İşte Erdoğan'ın mal varlığı

Sanirim o montaj mi degil mi belli olmayan üstelikte, üstelikte o kayitlari yapan kisilerin amacinin ne oldugu cok iyi bilenen kasetlerden baska delil yok:)))
Sanirim bu durumda bu iddiayi elinde kesin kanit olmadan gercekmis gibi lansedenlerin ne konumda oldugunun cevabini almak kaldi sadece..

malum hoca bütün akraba ve yeğenlerini bilişim teknolojileri bölümünde okutmuş ve malum tapeler bu şahısların elinden çıkmıştır o yüzden tapelerin bu şekilde olması gayet doğal. :ssz:

Secim bitti nerde kasetler diye sorduk YouTube kapalı dediniz !! Eee YouTube de acildi hani nerde dinleme kasetleri birden neden kesildi acaba :))) buna cevabiniz yok ama :))

Bana bi gülme geldi :60::60::60:

Şu mübarek ramazanda bari yalan söylemeyin kendinize..Kendi yalanınıza kendiniz inanmışsınız artık.

Şahıs dünya lideri değil dünya zengini..Adınız kadar iyi biliyorsunuz, bırakın o yüzden şantaj montaj ayaklarını.

olmamış yırtık ayakkabıları gösterseydi inanırdık belki :51:

harun geldi karun gidiyor şimdi :ssz:

:60: :9: Aslinda ben de cok merak ettim. Madem su tapelerde birseycikler yoktu neden binden fazla savci ve emniyet mensubu suruldu? Islerinden, isyerlerinden oldular? Neden Bilal Erdogan sorusturmalar ve operasyonlar durdurulana kadar (eee... emir buyuk yerden...) ortalardan kaybedildi, ortaya ciktiginda da dokunulmazlik zirhina sahip makam arabalarindan inemedi? Neden paralarin ortaya bir bir sacilmaya baslandigi, hatta literaturumuze "ayakkabi kutulari" gibi bir deyim eklendigi halde bu operasyonlar alel acele durduruldu? Ustu ortuldu? Ayakkabi kutulari da mi montajdi? Neden operasyonlarin acilmasi ve surdurulmesi alel acele bir AKP bakaninin iznine baglandi? Neden tapelerdeki sesin sahiplerine ait olmadigi iddia edilemedi? Neden tapeleri gundemden dusurmek icin Suriye'ye savas acma komplolari duzenlendi, 25 kendi askerimizi dahi sehit etme pahasina? Neden birilerinin pacasi bu kadar tutustu? Neden? Neden? Neden?... Daha bunlar gibi bir dolu sorunun cevabi yok...

Bu ulkede malum kisilerin hakkinda artik sorusturma acilamaz, dava hazirlanamaz, deliller AKPnin adalet bakanina teslim edilmek zorunda, hatta hepsi keyfe keder imha edilmek zorunda.. Turkiye'de hukuk ve adalet artik bir kisinin iki dudagi arasinda. Bu ulkeyi bir diktator yonetiyor beyler! Kendi hayallerinize, kendi parali hayallerinize kimseyi inandirmaya calismayin, KOMIK OLUYORSUNUZ!:52::52::52:

Servet değerindeki Frank Müller saat nerede ?
Hediye mi yoksa :50:
Dur.
Koskoca basbakanın Frank Müller saati de mi olmasın:44:

Yahu ben kanit soruyorum kanit!
Elinizde kesin bir kanit var mi?
Simdi icin degil, bu adamin gecmiste dahi bir cöp bile caldigini gösteren bir delil var mi?
Yoksa iste efendim önceden saati yoktu simdi var, önceden yüzügü vardi simdi bilezigi var gibi komik seyler öne sürmeye devam mi edeceksiniz?

Benimde 10 sene önce Almanya da müstakil bir evim yoktu simdi sifirdan yapilmis müstakil evim var, simdi ben calip mi yaptim:))

Yoksa Kemal Kilicdaroglu gibi üst tarafa "erto" gömler alttarafa yirtik ayakkabi giyerek hem milletin akli ile alay etmeli hemde olanlari saklayip fakir edebiyatimi yapmaliydi:))

Yahu ben kanit soruyorum kanit!
Elinizde kesin bir kanit var mi?
Simdi icin degil, bu adamin gecmiste dahi bir cöp bile caldigini gösteren bir delil var mi?
Yoksa iste efendim önceden saati yoktu simdi var, önceden yüzügü vardi simdi bilezigi var gibi komik seyler öne sürmeye devam mi edeceksiniz?

Benimde 10 sene önce Almanya da müstakil bir evim yoktu simdi sifirdan yapilmis müstakil evim var, simdi ben calip mi yaptim:))

Yoksa Kemal Kilicdaroglu gibi üst tarafa "erto" gömler alttarafa yirtik ayakkabi giyerek hem milletin akli ile alay etmeli hemde olanlari saklayip fakir edebiyatimi yapmaliydi:))

Kanitlari sen bize niye soruyorsun? Bilmez misin ki o kanitlarin hepsi bir emirle AKPli Adalet bakanina teslim edilmistir? Bilmez misin ki simdi zamani degil, secimlerden sonra bu konu ele alinacak deyip hepsi de hic edilmistir? Hani nerde kanitlar? Hani nerde savcilarin tuttuklari raporlar? Hani yargilama? Hani dava? Nerde? Balik hafizali miyiz biz?
Onun aldigi ettigi diger coplerin hepsi adliyenin tozlu raflarinda, dokunulmazliginin kalmasini bekliyor... Hani Akbil davasi gibi...SSK daki ilac yolsuzlugu gibi... Devlet demiryollarinda, liman isletmelerinde yapilan yolsuzluklarin davalari gibi.. Gebze Akaryakit kacakciliginda dunurleri Albayrak'lar onsuz yazrgilaniyor, buyuk haksizlik..:52: Daha bunlar gibi niceleri.. Eskiden kalma 60 dava... Gulenler de acmis 245 dava... Tabi cogu reddedilmis bile... Hakkinda bu kadar dava furyasi olan bir basbakan biliyor musun bu ulkenin tarihinde? Bir de bu adam sirtinda bu kadar kamburuyla, yargilanmadan, aklanmadan Turkiye Cumhuriyeti Basbakanligina adayligini koyuyor... Bir de sen "bu adama saygi duymak zorundasiniz" diyorsun. Niye? Bu adam tarihinde gelmis gecmis en saibeli basbakan, ustelik simdi bir de saibeli Cumhurbaskani adayi. Boyle bir insana insanlar neden saygi duymali? Insanin kendine olan saygisindan suphe ederim, boyle birine saygi duyulur mu? Sokaklarda insanlari oldurtup "Polisim destan yazdi" dedigi icin mi saygi duyacagiz ona? "Ben PKK ile gorusursem bunu sehit analarina nasil izah ederim, bir damla gozyaslarina kiyamam, bize gorustu diyenler serefsizdir" Dedikten sonra cikip "evet, Imrali ile gorustuk, gorusmelerimiz devam ediyor" dedigi icin mi? Boyle bir insana, daha gerisini yazmiyorum, sayfalar yetmez, sadece bu sozlerinden sonra bile saygi kalir mi? Haaa... o bir basbakan ama, he mi? Ozru kabahatinden buyuk... Her lafinda bir o yana bir bu yana cark eden bir basbakan... TC Basbakanligina yakistirdiginiz kisi bu. O bir basbakan, o halde saygi duymak gerekir. Hakaret etmemek gerekir. Saygidan mi? Korkudan mi? Ona sirf hakaret edenlerin degil, yaptiklarini onaylamayanlarin dahi basina gelenler sir degil. Isterse tutar atar iceri, Silivride tek kisilik bir hucreye hapseder, yillarca da orada unutur sizi di mi? Akrabalariniz hapisane kapilarinda hergun gider yalvarir duymaz, avukatlarinizi mahkemelerde konusturtmaz, savunma yaptirtmadan disari atar, herkesler, her basin mensubu "BUNLAR SUCSUZ, HAKSIZ YERE ORADALAR!" diye 5 sene boyunca bagirir, ama o duymaz, tinlamaz... Sonra... Bir gun "pardon" der, saliverir.... Bir de "kiymetimizi bilin ha, sizi biz saldik" diye konusmalar yapar:53::53: Sanki 12 senedir basbakan o degilmis de yeni basbakan secilip goreve gelmis gibi... Bu insandan korkuyor insanlar, boyle bir insandan korkulur... Saygi korku cumhuriyetinin urunu degildir, zorla saygi olmaz. Saygi kazanilir...

Simdi de ben sana bir soru sorayim. Kac para? Bu ulkenin gelecegi, cocuklarimizin gelecegi kac para ediyor? Degiyor mu bilmek isterim.

Alni ak olan davaların üstünü ortmez hadi bakalim çıkarın varsa bi sey der kendine guvenirdi. Bilmiyoruz ki kanıt vs var mi yok mu ? Olay mahkemelere intikal edemedi ki.

Reza Zarrap bile salıverildi daha neyin kanıtından şundan bundan bahsediyorsunuz.

Adam ne yapsa suç ya valla :)) mal beyani aciklansin derler adam aciklar inanmazlar :)) adam kasetlere montaj der inanmazlar :)) ilgili yerler ispat eder yine inanmazlar zaten adamları var orda derler :)) napsin bu adam ya siz söyleyin ne dese ne yapsa inanmiyorsunuz :)

Yoooo hicte degil.
O operasyonu yapanlar haal elini kolunu sallaya sallaya dolaniyor.
Bastada o savci.
Hatta halk bile Erdogan a " hani inlerine girecektiniz" diye kizgin.
Basbakanin en yakin korumasi bile paralel cikmis hala delil karartmaktan bahsedilmesi komik:))

Eger ellerinde kesin kanit olsaydi bir dk durmazlar, tutukladiklari kisilerede " tüm suc basbakanin de, onu sucla kurtul" demezlerdi:))
Yabanci yetkililerle yapilan basin toplantilarinda, Basbakani zor durumda birakmak icin, gazetecileri vasitasi ile sorular sorduranlar mi ellerinde ki gercek kanitlari ortaya koyamadi:))

Ellerinde montaj seskayitindan baska birsey yoktu, montajlarda ellerinde patladi, hepsi bu...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimi için Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) mal bildiriminde bulundu.

YSK'ya gelen Başbakan Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Burhanettin Sevencan ile serbest muhasebeci ve mali müşavir Ramazan Kocaboy, mal bildirim formunu teslim etti.

Özkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Anayasamız ve 6271 sayılı Cumhurbaşkanı Seçimi Kanunu çerçevesinde Sayın Başbakanımıza ait mal bildirim formunu YSK Başkanlığımıza teslim ettik. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun" dedi.

Başbakanlık resmi sitesinde Başbakan Erdoğan'ın mal beyanı şöyle:

Mal Beyanı

16 Haziran 2011 tarihi itibariyle Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın mal beyanı aşağıda sunulmuştur.

A - Taşınmaz mal bilgileri

Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)

B - Banka ve menkul değerler

Banka hesaplarında toplam 3.390.384 TL, 25.000 £, 199.867 $

C- Alacaklar

500.000 TL
http://siyaset.milliyet.com.tr/iste-erdogan-in-mal-varligi/siyaset/detay/1906438/default.htm

şu saydıkların adamın cebinden düşse tenezzül edip de alacagını zannetmem.

Adam ne yapsa suç ya valla :)) mal beyani aciklansin derler adam aciklar inanmazlar :)) adam kasetlere montaj der inanmazlar :)) ilgili yerler ispat eder yine inanmazlar zaten adamları var orda derler :)) napsin bu adam ya siz söyleyin ne dese ne yapsa inanmiyorsunuz :)

Yargidan kacmasin, madem oyle aklansin istiyoruz. cok sey mi istiyoruz? Lafla peynir gemisi yurumez.

$Bros2sGCcAAJocd.jpg

Şimdi ise Yüzüklerin Efendisi :27:

şu saydıkların adamın cebinden düşse tenezzül edip de alacagını zannetmem.

He valla... Bu adamin bakani Muammer Guler'in Halk bankasindaki hesabindan 908 bin lirasi calindi, sikayetci bile olmadi adam... Niyeyse...:27:

Yargidan kacmasin, madem oyle aklansin istiyoruz. cok sey mi istiyoruz? Lafla peynir gemisi yurumez.

Erdoğan yillar önce bir konuşmasında sunu söyledi... Dedi ki her gün hakkimda yüzlerce iddia ortaya atiyorlar , asilsiz şeyler söykeniyor... Eğer ben bunların hepsini kanıtlamaya kalksam basbakanligi birakip sirf bu iftiralari kanitlamakla ugrasmam gerek dedi... Hakli valllaaa !

Kanitlari sen bize niye soruyorsun? Bilmez misin ki o kanitlarin hepsi bir emirle AKPli Adalet bakanina teslim edilmistir? Bilmez misin ki simdi zamani degil, secimlerden sonra bu konu ele alinacak deyip hepsi de hic edilmistir? Hani nerde kanitlar? Hani nerde savcilarin tuttuklari raporlar? Hani yargilama? Hani dava? Nerde? Balik hafizali miyiz biz?
Onun aldigi ettigi diger coplerin hepsi adliyenin tozlu raflarinda, dokunulmazliginin kalmasini bekliyor... Hani Akbil davasi gibi...SSK daki ilac yolsuzlugu gibi... Devlet demiryollarinda, liman isletmelerinde yapilan yolsuzluklarin davalari gibi.. Gebze Akaryakit kacakciliginda dunurleri Albayrak'lar onsuz yazrgilaniyor, buyuk haksizlik..:52: Daha bunlar gibi niceleri.. Eskiden kalma 60 dava... Gulenler de acmis 245 dava... Tabi cogu reddedilmis bile... Hakkinda bu kadar dava furyasi olan bir basbakan biliyor musun bu ulkenin tarihinde? Bir de bu adam sirtinda bu kadar kamburuyla, yargilanmadan, aklanmadan Turkiye Cumhuriyeti Basbakanligina adayligini koyuyor... Bir de sen "bu adama saygi duymak zorundasiniz" diyorsun. Niye? Bu adam tarihinde gelmis gecmis en saibeli basbakan, ustelik simdi bir de saibeli Cumhurbaskani adayi. Boyle bir insana insanlar neden saygi duymali? Insanin kendine olan saygisindan suphe ederim, boyle birine saygi duyulur mu? Sokaklarda insanlari oldurtup "Polisim destan yazdi" dedigi icin mi saygi duyacagiz ona? "Ben PKK ile gorusursem bunu sehit analarina nasil izah ederim, bir damla gozyaslarina kiyamam, bize gorustu diyenler serefsizdir" Dedikten sonra cikip "evet, Imrali ile gorustuk, gorusmelerimiz devam ediyor" dedigi icin mi? Boyle bir insana, daha gerisini yazmiyorum, sayfalar yetmez, sadece bu sozlerinden sonra bile saygi kalir mi? Haaa... o bir basbakan ama, he mi? Ozru kabahatinden buyuk... Her lafinda bir o yana bir bu yana cark eden bir basbakan... TC Basbakanligina yakistirdiginiz kisi bu. O bir basbakan, o halde saygi duymak gerekir. Hakaret etmemek gerekir. Saygidan mi? Korkudan mi? Ona sirf hakaret edenlerin degil, yaptiklarini onaylamayanlarin dahi basina gelenler sir degil. Isterse tutar atar iceri, Silivride tek kisilik bir hucreye hapseder, yillarca da orada unutur sizi di mi? Akrabalariniz hapisane kapilarinda hergun gider yalvarir duymaz, avukatlarinizi mahkemelerde konusturtmaz, savunma yaptirtmadan disari atar, herkesler, her basin mensubu "BUNLAR SUCSUZ, HAKSIZ YERE ORADALAR!" diye 5 sene boyunca bagirir, ama o duymaz, tinlamaz... Sonra... Bir gun "pardon" der, saliverir.... Bir de "kiymetimizi bilin ha, sizi biz saldik" diye konusmalar yapar:53::53: Sanki 12 senedir basbakan o degilmis de yeni basbakan secilip goreve gelmis gibi... Bu insandan korkuyor insanlar, boyle bir insandan korkulur... Saygi korku cumhuriyetinin urunu degildir, zorla saygi olmaz. Saygi kazanilir...

Simdi de ben sana bir soru sorayim. Kac para? Bu ulkenin gelecegi, cocuklarimizin gelecegi kac para ediyor? Degiyor mu bilmek isterim.

:46: cok begendim, saygi hakedene duyulur dogru .

Back