Gelinlik Modelleri İşte gelinliğim

çok güzelmiş canım bence gelinlik kabarık olmalı düz olanları hiç sevmiyorum normal elbise gibi ne öyle. güle güle giy. allah mutluluk versin bol bol.

Canım çok saol.Kesinlikle katılıyorum bende düz sevmiyorum abiyeden bir farkı yok gibi bencede..Amin inşallah canım hepimiz çok çok mutlu olalımm:)

ben de çok beğendim.. gelinliği tek başına görsem bu kadar beğenmezdim ama sana çok yakışmış doğru bir seçim yapmışsın yani bence
bir de birşey sorayım samsunlu musun ??

Teşekkür ederim canım benim bende askıda görseydım bukadar beğenmezdim sanırım:):)evet samsunluyum.

masallah cnm yaa bence cok zevklisin ve sana yakisan seyleri cok iyi biliyosun bence gelinlik tam sana gore ne eksigi var ne fazlasi
nazar degmesin masallah :)

canim bi soru sorabilirmiyim sakincasi olmassa kac yasindasin? kucuk gosteriyosun ama 8 yillik iliskin oldugunu okudum merak ettim dogrusu :)

Bustiyerden eteğe geçiş kısmına bayıldım. Farklı olmuş o kısım ve çok güzel. Mutluluklar.

Canım benim çok teşekkür ederim amin değmesiin inşallah:):)Yaşım 24 canım evet göstermiyorum minyon oldugum için sanırım haziranda 25ime giricem:)

çok yakışmış canım gelinliğinde sende çok güzelsin..
şimdiden mutluluklar dilerimm

gelinliğin de sen de çok güzelsin, aynı güzellik hayatınıza da yansır ins. mutluluklar =)

cok yakismis sana cok tatli olmussun massallah.. güle güle giy.allah mutlulugunu daim etsin

drape üstüne bayıldım :)
Bir de dantel duvak harika olmuş..

bir de kaliteli bir tülle yapmışlar etek kısmını.. çok yakışmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…