• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Gezi olaylarında saldırıya uğradığı iddia edilen başörtülü kadının görüntüleri:

Vallahi görmesem de araştırdığım ve büyüklerimden dinlediğim kadarıyla şimdiye kadar ki hiç bir başbakan bu kadar saygısızca halkın gözünün içine bakarak yalan söylememiş hiç bir başbakanın adı yolsuzluğa karışmamış hiç bir başbakan bu kadar edepsiz olmamış.Hiç yoktan halkın refahı için çalışmış halkı birbirine düşürmeye uğraşmamış bu kadar bencil olmamış.Hepsi aynı kafa dedikleri lafa bak senin paran yeniyor akıllım azıcıkda mı beynin yok.Ne desek boş bunlara laf anlatılmaz.

başbakan hala başörtülü olduğu için böyle yapıyosunuz diyo
yine kattı başörtüsünü siyasete
hayır 7-8 kişi tartakladı filan dese inanırdım da 80-100 kişi ne ya o kadar insanı kimse görmeyecek mi yani kamera kayıtlarında da yok

bugün arkadaşlarla oturuyoduk akpli olduğunu öğrendiğim bi arkadaşımla konuştum bu olayı haberlerde görünce
o da diyo ki o görüntüleri göstermiyolar olay öncesini veya sonrasını gösterip birşey yokmuş gibi davranıyolar kadının raporu var ta o zaman almış dedi
bi de doktorların çoğu chpli neden başörtülü birine böyle rapor versinler ki dedi hayrete düştüm zihniyete bakar mısınız
yani koşulsuz şartsız inanıyolar hala başbakana

Son düzenleme:
her şey başbakanın emrinde varsa o görüntüler bi zahmet yayınlasınlar.:34:

ama olay olduğunda görüntüler var,çok kötü olaylar halk galeyana gelebilir deniyordu,yayınlasınlar artık o görüntüleri,tekrar UNUTTURULMASIN madem:31:

Görüntüler önemli değilmiş....ifade varmış...darp raporu varmış....insanlar bir kadının ifadesine değil de üzerinde oynama yapılmış olabilecek görüntülere inanıyormuş...işte bunlar hep paralel paralel bişeyler yapıyorlarmış...

Allahıma Şükür aklım fikrim elbet var tabii ki bu kadar da olamaz artık dedim kendime
asla gerçek olsaymış diye ağlayabileceğim bir durum da yok ortada,ayrıca böyle bir şeyi hiç bir kadının düşünebileceğini de zannetmiyorum
Benim söylediklerimi lütfen farklı yönlere çekmeyin ben sizler kadar hemen net karar verip bu böyledir diyemiyorum sanırım, bu benim yapımdan da kaynaklanıyo olabilir
Bu olayın soruşturması hala devam ederken çok net olmayan görüntüler üzerinden bir annenin böyle yıpratılmasını hoş görmüyorum
dedim eğer bu kadın gerçekten yalan söylüyorsa böyle bir oyuna alet olduğu için bebeğine üzülürüm ben,daha öncede dediğim gibi hiç bir şey gizli kalmaz elbet ne olduğu ortaya çıkacak

Siz daha hangi görüntüleri bekliyorsunuz? Kadinin söyledigi yer ve saati görüntüleri var ve hiç birsey ortada yok. Onun yani sira burdaki arkadaslar dedigi gibi, biraz mantigini kullanin. 80 kisi yari çiplak adamlar hiç belli olmazmiydi? Ve o kadinin dedigi yerde birde birsürür insanlar, güvenlik dolasiyordu. Tamam diyelimki, 80 yari çiplak, deri eldivenli adamlar bu kadinin üzerine geldiler ve hatta idrahalini kadini üzerine yaptilar. Sence bu kadin kurtulurmu 80 kisilik adamlardan? Ve kurtulmus olsaydi, nasil oluyorda sadece bir kaç yerde morarlilik var? Bu kadin en az bir beyin kanamasi, uzun zamandir hastahanede kalmasi gerekmiyormu? Darp rapordunda bile yaziyor kadindaki morarlik bir darbeden olundugu belli degil diye.

Yemin ederim anliyamiyorum, daha baska ne deliller gerekiyor? Niye insanlarin yalan söyledigini inanmakta bu kadar çok zorlaniyorsun? Basbakan camide bira içtiler dedi, elimde görüntüler var dedi cuma açiklayacam dedi, onun ardindan kaç cuma geçti ve hiçbir delili yok. Ve bunun üstünde bu ayni basbakan bu guya tecavuz edilmis kadin için "basi açik olsaydi yapmazdi". Yani oyun oynuyor, bu kadar basit! O kadinda basortü magduriyet için yalan söylüyor!

hayır 7-8 kişi tartakladı filan dese inanırdım da 80-100 kişi ne ya o kadar insanı kimse görmeyecek mi yani kamera kayıtlarında da yok

bugün arkadaşlarla oturuyoduk akpli olduğunu öğrendiğim bi arkadaşımla konuştum bu olayı haberlerde görünce
o da diyo ki o görüntüleri göstermiyolar olay öncesini veya sonrasını gösterip birşey yokmuş gibi davranıyolar kadının raporu var ta o zaman almış dedi
bi de doktorların çoğu chpli neden başörtülü birine böyle rapor versinler ki dedi hayrete düştüm zihniyete bakar mısınız

Sende deseydin, ali ismail korkmazin doktorudami chpliydi? Ya gerçekten, okullarda ikinci dünya savasi ögrenirken hep çoçukken aklima kalmistir, nasil milyonlarca insan bu kadar çok bir adama inandi? Adam insanlari öldürüyor, halen adami kurtarici olarak gördüler. Sanirim Türkiyede su an ayni seyler oluyor. Gerçekten çok yazik.

Görüntüler önemli değilmiş....ifade varmış...darp raporu varmış....insanlar bir kadının ifadesine değil de üzerinde oynama yapılmış olabilecek görüntülere inanıyormuş...işte bunlar hep paralel paralel bişeyler yapıyorlarmış...

Evet ya, bende basörtümü takim diyimki basbakan bana tecavüz etti ve hatta üzerime idrahalini yapti. Bakalim o zaman bosbakan delil istiyormu? Nede olsa basörtülü kadinim, agzimdan bal akiyor degilmi? :ssz:

Sende deseydin, ali ismail korkmazin doktorudami chpliydi? Ya gerçekten, okullarda ikinci dünya savasi ögrenirken hep çoçukken aklima kalmistir, nasil milyonlarca insan bu kadar çok bir adama inandi? Adam insanlari öldürüyor, halen adami kurtarici olarak gördüler. Sanirim Türkiyede su an ayni seyler oluyor. Gerçekten çok yazik.

bi de üniversite mezunu insanlar büyükşehirde yaşıyolar bu kadar da körü körüne nasıl savunuyolar hayret ediyorum
zaten bu açıklamayı yaptıktan sonra hepimiz şok olduk
doktorların da istatistiğini tutmuş sanki kim hangi partiden diye
cidden şaşırıyorum bunlara şahit olunca
resmen akp sempatizanı

keşke tecavüze uğrayan kız çocuklarıda bu kadar ateşli savunulsa, darp raporları olduğu halde, rızası var denilenler, delil yetersiz denilenler,
psikolojik travma geçirmemiş o yüzden tecavüzcüye ceza gerekmez diyenlerde eleştirilse savcısından doktoruna

belki bunları eleştirmek gerekmiyordur tecavüze uğrayan kız çocuğu başörtülü değilse gerek yoktur belki

Son düzenleme:
Allahıma Şükür aklım fikrim elbet var tabii ki bu kadar da olamaz artık dedim kendime
asla gerçek olsaymış diye ağlayabileceğim bir durum da yok ortada,ayrıca böyle bir şeyi hiç bir kadının düşünebileceğini de zannetmiyorum
Benim söylediklerimi lütfen farklı yönlere çekmeyin ben sizler kadar hemen net karar verip bu böyledir diyemiyorum sanırım, bu benim yapımdan da kaynaklanıyo olabilir
Bu olayın soruşturması hala devam ederken çok net olmayan görüntüler üzerinden bir annenin böyle yıpratılmasını hoş görmüyorum
dedim eğer bu kadın gerçekten yalan söylüyorsa böyle bir oyuna alet olduğu için bebeğine üzülürüm ben,daha öncede dediğim gibi hiç bir şey gizli kalmaz elbet ne olduğu ortaya çıkacak

Hanımefendi, bahsettiğiniz annenin yıpratılmasının tek sebebi kendileridir. Kürsülerden "türbancı bacılarımı tartakladılar" diye kadını afişe eden biz değiliz, başbakan.
Mahkeme sonuçlanmadan demeçler veren, inanılmayacağını bilerek 80 kişilik yarı çıplak erkeklerin cinsel organlarına kadar anlatan biz değiliz, bu kadın.
Ortaya bir iddia atıp "ispatlamak zorunda değiliz" diyen biz değiliz.

Alın burada türbanlı bir kadın üstelik polis tarafından hırpalanıyor, üstelik görüntüsü var.
Bu kadın bacımız değil mi? Bu kadınınki türban değil mi? Neden bu kadının hesabı sorulmuyor?
[video=youtube;gdeJLthbDlk]http://www.youtube.com/watch?v=gdeJLthbDlk[/video]

bi de üniversite mezunu insanlar büyükşehirde yaşıyolar bu kadar da körü körüne nasıl savunuyolar hayret ediyorum
zaten bu açıklamayı yaptıktan sonra hepimiz şok olduk
doktorların da istatistiğini tutmuş sanki kim hangi partiden diye
cidden şaşırıyorum bunlara şahit olunca
resmen akp sempatizanı

Bide o birsey degilki. Ben yurt disinda kaliyorum ve burdada birçok akpli var. Hani Türkiyede yandas medyadan etkileniyorlar desem bir nevi, ama burda? Sirf adam kendisini müslüman olarak tanittigi için adami tutuyorlar. Cok sinir oluyorum bazen facebooktaki okudugum seylere bakarak.

Hanımefendi, bahsettiğiniz annenin yıpratılmasının tek sebebi kendileridir. Kürsülerden "türbancı bacılarımı tartakladılar" diye kadını afişe eden biz değiliz, başbakan.
Mahkeme sonuçlanmadan demeçler veren, inanılmayacağını bilerek 80 kişilik yarı çıplak erkeklerin cinsel organlarına kadar anlatan biz değiliz, bu kadın.
Ortaya bir iddia atıp "ispatlamak zorunda değiliz" diyen biz değiliz.

Alın burada türbanlı bir kadın üstelik polis tarafından hırpalanıyor, üstelik görüntüsü var.
Bu kadın bacımız değil mi? Bu kadınınki türban değil mi? Neden bu kadının hesabı sorulmuyor?
[video=youtube;gdeJLthbDlk]http://www.youtube.com/watch?v=gdeJLthbDlk[/video]

Ayrica Ali ismail Korkmaz, Berkin Elvan ve nice gençlerin annesi yokmuydu? Asil onlar yiprandi! Onlar bu ülke uguruna çoçuklarini kaybettiler! Asil ben o anneler için üzülüm, bu konudaki kadin için zerre kadar üzülmem, simdiki yasadigi herseyi hak ediyor!

İzmirde eli sopalı Ak gençlik ınsanlara saldırdı dedik.Yok oyle bısey dedı ya.Ozaman nıye ınanmadılar ?? Geçiniz bunu.Burda onlarca gezı surecınde yerlerde surundurulen,coplarla vurulan gorseller paylasırız.O zaman neden cıtları cıkmadı.Hee istesekte cıtımız cıkamaz artık.Cumhurbaskanı ınternet yasasını onayladı.Hepimize geçmiş olsun.

İzmirde eli sopalı Ak gençlik ınsanlara saldırdı dedik.Yok oyle bısey dedı ya.Ozaman nıye ınanmadılar ?? Geçiniz bunu.Burda onlarca gezı surecınde yerlerde surundurulen,coplarla vurulan gorseller paylasırız.O zaman neden cıtları cıkmadı.Hee istesekte cıtımız cıkamaz artık.Cumhurbaskanı ınternet yasasını onayladı.Hepimize geçmiş olsun.

Bu çifte standart can sıkıyor zaten..Düşündükçe cinler çıkıyor tepeye.

Ve evet yasa onaylandı. Hayırlı olsun vatana millete.

Ya yemin ederim bende boyle insanlarin varligina deli oluyorum.

Son düzenleme:
Böyle insanların varlığına deli oluyorsunuz.Şimdi twitterdayım.Tepki olarak takıpten cıkaranlar 30 bini aşmış cumhurbaskanını.Adamlar amann oda sizi çok taktı diye dalga geçiyorlar :) Tepki vermek,ses getirmek,hak aramak diye bişey bilmiyor çünkü.Lannnn aklını nerde unuttun??? Bu internet sadece bana yasaklanmıyor sanada geliyor yasak.Ama o kadar vizyonu dar ki bu yasayı bile iktidar&muhalefet kavgası sanıp bunu bir muhalefeti alt etme olarak görüyor.Bu kadar kapasite işte.Bu kadar düşünebiliyor.Vizyon tavan yapmış.
Yazıkk.

Bir ara super ligde Beşiktaş taraftarı olarak digiturk iade kampanyası yapmıştık.Bu fatih projesi kapsamında tabletin ilk dagıtılacagı okullardan birindeyiz.Almayacagım verecekleri tableti ! Tepkiyse tepki.Kimsede neden almadın diyemez.Almayacagım !

Pes yani pes! Hala konuşuluyor ya bunlar hala gündemde ya yazık gerçekten. Ülkede onca kadın şiddete tacize tecavüze uğruyorken, öldürülüyorken, her şey ortada olduğu halde müdahale edilmiyorken bu kadının bu derece gündemde olması canımı yakıyor.

$1794609_819602168066481_1410691981_n.jpg

Bunlara ne diyorlar peki? Bu kadınlar hepimizin gözünün önünde mağruz kaldı şiddete, tacize. Bu bacı kadar konuşulmadı ama onlar. Neden çünkü; onların başı açık, onlar çapulcu, onlar bekar ama hamile, onlar hükümet karşıtı vs. vs.

Amaçları belli işte, bizden değilsen bu ülkede ezilmeye mahkumsun. Bu şekilde halkı sindirebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. İkinci bir gezi olayı olursa daha sert olabilir, çünkü bunlar yalanlarıyla, riyalarıyla aştılar artık kendilerini.

Evet, basbakan yalan söylemisse, halki için yapmistir diye düsünen bir kitle var. Ha bide bunun üzerine söyle diyorlar "simdiye kadar her basbakan yalan söylemistir, bare bu basbakan yok, köprü yapiyor". Gülermisin aglarmisin bilmedimki.

Siz boyle yazinca aklima nedense banker bilo filmi gedi
Bilo:ula maho neye yaptin bunu ha
Maho: yaptim yaptim ama bi sorki neden yaptim :)

Böyle insanların varlığına deli oluyorsunuz.Şimdi twitterdayım.Tepki olarak takıpten cıkaranlar 30 bini aşmış cumhurbaskanını.Adamlar amann oda sizi çok taktı diye dalga geçiyorlar :) Tepki vermek,ses getirmek,hak aramak diye bişey bilmiyor çünkü.Lannnn aklını nerde unuttun??? Bu internet sadece bana yasaklanmıyor sanada geliyor yasak.Ama o kadar vizyonu dar ki bu yasayı bile iktidar&muhalefet kavgası sanıp bunu bir muhalefeti alt etme olarak görüyor.Bu kadar kapasite işte.Bu kadar düşünebiliyor.Vizyon tavan yapmış.
Yazıkk.

Bir ara super ligde Beşiktaş taraftarı olarak digiturk iade kampanyası yapmıştık.Bu fatih projesi kapsamında tabletin ilk dagıtılacagı okullardan birindeyiz.Almayacagım verecekleri tableti ! Tepkiyse tepki.Kimsede neden almadın diyemez.Almayacagım !

aynen öyle eylem yapan insanları da direk küçümsüyolar
bu sebepten bi sürü kişiyle tartıştım
dedikleri de biz sokaklarda hak aramanın bi çözüm olacağını sanmıyoruz
e nerde savunucaz hakkımızı peki
ya da izinsiz gösteri yapma hakkı varken neden anında müdahale oluyo diye sorunca onlar da karışıklık çıkarıyo cevabı veriyolar sadece
iyi ki de bi ezberlemişler eylem yapanları terörist anarşist görmeyi
sanki tek tek görüşlerimiz alınıp uygulamaya mı koyuluyo da eylem yapmayalım
insanlar çok acayip cidden anlama mümkün değil
olayı sadece iktidar muhalefet kavgası olarak görüyolar yapılanlar umurlarında değil

Siz boyle yazinca aklima nedense banker bilo filmi gedi
Bilo:ula maho neye yaptin bunu ha
Maho: yaptim yaptim ama bi sorki neden yaptim :)

Ah ah, bizim halk için ne yapti, neden yaptigi bile önemli degil, yeterki yapsin.

Burdaki baska bir üye vardi "basbakan köprü, yol yapmak zorunda" mi diyordu durmadan. Ayy aklima gelince tekrar
gülme krizine giriyorum. :60: Vallah bu insanlarin basbakan anlayislarina göre bende basbakan olmak isterim, çokta kolay bir meslekmis :9:

aynen öyle eylem yapan insanları da direk küçümsüyolar
bu sebepten bi sürü kişiyle tartıştım
dedikleri de biz sokaklarda hak aramanın bi çözüm olacağını sanmıyoruz
e nerde savunucaz hakkımızı peki
ya da izinsiz gösteri yapma hakkı varken neden anında müdahale oluyo diye sorunca onlar da karışıklık çıkarıyo cevabı veriyolar sadece
iyi ki de bi ezberlemişler eylem yapanları terörist anarşist görmeyi
sanki tek tek görüşlerimiz alınıp uygulamaya mı koyuluyo da eylem yapmayalım
insanlar çok acayip cidden anlama mümkün değil
olayı sadece iktidar muhalefet kavgası olarak görüyolar yapılanlar umurlarında değil

Bide yüzbinlerce insan yola çikmis, sanarsinki artik basbakan insanlari ayirmak yerine, bu yola çikmis insanlarin bi derdini dinler degilmi?
Derdini dinledi dinledi, bak sonuç

[video=youtube;q9isjCGgM48]http://www.youtube.com/watch?v=q9isjCGgM48[/video]

(birazda gülmek için koydum, halen her seferinde gördügümde kopuyorum :60: )

Son düzenleme:
Pes yani pes! Hala konuşuluyor ya bunlar hala gündemde ya yazık gerçekten. Ülkede onca kadın şiddete tacize tecavüze uğruyorken, öldürülüyorken, her şey ortada olduğu halde müdahale edilmiyorken bu kadının bu derece gündemde olması canımı yakıyor.

Eki Görüntüle 983929

Bunlara ne diyorlar peki? Bu kadınlar hepimizin gözünün önünde mağruz kaldı şiddete, tacize. Bu bacı kadar konuşulmadı ama onlar. Neden çünkü; onların başı açık, onlar çapulcu, onlar bekar ama hamile, onlar hükümet karşıtı vs. vs.

Amaçları belli işte, bizden değilsen bu ülkede ezilmeye mahkumsun. Bu şekilde halkı sindirebileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. İkinci bir gezi olayı olursa daha sert olabilir, çünkü bunlar yalanlarıyla, riyalarıyla aştılar artık kendilerini.

İlave edeyim bir de Berkin var, hala bazı kesimden duasını bile duyamadığımız, evden ekmek almaya diye çıkan ve hala uyutulan çocuk.
Maalesef kahraman polislerin hışımına uğradığı ve başında türban olmadığı için konuşulmayan çocuk......

Back