CANIM GELİNLİĞİN COK GÜZEL TAM BENİM İSTEDİĞİM Allah bir ömür mutlu etsin.kuzum bende böyle istiyom ama benimkinin kolları falanda güpürlü dantelli olsun istiyorum benimki acık istemiyo diyom üstüne kol diktireyim bende böyle isyiyom cok güzel
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun
Gelinliğin kınalığın çiçeğin her bi detayın ayrı ayrı çok güzel olmuş ben bayıldımçok sade çok zarif ve şık
Bende küçük küçük gelinlik modelleri bakmaya başladım bana çok güzel fikir oldu tşk ederim
İnşallah benimde böyle güzel olur ve yakışır
gelinliğine bayıldım hatta bana sat demeyi çok istiyorum herşeyiyle aradığım gelinlik ama straplez olması bana uymuyor açık kalıyor bana yani üstünü tülle felan kapatmak mümükün olsa inan sat bana diyecem hoş senin fikrini bilmiyorum ama hergün açıp bakıyom o derece yani
çok güzel seçimler ya bunlar bir ömür mutlu ol :)
Hayırlı olsun,canım benim,çok güzel yakışmış,barby eline su dökmez canım
kınalığım ,ayakkabılarım ,duvağım ve çiçeklerim :)
Eki Görüntüle 845980 Eki Görüntüle 805710
Eki Görüntüle 805709 Eki Görüntüle 805711
Eki Görüntüle 805714 Eki Görüntüle 755059
Eki Görüntüle 741351 Eki Görüntüle 741352
Eki Görüntüle 741353 Eki Görüntüle 741354
Eki Görüntüle 741355 Eki Görüntüle 755068
Eki Görüntüle 755069 Eki Görüntüle 754848
Eki Görüntüle 752557 Eki Görüntüle 754241
Eki Görüntüle 754849
çok yakışmış maşaAllah insan zayıf olunca işte ne giyse yakışır böylegelinğin, duvağının tepeden takman, ayakkabın,çiçeğin hepsi çok güzeller ben bi tek bindallını beğenmedim kırmızıdan başkası bana hoş gelmiyor ne bilim
Cok guzel mutluluklar dilerim<3
Hayırlı olsun cok guzel olmuşunuz mutluluklar dilerim. Sizin ayakkabınızı aldığınız yerden bende almayı planlıyorum. RAhat mıydınız nasıldı ayakkabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?