İşte Gezi olaylarında saldırıya uğradığı iddia edilen başörtülü kadının görüntüleri:

zehra develioğlu bu defa çok yuvarlak laflar etmiş,neden acaba

bu kadar zamandan sonra yine geziye çevirdiler gözü!yine neyle bizlerin gözünü boyamaya çalışıyorlar acaba!
yazık ülkeyi yönetenlere,yazık onları başımıza getirenlere

başbakan az önce yine başörtüsü muhabbeti yapıyodu
söylediği herşey yalan çıktığı halde nasıl utanmadan sıkılmadan aynı konuları konuşuyo hayret ediyorum

başbakan az önce yine başörtüsü muhabbeti yapıyodu
söylediği herşey yalan çıktığı halde nasıl utanmadan sıkılmadan aynı konuları konuşuyo hayret ediyorum

Birakin goruntuleri diyor.isine gelince elimizde goruntuler var diyor.R.tayyip naptigini bilmiyor.

Kabataş'ta Zehra Develioğlu'nun saldırıya uğradığı iddiasına ilişkin soruşturması yürüten ilk savcı Rasim Işıkaltın soL'a konuştu. Işıkaltın, "Asıl darp o görüntülerden sonra başlıyor" şeklinde bir açıklaması olmadığını söyledi.

İstanbul Kabataş'ta Zehra Develioğlu'nun saldırıya uğradığı iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmanın ilk savcısı Rasim Işıkaltın, “Asıl darp o görüntülerden sonra başlıyor” dediğini yalanladı. Akşam gazetesinde bugün “O görüntülerin devamı var” manşetiyle çıkan haberde savcı Rasim Işıkaltın’ın “O ana kadar herhangi bir müdahale söz konusu değil. O görüntü olay anından öncesine denk gelen görüntülerdir” dediği iddia edildi. soL’un ulaştığı Işıkaltın, Akşam’ın manşetinden haberdar olmadığını ve herhangi bir açıklama yapmadığını söyledi.

Işıkaltın, soL'a yaptığı açıklamada “Bu dosya hazırlık soruşturması. Kısıtlama kararı var. Bu bakımdan soruşturmanın akıbetine, içeriğine ilişkin bilgi vermem mümkün değildir. Haberde yer alan ifadeler bana ait değildir. Demeç vermedim. O görüntüler de çıkmış bir yerden bilemiyorum, biz de tahkikatta dinledik, ettik, görüntüleri izledik” dedi.

'Görüntüleri izledim demedim'
Zehra Develioğlu'nun savcılığa verdiği ifadesinin tutanağında "Protestocu grupların gitmesinden tahminen 3-4 dakika kadar sonra eşim Kabataş İskelesi tarafından benim bulunduğum yere yürüyerek geldi" ifadesi yer alıyor. Yayınlanan görüntülerde herhangi bir saldırı görülmediğini ve görüntünün Develioğlu'nun yanına eşinin gelmesiyle sonlandığını belirttiğimiz Işıkaltın, başka bir görüntü izleyip izlemediğine ilişkin sorumuza “Ben görüntü izledim demedim, siz bana görüntü izlediğimi söylüyorsunuz” yanıtı vererek konuşmayı sonlandırdı.
http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-s...-goruntulerin-devami-var-demedim-haberi-87904

Ya baska nasil görtüntüler çikacak? Kadinin olay yeri olarak dedigi yerde güvenlik kameralar hiç birsey yakaliyamadi, ve üstelik oralarda güvenlik varmis, bir sürü insan ordan geçiyor, daha baska nasil görtüntüler bekliyorsunuz? Siz paralel devletin yani sira bir paralel dünya, paralel Türkiye, paralel olay yerin var oldugunumu düsünüyorsunuz?

Insanlar kendi gözleri yerine baskalarinin hikayelerini tercih etmelerine hiç anlam veremiyorum.

evet rte her şey ortada,kadına hiç bir darp yapılmadığı ortada

şimdi tvye darp edilen kadın çıktı yüzü görünmüyo bebeğine ve kendisine ait darp raporları varmış gösteriyodu ama inanamıyorum
eğer varsa o zaman neden kayıtta görünmüyo bunlar
öyle birşey olsa zaten kalabalıkmış mutlaka müdahale edilirdi diye düşünüyorum

Son düzenleme:
sorun bu kadında değil hacı......hiç mi yalan söyleyen kendini rezil eden sorunlu insan görmedik.......sorun siyasetçilerin kanıtlanamayan olay üzerinden yine insanları kin ve düşmanlığa sevketmesi iğrençliği .......neyse hülocular için böylesi durumlar hiçbir zaman sorun olarak görülmedi.....devam

Kabataş'ta üstü çıplak, deri kıyafetli 80 kişinin hiçbir şekilde görüntülenmeden yürümesi mümkün değil. Bu insanlar Kabataş'a ışınlanıp tekrar geri mi ışınlanmış? Nerden gelmişler, nereye gitmişler? Kabataş'tan önce veya sonra nasıl hiçbir görüntüye girmemişler?
Kaldı ki olayın gerçekleştiği gün, Kabataş ve Beşiktaş polis doluydu.

Kabataş ile Dolmabahçe'deki başbakanlık çalışma ofisi arası 900 metre. Sizce makul mü bu alanda 80 tane adamın bu şekilde asıp keserek, insanları tartaklayıp üzerine işeyerek yürümesi? Aklınız kesiyor mu?

Hukuk da mı bilmiyorlar bunlar? İddia eden iddiasını ispatla yükümlüdür. İspat etmek zorundadır. Bu kadar net.
O zaman ben de yazayım senaryo.
10 tane türbanlı bacı gelip beni "cehennemde yanacaksın" diye tartakladı, üstüme tükürdü, çok da mağdurum pek de mağdurum diye çıkayım ortaya. Kamera kaydı yok, görgü tanığı yok, herhangi bir delil yok, ama ne de olsa ispat etmek zorunda değilim!!

5 tane morluk mu varmış, en büyüğü 1.5 cm çapında?
Üstüne işeyecek kadar psikopat 80 tane adam sadece 1.5 cmlik 5 morluk mu yapmış? Vay anam.
Yahu evde yürürken masaya sertçe çarpsan bile o morluk olur.

Neyse ama, bacımız öyle dediyse doğrudur.

Son düzenleme:

Ama geziceler hersey ispat etmek zorunda, degilmi? Ali Ismail Korkmaz öldü, görüntüler ortada ve halen hiç kimse sorumlulugu almiyor.

Uff herseyi düsününce ruhum daraliyor, öfkeleniyorum. Bu ülkede nice kizlar var hakikaten taciz edilen, tecavüz edilen ve seslerini bile çikartamiyorlar elalem ne der diye, herkez onlara kötü göz ile bakar diye.

Bu kadin nasil benim hemcinsim olabilir? Nasil böyle bir konuda yalan söylebiliyor? Yani niye? Bide dindar kadin,anne olarak geçiniyor. Bu mu çoçugunu vermek istedigi örnek? Yüz bin kere yaziklar olsun diyorum!

Sıhhattesiniz inşallah?

Sorunuz pek garip de. "kim başına böyle bir şey gelmediği halde bunları yaşadım der bu o kadar kolay mı?" demişsiniz.

Zahmet olacak ama azıcık düşünün yaaaa azıcık.

Başbakan'ın ağzından her çıkanı ayet olarak gören bir grup insan var. Üstelik bu ilk yalan değil! Camide içilen biranın oraya nasıl yerleştirildiği kanıtlandı.

Böyle bir yalanı atmak o kadar kolay ki ortalığı karıştırmak için.

Şimdi ben size soruyorum:

Bebekli bir kadına üst tarafı çıplak seksen kadar adamın saldırması ve kadının üzerine işenmesi olarak tarihe geçen bu fanteziye inanmak o kadar kolay mı?

Dünyanın en büyük senaristleri böyle aşağılık bir sahneyi henüz uyduramadı.

Kendinize hiç sordunuz mu? Aklım var fikrim var, bu kadarı da olamaz artık demediniz mi kendinize?

Nerdeyse keşke gerçek olsaymış diye ağlayacaksınız.

Akıl! Fikir'

Bize de sabır elbet.

tekmelenen,yerlerde sürüklenen,yüzlerine alenen gaz sıkılan,kenarda otururken saçından tutulup yerlerde sürüklenen kadınları canlı canlı izledik ama onlara başbakan, polisim işini yapıyor demekle yetindi maalesef

olayın ilk ortaya atıldığında görüntüler var,yayınlasak ortalık karışır dediler.madem var o görüntüler lütfen yayınlasınlar da karışalım.hep birlikte failleri bulalım.üstelik dediği şekilde tacize uğrayan kadın sakin sakin kenarda kocasını beklemez.ortalığı yıkar.

Basortulu bir kadin soyleyince inanmak kolaylasiyor galiba

başörtülü bacılarım okuyamadı bitti,
simdi de tacize ugradı dedikleri doneme girmiş bulunuyoruz...

bir gerceklik uzerinden oy toplayıp, iktidarını yalanlar ile devam ettirme çabası. secim propagandasını basörtüsü dışında birsey uzerine kurgulasalar şaşarım.

Siz çoğunuz hiç inanmadınız zaten . Hadi oradan be , hani nerede görüntüler dediniz ?

Ben inanMIŞTIM .

Fazla Tarantino izlemişliğim vardır evet , sanırım onun paralel etkisi

Şimdi düşünüyorum da , bu ülkede ne çok süreçlerde ne çok örtülü-örtüsüz kadınlar kullanıldı , bir birinden fantastik hikayeleri ile .

Neyse ki hala düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…