Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baştan gitsinde ekonomik kriz çıksın bu nasıl düşünce. Valla kaç gündür okuyorum bu yazılanları bi dolamislar ağızlarına yolsuzluk hırsızlık başkada birşeyleri yok. Adam hem onca şey yapıyor hemde yolsuzluk nerden buluyor o paraları gökten yağıyor herhaldeSinirlendirmeyin arkadasi:))))
Burada size cevap veremiyor, öteki basliga gelip " insallah ekonomik kriz olurda kurtuluruz" diyor:)))
Yani aslinda farkinda herseyin ama verecek cevabi yok birakin kitmeyin üzerine:))
Eheheh erdoğan gündüz hirsizlik yapip gece taksicilik yapiyormus , taksicilikten kazandigi paralarla bu ülkeye hizmet ediyormuş :) verebilceginiz en mantikli cevap bu paralelde olur bence :)))
Öyle dime kiz ebedüüüü:)))
Zaman geciriyoruz burada iftar saat kacta biliymisinnnnn 21:43
Öyle dime kiz ebedüüüü:)))
Zaman geciriyoruz burada iftar saat kacta biliymisinnnnn 21:43
Eheheh erdoğan gündüz hirsizlik yapip gece taksicilik yapiyormus , taksicilikten kazandigi paralarla bu ülkeye hizmet ediyormuş :) verebilceginiz en mantikli cevap bu paralelde olur bence :)))
![]()
![]()
ya niye boşuna dil döküyorsunuzki,ben hep bakıyorum kısır döngü içerisindeyiz
sürekli aynı şeyleri konuşuyoruz
hayır yani değişsen bişeyde yok :)
Yok bence çok eğlenceli şahsen ben egleniyorum :)
Kisiklidaki villa, enstesi Ziya Ilgen e ait.
Bu arada Ziya Ilgen aileden zengin biri..
Bu arada Erdogan 1993 te Istanbul Büyüksehir Baskani ikende Sultanbeyli de 6 tane villasi oldugunu yazmislarid:)))
Yani adam zenginmis zaten:))
Ama o zamanda " yok öyle birsey benim villam yok" demisti ama neyse....
Yani 2001 e kadar ülkesinin memurunun, iscisinin maasini bile veremeyen hükümet, ülkeye en ufak bir yatirimda yapmiyordu acaba paralar nereye gidiyor diye kimse sormuyordu:)) Yani hizmet yok, memura, isciye para vemek yok, peki paralar nereye gittti...
Simdi Ülkeye hem hizmet yapiliyor, hem iscinin, memurun nemasi keyi ödendi, birde her sene zammi veriliyor, birde hükümet acayip caliyor:))
Mantikli bir aciklama yapsalar yada gercek bir delil gösterselerde bizde inansak..
ya bazen bende eğleniyorum
hatta sizleri okurken çok gülüyorum :)
bazen de geriliyorum,sonra yanlış bişey derim diye
ban alıyoruz sonrada :)
Demirden korksak trene binmezdik , ban dan korksak KK ye girmezdik der bir alara atasözü :))
hahaevet az sonra alara banlanıcak
Yok bence çok eğlenceli şahsen ben egleniyorum :)
Agzini hayra aç :)) konuya dönüyorum hemen erdogan mal varligini acikladi herkes şüphe ediyor ama eklemeddinden şüphe eden yok helal olsun adam hemen de güven kazandı ...
Agzini hayra aç :)) konuya dönüyorum hemen erdogan mal varligini acikladi herkes şüphe ediyor ama eklemeddinden şüphe eden yok helal olsun adam hemen de güven kazandı ...