Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz hali çocuklu evde iyi cesaretben zaten bu resimleri facebook ta arkadaşlarım sebebiyle fark ettiğim yeni gelin evleri adıyla paylaşım yapan bir sayfayı gördüğümde paylaşmıştım çünkü ordaki çoğunun mobilyacı kataloğu olduğunu düşündüğüm öyle olmasa bile bi imrendirme kıskandırma bi görgüsüzlük havası sezdiğim o sayfadan hiç hoşlanmamıştım benim kendi fikrim tabi bu bayılan çok çünkü burda bana da çemkirmesinler işte ona kişisel bi tepkiEki Görüntüle 1642915 Eki Görüntüle 1642914
işte onu düşünmüyosun baştaBeyaz hali çocuklu evde iyi cesaret![]()
Olsun siz iyi mutlu olun da hepsi olurişte onu düşünmüyosun baştayıkama fabrikalarıyla kankayız artık napalım
Yaaaaa ama ben yerim yutarım onu allahım çok tarz yabizde atraksiyon bitmez oyuncaklar yetmez mutfak çekmeceleri yağmalanırEki Görüntüle 1648421 Eki Görüntüle 1648423 büyüdükçe yaramazlık yaptığımız sanılmasın biz 07 de neysek 70te de oyuzdurEki Görüntüle 1648425 bir tarzımız var asla ödün vermeyiz kendimizi bozmayız![]()
Sağlam olmuş ya :)Ben oyuncak dağınıklığını dağınıklık olarak görmüyorum yaa siz dağınıklık görmemişsiniz. Eşim ve kardeşimin 1saatlik muhabbeti sonucu ev. Diğerleri de benim dağınıklığım
Eki Görüntüle 1648444