İşte Erdoğan'ın mal varlığı

Kisiklidaki villa, enstesi Ziya Ilgen e ait.

Bu arada Ziya Ilgen aileden zengin biri..

Bu arada Erdogan 1993 te Istanbul Büyüksehir Baskani ikende Sultanbeyli de 6 tane villasi oldugunu yazmislarid:)))

Yani adam zenginmis zaten:))

Ama o zamanda " yok öyle birsey benim villam yok" demisti ama neyse....

Yani 2001 e kadar ülkesinin memurunun, iscisinin maasini bile veremeyen hükümet, ülkeye en ufak bir yatirimda yapmiyordu acaba paralar nereye gidiyor diye kimse sormuyordu:)) Yani hizmet yok, memura, isciye para vemek yok, peki paralar nereye gittti...

Simdi Ülkeye hem hizmet yapiliyor, hem iscinin, memurun nemasi keyi ödendi, birde her sene zammi veriliyor, birde hükümet acayip caliyor:))

Mantikli bir aciklama yapsalar yada gercek bir delil gösterselerde bizde inansak..

Son düzenleme:

Bende bunu sordum ama tatmin edici bir cevap alamadim arkadaşlardan :) hirsiz sa bu kadar hizmeti nasil yapiyor ??

Bende bunu sordum ama tatmin edici bir cevap alamadim arkadaşlardan :) hirsiz sa bu kadar hizmeti nasil yapiyor ??

onlara göre zaten hizmet yapmıyor ki soruyu boşa soruyorsunuz.... o yolları asrın projelerini sanki o değil kilimci yaptı...
valla fikir ayrılığı ayrı adamın türkiyeye yaptığı yenilikleri görmemek için kör olmak lazım...ben şuan türkiyenin en ücra ilinin ilçesindeyim buraya bile eli ulaştıysa biz bile ilçemizde bir başbakan ağırladıysak siz düşünün artık....bu ülkede en çok yatırım istAnbul ankaraya yapılıyor....yine memnun kalmıyorlar....çok verince doyumsuzlaştılar zaar

Evet onlara göre çok basit şeyler bunlar.. Sanki daha önce ülke uçtu da simdi bu hükümetin yaptiklari basitmis :)) yol diyoruz ya kiziyorlar valla yol çok önemlidir, ülkenin gelişmişliğini gösterir. Yamalik gibi yollarda seyahat eden bir turist Türkiye için pek güzel şeyler söylemez.... Benim kardeşim sizin gibi en ücra bir kasabada öğretmen ve yolunu bir görmen lazim yillardir uçurumun kenarından gidiliyormus kasabaya bir sürü viraji var ama simdi kaymak gibi yol yaptılar ..

Yapılan hizmetler , gelişmekte olan bir ülkede yapılması gereken şeylerdir zaten. Bu bizim başarımız diye neden hava atılıyor ki. Sen bunu yapmak zorundasın! Benim paramla bana hava atamazsın!
Sanki yapılan hizmetleri hayrına yaptı da minnet bekliyor bir de!
İşte böyle insanın gözüne sokar gibi akp yaptı dendiği zaman yapılan iyi olduğu halde bir anlamı kalmıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım... ankaranın elmadağını bilen bilir eskiden hergün kaza haberi gelirdi şimdi ortada dağ yok hafif yokuş çıkıyorsun 3 şeritle...atalarımız ne demiş meyve veren ağaç taşlanır...normal...

eskidende vergi veriyorduk onlar ne oluyordu hiç düşündünüz mü...adam hiç değilse verdi,ğim verginin bana gerri dönüşünü sağlıyo...
valla biz senelerce bu anadolunun ücra köşelerinde herşeyden mahrum kaldık....şuan benim çocuklarım yüzme kursuna da gidiyor halkeğitimin verdiği ingilizce kursuna da....ilçemdeki hastane özel hastane gibi diyetisyene kadar var....bunları inkar etmem için nankör olmam lazım yapıma hiç uygun deil...
siyasette olduğu müddetçede desteklerim...

Peki bundan öncekiler neden geliştirmedi bu ülkeyi aksine geriledik. Yapmak zorundada bundan öncekiler neden yapmadılar. Herhalde adam cebinden verecek hali yok bu ülkenin herşeyinden faydalaniyorsan tabiki katkın olacak. Benim çocukluğumda halk ekmek sırası olurdu sabah 5te giderdi annem kuyruğa girerdi. O zaman nerdeydi hükümet anca kendi karınlarını doyurdular şimdi ne kuyruk ne birşey bakkaldan alır gibi al gel evine bırakın allahını severseniz sizin yaptığınız nankörlük!

onlar herhalde başka bir türkiyede yaşadı:44:

Şimdi de nankör olduk. Yazdıklarımı bir daha okuyun bence. Önceki hükmetlerle ilgili yorum yapamam çok net hatırlamıyorum o dönemleri.
Buradan anladığım yapılan hizmetler, yapılan yolsuzlukları, haksızlıkları görmezden gelmeye yetiyor. Hepimiz benciliz o halde, herkes kendini düşünüyor. Destek veren hiç kimse de "acaba" demedi o halde.
Hizmetler yapılırken kendi cebime bakıyorum da, giren para giderek azalıyor.
Artılardan bahsederken biraz da eksilerden bahsedin. Daha samimi olur bence öyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yapmak zorunda , zaten görevi bu bla bla bla... Eee kardeş bunları kendin diyorsun zaten bu ne demek " adam görevini yapiyor " demek , bak bunu kendin itiraf ediyorsun aslında :))) zaten başka ne yapacak ki , herkesten görevini yapmasini bekleriz zaten !! Siz daha ne bekliyorsunuz görevinin dişinda şeyler mi yapsin yani daha napsin bu adam:)) komiksiniz ya

onlar herhalde başka bir türkiyede yaşadı:44:

Bencede öyle babaannemi anneannemi doktora götürürdüm doktor sırasında ayrı bekle ilaç sırasında ayrı bekle tam bir eziyetti doktorların azarlamasida ayrı eziyet şimdi devlet hastanesindeki doktorlarda özel gibi ilgileniyor. Kimse bunları görmüyor bi tutturmuşlar hırsızmis bilmem ne gözünüzle gördünüzmü ülke nereden nereye geldi adam çalıyorda nasıl yapıyor onca şeyi. Bundan öncekiler neler yapmış söyleyin hele

Son günlerde herkesin dilinde benim vergim kafi var... Bu senin vatandaşlık görevin sen vatandaşlık görevini yapıyorsun , devlet de kendi görevini senin verdiğin vergilerle yapiyor daha neee !! Sanki bir tek siz vergi veriyorsunuz ha bu ülkeye vergim de vergim diye amma kiymetli verginiz varmis :)) benim vergilerim le yol yapiyor diye sikyet ediyorsunuz eee napcakti senin vergilerin le başka " altin mi bozacakti " :)))

valla eğer bizim vergilerimizi bu adam cebe aTıyorsa tirilyonluk yatırımları kim nasıl yapıyo imf borcunu kim nasıl kapatıyıo..bırak şimdiyi bundan öncekilerin insanları ev vaadiyle kandırıp parasını dolandıranların borcunu neyle ödüyor....kaduınlara ve iş açmak istiyenlere hibe desteğini kim veriyor.göz var nizam var senin benim verdiğim vergiyle hem bunu yapacak hemde katrilyonlar kazanacak biraz düşünmen yeterli doğru yolu bulman için....

Çok net hatırlamıyorsaniz hatırlayan olarak yazıyorum evet çok şey değişti istesenizde istemesenizde adam türkiyeyi düzeltti bunu kabul edin. Eski hükümetler zamanında olsaydı o beğenmediğin parayıda bulamazdin şükür yine varmış.

şimdi dr gidiyorsun kimlik no yeteli muayene ol git ilacını al...artık o evlilik cüzdanı gibi kocaman ssk karnesini taşımaya gerek yok yani...bu en basiti

Bu sorulari bende soruyorum ama cevap alamiyorum, soru basit hem hirsiz hem hizmet yapıyor nasil oluyor ? Ayrıca kendileri diyorlar " benim vergimle " yapiliyor her şey diye eeee o zaman kardeşim senin vergini senin parani çalan yok kendin itiraf ediyorsun zaten benim vergimle yapiliyor diyeee :))) peki kimin paralarini caliyorlar :))

hay ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…