar umurlarında değil
Pes yani pes! Hala konuşuluyor ya bunlar hala gündemde ya yazık gerçekten. Ülkede onca kadın şiddete tacize tecavüze uğruyorken, öldürülüyorken, her şey ortada olduğu halde müdahale edilmiyorken bu kadının bu derece gündemde olması canımı yakıyor.
Eki Görüntüle 983929
Bunlara ne diyorlar peki? Bu kadınlar hepimizin gözünün önünde mağruz kaldı şiddete, tacize. Bu bacı kadar konuşulmadı ama onlar. Neden çünkü; onların başı açık, onlar çapulcu, onlar bekar ama hamile, onlar hükümet karşıtı vs. vs.
Amaçları belli işte, bizden değilsen bu ülkede ezilmeye mahkumsun. Bu şekilde halkı sindirebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. İkinci bir gezi olayı olursa daha sert olabilir, çünkü bunlar yalanlarıyla, riyalarıyla aştılar artık kendilerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?