- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
- Konu Sahibi AngryPenguin
zehra develioğlu bu defa çok yuvarlak laflar etmiş,neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devreler yandı iyice
Eki Görüntüle 978697
Devreler yandı iyice
Eki Görüntüle 978697
başbakanın aklı da karışmaya başlamış,olayları birbirine bağlamaya çalışmış.
başbakan az önce yine başörtüsü muhabbeti yapıyodu
söylediği herşey yalan çıktığı halde nasıl utanmadan sıkılmadan aynı konuları konuşuyo hayret ediyorum
Birakin goruntuleri diyor.isine gelince elimizde goruntuler var diyor.R.tayyip naptigini bilmiyor.
cevabın için teşekkürler yanlış anlaşılmadığıma sevindim,evet burası Türkiye her an yeni bir kaset görüntü çıkabilir,ama ben bu olayda bu kadar karşıdaki hanımı rencide edici yazılar resimler paylaşılmasını hiç hoş bulmadım,altını çizerek söylüyorum empati yaparak,sonuçta olay hala yargıdaymış bekleyelim ve görelim elbet hiç bir şey gizli kalmaz gerçekler mutlaka çıkacaktır
Kimseye kendisini ispat etmek durumunda olmadığını savunan Develioğlu, "Bu yaşadığım olay, süreç esnasında basında medyada öyle bir hale ulaştı ki, sanki böyle bir olay yaşanmamış, bir kadın darp edilmemiş, bir çocuk bundan zarar görmemiş gibi hakkımda suçlamalar yapıldı ve ben kendimi savunmak durumunda kaldım. Ben o acıları yaşadım ve yaşadığım bu acıların büyüklüğü bana yeter. Bunu kimseye ispat etmek durumunda değilim. Bana zaten inanmak istemeyen inanmayacaktır. O görüntüleri ilahi bir kamera olup tepeden kaydetse bile inanmayacaklardır" ifadelerini kullandı.
5 tane morluk mu varmış, en büyüğü 1.5 cm çapında?Saldırıdan sonra İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğünün Zehra Develioğlu adına düzenlediği raporda, sağ diz üst iç kısımda 3 adet 1.5 santimetre çapında, iç alt kısımda 1 adet 1 santimetre çapında ve sol diz üst dış kısımda 1 adet 1.5 santimetre çapında koyu mor renkli ekimozlar olduğu belirtildi.
Kabataş'ta üstü çıplak, deri kıyafetli 80 kişinin hiçbir şekilde görüntülenmeden yürümesi mümkün değil. Bu insanlar Kabataş'a ışınlanıp tekrar geri mi ışınlanmış? Nerden gelmişler, nereye gitmişler? Kabataş'tan önce veya sonra nasıl hiçbir görüntüye girmemişler?
Kaldı ki olayın gerçekleştiği gün, Kabataş ve Beşiktaş polis doluydu.
Kabataş ile Dolmabahçe'deki başbakanlık çalışma ofisi arası 900 metre. Sizce makul mü bu alanda 80 tane adamın bu şekilde asıp keserek, insanları tartaklayıp üzerine işeyerek yürümesi? Aklınız kesiyor mu?
Hukuk da mı bilmiyorlar bunlar? İddia eden iddiasını ispatla yükümlüdür. İspat etmek zorundadır. Bu kadar net.
O zaman ben de yazayım senaryo.
10 tane türbanlı bacı gelip beni "cehennemde yanacaksın" diye tartakladı, üstüme tükürdü, çok da mağdurum pek de mağdurum diye çıkayım ortaya. Kamera kaydı yok, görgü tanığı yok, herhangi bir delil yok, ama ne de olsa ispat etmek zorunda değilim!!
5 tane morluk mu varmış, en büyüğü 1.5 cm çapında?
Üstüne işeyecek kadar psikopat 80 tane adam sadece 1.5 cmlik 5 morluk mu yapmış? Vay anam.
Yahu evde yürürken masaya sertçe çarpsan bile o morluk olur.
Neyse ama, bacımız öyle dediyse doğrudur.
bu konunun bu kadar tiye alınıp dalga geçilmesine inanamıyorum hemde hemcinslerim tarafından,kendinizi o annenin yerine koyun, kim başına böyle bir şey gelmediği halde bunları yaşadım der bu okadar kolay bi şey mi?her şeyi hükümete başbakana bağlamak isteyenler bu konuyuda bağlıyolar yani bu hanım bir belediye başbakanının gelini olmasaydı başbakan bahsetmeseydi yine mi böyle tepki verilecekti,hiç zannetmiyorum.Yapmayın etmeyin biz kadınız azıcık empati...
Basortulu bir kadin soyleyince inanmak kolaylasiyor galiba