İşte Erdoğan'ın mal varlığı

Sinirlendirmeyin arkadasi:))))
Burada size cevap veremiyor, öteki basliga gelip " insallah ekonomik kriz olurda kurtuluruz" diyor:)))

Yani aslinda farkinda herseyin ama verecek cevabi yok birakin kitmeyin üzerine:))

Kızlar boşuna dil dökmeyin sabit fikirliler, adam ne yaparsa yapsın yaranamaz. Allah ve bilenler biliyor

Sinirlendirmeyin arkadasi:))))
Burada size cevap veremiyor, öteki basliga gelip " insallah ekonomik kriz olurda kurtuluruz" diyor:)))

Yani aslinda farkinda herseyin ama verecek cevabi yok birakin kitmeyin üzerine:))
Baştan gitsinde ekonomik kriz çıksın bu nasıl düşünce. Valla kaç gündür okuyorum bu yazılanları bi dolamislar ağızlarına yolsuzluk hırsızlık başkada birşeyleri yok. Adam hem onca şey yapıyor hemde yolsuzluk nerden buluyor o paraları gökten yağıyor herhalde:-)

Eheheh erdoğan gündüz hirsizlik yapip gece taksicilik yapiyormus , taksicilikten kazandigi paralarla bu ülkeye hizmet ediyormuş :) verebilceginiz en mantikli cevap bu paralelde olur bence :)))

Eheheh erdoğan gündüz hirsizlik yapip gece taksicilik yapiyormus , taksicilikten kazandigi paralarla bu ülkeye hizmet ediyormuş :) verebilceginiz en mantikli cevap bu paralelde olur bence :)))

:60: :60:
ya niye boşuna dil döküyorsunuzki,ben hep bakıyorum kısır döngü içerisindeyiz
sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz
hayır yani değişen bişeyde yok :)

Son düzenleme:
Öyle dime kiz ebedüüüü:)))

Zaman geciriyoruz burada iftar saat kacta biliymisinnnnn 21:43

o kadar yatırımı taksicilikle mi yapıyormuşşş...o zaman tasimetre gece gündüz açık kalıyo zaar:60::60::60::60::60:

Sağlık konusunda ülke çok büyük bir değişim yaşadı. Bunu kimse inkar etmesin lütfen. BEn devlet memuruyum işçilere göre çok daha rahattık hastane vs seçiminde. Ona rağmen ne büyük çile yaşardık. O hasta halinizle işyerine gidip 3 nüsha sevk kağıdı yazıp sonra amirimizi beklerdik gelecek de imzalayacak. İmzalattık hastaneye gidip muayene olduk bi kaç yerden imza mühür başhekim onayı vs . Sıra geldi ilaç almaya. Reçete elimizde kurumumuzun anlaşmalı olduğu eczaneyi aramaya. Resmen eziyet değil de neydi bu hastaya. Oysa şimdi öylemi? Bundan 3 ay önce kardeşimi acil hastaneye kaldırdık. Özele götürdük devlet hastanesine yönlendirdi. Gittiğimiz devlet hastanesinde 11 gün yatış oldu. 5 ünite kan takıldı ve hastane bizden asla kan bulun vs gibi talepte bulunmadı. Hergün diyetisyen gelir kontrol ederdi yemekleri ve her hastaya da ayrı yemek hazırlatırdı. Sonra Ankara'nın bürokratlarının bile operasyonlarını yaptırdığı özel hastaneye geçtik. DUrmadan bize kan bulmamız yönünde istekleri var. İNsan çoğu zaman çaresiz kalıyor. İlgi vs de inanın devlet hastanesindekinden daha kötü diyebilirim. Çok uzun yazdım ama sağlık sektörüyle şu günlerde çok haşır neşir olduğum için bu konuda yazmak istedim.

Kisiklidaki villa, enstesi Ziya Ilgen e ait.

Bu arada Ziya Ilgen aileden zengin biri..

Bu arada Erdogan 1993 te Istanbul Büyüksehir Baskani ikende Sultanbeyli de 6 tane villasi oldugunu yazmislarid:)))

Yani adam zenginmis zaten:))

Ama o zamanda " yok öyle birsey benim villam yok" demisti ama neyse....

Yani 2001 e kadar ülkesinin memurunun, iscisinin maasini bile veremeyen hükümet, ülkeye en ufak bir yatirimda yapmiyordu acaba paralar nereye gidiyor diye kimse sormuyordu:)) Yani hizmet yok, memura, isciye para vemek yok, peki paralar nereye gittti...

Simdi Ülkeye hem hizmet yapiliyor, hem iscinin, memurun nemasi keyi ödendi, birde her sene zammi veriliyor, birde hükümet acayip caliyor:))

Mantikli bir aciklama yapsalar yada gercek bir delil gösterselerde bizde inansak..

sizin yapılan özelleştirmelerden haberiniz yok sanırım..ülkeye yapılan yatırımlarla ve özelleştirmelerden gelen maddi kaynagi arastirip karsilastirmanizi tavsiye ederim..
Vergilerimizi katmiyorum daha bu karsilastirmaya..

Demirden korksak trene binmezdik , ban dan korksak KK ye girmezdik der bir alara atasözü :))

haha :52: evet az sonra alara banlanıcak,mune geliyor kaç :)
birde ban süresi çok uzun,bu seferde yorum yapamıyosun uzun bi müddet insan paslanır be :)
şu cezalar katlanmasa daha iyi,buna bi çözüm getireceklerdi ama hala aynı .

Son düzenleme:
Yok bence çok eğlenceli şahsen ben egleniyorum :)

bencede gayet eglenceli....bir türlü indiremedikleri başbakana kendilerinin bile inanmadıkları iftiraları atıp soru sorunca verecek cevap buLAMAMALARI ÇOOOOK EGLENCELİ:55:

Agzini hayra aç :)) konuya dönüyorum hemen erdogan mal varligini acikladi herkes şüphe ediyor ama eklemeddinden şüphe eden yok helal olsun adam hemen de güven kazandı ...

ne yapsınlar umut dünyası....tıpkı kemel kılıçtaroğlundan hala umut bekledikleri gibi...

Agzini hayra aç :)) konuya dönüyorum hemen erdogan mal varligini acikladi herkes şüphe ediyor ama eklemeddinden şüphe eden yok helal olsun adam hemen de güven kazandı ...

:52: hani korkmuyordun
erdoğanın villası kendine ait değil demişti,eşim geçen yıl,gerçi açıklamada yapıldı demin
orası öyle düşünceler tutmayınca,başbakanı sevmedikleri için
her yol mubahtır :) kim gelirse gelsin,yeterki Erdoğan gitsin.

Hea 12 senedir birkac özellestirme ile ülkeyi yönetiyorlar:))

Sizde bence sadece ödenen nema ve key miktarlarina bakin yeterli:)))

Back