• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte gelinliğim

bayıldım en güzel gelinlik modeli bu tip bence..hayırlı olsun mutluluklar inş.

cok begendim gelinligini insallah guzel bir dugunun olur hersey gonlunce olur.
benim arkadasiminin gelinligi az cok buna benziyor oda eteginin tulunun aynisini yaptirdi duvak olarak ama islemesi yoktu onun duvaginin.
kara kasli kara gozlu arkadasim daha cok on plana cikmisti duvagin sadeliginden olsa gerek
ve bunun yanina coooook guzel ve degisik bir gelin cicegi yaptirmisti
yani anliyacagin herkes bayildi istersen birde boyle dusun belki aklina yatar?
insallah cok mutlu olursun canim

cok begendim gelinligini insallah guzel bir dugunun olur hersey gonlunce olur.
benim arkadasiminin gelinligi az cok buna benziyor oda eteginin tulunun aynisini yaptirdi duvak olarak ama islemesi yoktu onun duvaginin.
kara kasli kara gozlu arkadasim daha cok on plana cikmisti duvagin sadeliginden olsa gerek
ve bunun yanina coooook guzel ve degisik bir gelin cicegi yaptirmisti
yani anliyacagin herkes bayildi istersen birde boyle dusun belki aklina yatar?
insallah cok mutlu olursun canim

Caım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Bende duvağımı sade düşünüyorum resimdeki fazla abartılı zaten hoşuma gitmedi hiç.Gelin çiceğini renkli istiyorum ayakkabımda aynı şekilde.Ama ne renk olucagına daha karar vermedım.Fikirlerini söylediğin içinde ayrıca tesekkur edıyorum.Hepimiz çok mutlu olalım inşallah:52::52::52:

gerçekten çok ama çok güzel:)) cidden çok beğendim... çokta yakışmış güle güle giyy...mutluluklar canım....

bayıldımmmmmmm, mutluluğun daimm olsunnn harika olmuşşş çok güzel bir seçimmm :) müstakbel eşin kıymetini bilsin ömrünüz boyunca inşallah.
veee darısıı benim ve evlenmek isteyen tüm bekarlarınnn başınnnnaaaaaaaaaaa :)):):)

Back