İşte Erdoğan'ın mal varlığı

haha :52: evet az sonra alara banlanıcak,mune geliyor kaç :)
birde ban süresi çok uzun,bu seferde yorum yapamıyosun uzun bi müddet insan paslanır be :)
şu cezalar katlanmasa daha iyi,buna bi çözüm getireceklerdi ama hala aynı .

Çözüm??? Valla kumaş bu Ebedi, kurallar belli cezalar belli, geyik yapmaya devam ederseniz sadece alara değil sizde banlanırsınız.

Çözüm??? Valla kumaş bu Ebedi, kurallar belli cezalar belli, geyik yapmaya devam ederseniz sadece alara değil sizde banlanırsınız.

mune ben geyik yapmıyorum ki,2 yorum yaptım
çözüm derken bi ara bu cezalar konuşulmuyormuydu mune,herkes cezaların katlanmasından şikayetçiydi
sizde bakıcaz falan dediniz hatırladığım kadarıyla,kafamdan uydurmuyorum yani :)

mune ben geyik yapmıyorum ki,2 yorum yaptım
çözüm derken bi ara bu cezalar konuşulmuyormuydu mune,herkes cezaların katlanmasından şikayetçiydi
sizde bakıcaz falan dediniz hatırladığım kadarıyla,kafamdan uydurmuyorum yani :)

Ceza konuları çoktan konuşulup sonuca bağlandı, eski sisteme geri döndük diye heryerde yazdık Ebedi.
Neyse konumdışına çıkılıyor böyle, size hayırlı iftarlar.

Ceza konuları çoktan konuşulup sonuca bağlandı, eski sisteme geri döndük diye heryerde yazdık Ebedi.
Neyse konumdışına çıkılıyor böyle, size hayırlı iftarlar.

konu dışına çıkılıyor diyorsunuz ama yakalamışken sorayım o halde
eski sisteme geri döndük diyorsunuz fakat ben size geçenlerde mesaj atmıştım siyasilere hırsız deniyor ban almıyor diye
(gerizekalı ,mendebur suratlı ,yaratık da deniyor)
siz de demiştiniz artık hırsız diyenlere öyle herşeye ceza vermiyoruz demiştiniz
yani bazı kurallar geri döndü,bazıları yenilendi o halde.

Koskoca Başbakan dediğinde nihayetinde bir memur maaşı belli. Bir yüzükten gemiciklere nasıl geldi acaba?:27::27::27::27:

memur maaşımı???:37: Allahım ya dünyadaki başbakanların gelir durumlarını incelemenizi öneririm:52:

Back