• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğim

canım ya çok güzel olmuşsun Allah bir ömür mutlu etsin :16: bende senin gelinliğini begenerek prenses model almaya karar vermiştim vee aldımm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :16::16::16:

maşşallah cok yakısmış gelinlikte sende cok guselsın Allah mutlulugunu daim etsin insallah:):nazar:

canım ya çok güzel olmuşsun Allah bir ömür mutlu etsin :16: bende senin gelinliğini begenerek prenses model almaya karar vermiştim vee aldımm Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :16::16::16:

Tatlım teşekkür ederiim sen bir ömür mutlu ol..Sana fikir olduysa ne mutlu bana canım eminim çokda yakışmısdır..Mutlulukla huzurla giy inşallah:46::46::46:

Kızlar buda yeni diktirdiğim gelinliğim.Sade ve şık olsun istedim ama istedıgım gıbı hıcbıyerde bulamadım.Bende diktirmeye karar verdim.Fikirlerinizi merak ediyorum hadi yazmaya başlayın :):52::52:

gerçekten çok güzel i gelinlik ve çok yakışmış sitede yeniyim düğün tarihiniz nedir acaba??

maşallah çok yakışmış ama duvağın bi harika belirtmeden geçemicem :1::nazar:

Canım teşekür ederiim duvağımı gelinliğin tülünden yaptırıcam.Bu duvak baska bır gelınlıgındı oylesıne takmıstım çok sert ve fazla işlemeli.Benimkinin sadece yanlarında işleme olucak umarım güzel olur:):52::52:

canım süper bi gelinlik çok yakışmış gerçekten prenses gibi olmuşsun ama duvak gelinliğe göre abartılı kalmış dedin gibi gelinliğin tülün den yaptırsan süper olur bide gelinliğindeki taşlardan hafif bi serpme yaptır çok güsel olur cnmm tebrik ederim seni :)

Canım teşekür ederiim duvağımı gelinliğin tülünden yaptırıcam.Bu duvak baska bır gelınlıgındı oylesıne takmıstım çok sert ve fazla işlemeli.Benimkinin sadece yanlarında işleme olucak umarım güzel olur:):52::52:

allah içine sindirsin inşallah bende temmuz geliniydim geçen yaz:1:

çok güzel olmuş sanada yakışmış Allah mutluluk versin

Son düzenleme:
Back