İşte Erdoğan'ın mal varlığı

Aman her seçimlerde bu mal varlıklarını ortaya çıkarın.. Koskoca BAŞBAKAN ya elbette malıda herkesten çok olacak servetide..

servet iki türlü yoldan elde edilir. 1-çalışarak, emek vererek helal yoldan kazanılır.. 2-çalarak, kul hakkı yiyerek haram yoldan kazanılır... Allah haram lokma yedirmekten sakınsın herkesi.

Böyle bir cezası sabıkası olması mümkün değil çünkü adam zaten kaç senedir başbakan ve doğal olarak dokunulmazlığı var yani istense de bu konuda dava açılamaz kendisine. İspatlanmamış dediğiniz şeyleri birçok basın organı yazdı ama o mallar mülkerl çoktan başkalarının üzerine geçirildi zaten. Oğlu ev almış evde alelade evden de sözetmiyoruz neymiş yurtdışında okurken para biriktirmiş, 5 gemi var orada kredi çekmiş, market zincirleri daha başbakan olur olmaz vardı nasıl birikimse. Kızı Sümeyye aile içinden olduğu halde danışmanlık adı altında dünyanın parasını götürüyor. Peki sizin her halukarda bir insana inanıp, montj diyorsa montajdır, çalmadım diyorsa çalmamıştır deyip sorgulamamanız, bizim cebimizden çıkan vergilerin hesabını sormamanızın ve kul hakkının yenilmesine aleni göz yummanızın dini karşılığı nedir. Bu kadar kesin ve emin larak yapmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz beraber mi yiyip içtiniz, muhabbetiniz mi var çok mu yakından tanıyorsunuz, aile bağınız mı var nedir yani ben eğer masumluğunu ispatlayamasıysa çok kolay bir şekilde alınan belgeyi alamadıysa hele hele incelettik dediği yabancı kurum tekzip yayınlayıp biz analiz ettirmedik dediyse onun da yalan olduğu ortaya çıktıysa buna kesin olmamıştır diyemem. Bende bu açıdan bakıyorum. Adam foyası ortaya çıkacak üzerindeki doayalar açılacak diye başbakanlıktan istifa edemedi, Cumhurbaşkanlığından da vazgeçemedi ve yasa dışı olarak kılıfına uydurdu hem başbakan olarak hala bir partiye bağlı olup ayrıca CB adayı oldu hiç mi sorgulayıp düşünmüyor musunuz bu adam pürüpaksa gocunması yoksa neden istifa etmedi görevinden

Bakın kendiniz söylüyorsunuz montaj mı değil mi belli değil diye. Neden belli değil oysa ki çok basit analiz ettirecek ve ispat edecek kendini ona oy vermeyenler nezdinde de aklayacak ve hesabını da soracak neden yapamadı? biri size bu şekilde iftira atsa kendinizi aklamak ve sonra da yüzüne karşı iftira atanlara karşı hesabını sormak için gerekeni yapmaz mısınız. Peki her halukarda inanan, sorgulamayan, şüphe duymayan, yok canım yapmamıştır diyen, bir kesim parasına para katıp zenfin olurken halktan her geçen gün çıkarken cepler boşalırken yok canım o ne dediyse doğrudur demek Allah'ın verdiği aklı fikri kullanmamanın dini karşılığı nedir o suça, o kul hakkına ortak olmaktır. Sürekli bu insanın hatalarını çieşitli bahanelerle örtenlerin, senin benim gibi Allah'ın yarattığı br kulu tamamen hatasızi suçsuz görmenin konumu nedir ben diyeyim tuzu kuru konumu. Çünkü zaten siz yurtdışında yaşıyorsunuz çıkan bizim cebimizde çıkıyor verilen kuş kadar zamlar daha o ay bizim cüzdanımızdan eriyor. Bizim kul hakkımız yeniyor ve ispa edilemeyen şeylerde kuşku duymak en doğal hakkım bir vatandaş olarak buyrun madem başbakandan ekomimizden memnunsunuz çok kalkındık ya burada daha iyi geçinirsiniz o zaman burada yaşayın oradan konuşmayın.

Son düzenleme:
ilk mesajdaki haber linki güncellenmiş tekrar:

Evide yok sanırım başbakanınızın yazık.valla gülmekten öldük..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alara, bu ulkenin savcilari birsey iddia ettikleri zaman ciddiye alinir. Asilsiz iddia deyip askida birakilmaz. O zaman mahkemeleri tamamen kapatalim, 17 Aralik'in ustu daha iyi ortulmus olur, basbakan da savcilari emniyet mensuplarini surmekle de ugrasmamis olur, o da az buz ugrasi degil, binlerce eminyet mensubundan bahsediyoruz...Boylece hic yorulmaz, he mi?

Aman her seçimlerde bu mal varlıklarını ortaya çıkarın.. Koskoca BAŞBAKAN ya elbette malıda herkesten çok olacak servetide..

Koskoca Başbakan dediğinde nihayetinde bir memur maaşı belli. Bir yüzükten gemiciklere nasıl geldi acaba?

Bir arkadaş yazınca dikkatimi çekti, hakikaten neden evi yazılmamış ki:44: evi yok muymuş:26: ülke o kadar refaha erdi, herkes krediyle bile olsa bir ev alabiliyor, öyle diyor arkadaşlar:44:

Kısıklı'daki villa niye yazılmamış :26: o villa ya 2008'de ya 2009'da alınmıştı, beyana girmemiş olması ilginç:44:
Başbakan İstanbul'a ne zaman gelse Kısıklı'daki villasına gider, basın villanın önünde nöbet tutar resmen:44: ordan 5 tane villa aldığı iddia edilir ama ben o kadarını bilemem, Allah bilir lakin herzaman kaldığı villa herkesçe bilinir.
Kiracı mı yoksa kendi üstüne değil mi acaba

Evsiz olmuyor, kiralar çok pahalı hele İstanbul'da ev kiraları ohoooo ev lazım ev.

O zaman şu karikatür de benden olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüh resmi kırpmayı unutmuşum :)

Son düzenleme:

Ahhh canımm dağıttıgı yardım kolilerinden kendisi de alsın

Bilal gibi bi oglunun olmasi Mal Varliqi olarak yeter de artar:)

Bu ne yahu başbakan benden fakir

eşinin ya da çocuklarının üstüne mi acaba

Bakiyorum da insanoğlunun cocuklarinin mal varligini soran yok ... Erdoğan mal varliklarini damadinin üzerine yaptigindan vs dek supheleniyorsunuz da neden ihsanoglundan şüphe etmiyorsunuz... Vay beeeee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…