Benim yakışıklı anlayışıma uymuyor, Allah sevdiğine bağışlasın, ya bunun neresi seksi ve yakışıklı
Bu delikanlıyı tehlikeli derecede yakışıklı diye ülkesinden sınır dışı etmişler, misafirperver bir ülkeyiz, alalım Belediye başkanı vb olsun, anket başlamıştır, hangi Şehre başkan olsun
Eki Görüntüle 1665812
Eki Görüntüle 1665810
Ben bizim eve muhtar yaparım bunu,beslenir ki buBenim yakışıklı anlayışıma uymuyor, Allah sevdiğine bağışlasın, ya bunun neresi seksi ve yakışıklı
Bu delikanlıyı tehlikeli derecede yakışıklı diye ülkesinden sınır dışı etmişler, misafirperver bir ülkeyiz, alalım Belediye başkanı vb olsun, anket başlamıştır, hangi Şehre başkan olsun
Eki Görüntüle 1665812
Eki Görüntüle 1665810
Yazık sevaptır, sahip çık delikanlıyaBen bizim eve muhtar yaparım bunu,beslenir ki bu
Benim yakışık lı anlayışıma uymuyor, Allah sevdiğine bağışlasın, ya bunun neresi seksi ve yakışıklı
Eki Görüntüle 1665812
Eki Görüntüle 1665810
çocuk bakıcısı da olur bundanYazık sevaptır, sahip çık delikanlıyayakışıklı diye atmışlar çocuğu
Ayyyy ne kadar yardımsever ve misafirperver bir milletizTabiki konya ya ve evime ben onu etliekmeklerle beslerim
Tabiki konya ya ve evime ben onu etliekmeklerle beslerim
post: 43174839 .!.:Ayyyy ne kadar yardımsever ve misafirperver bir milletizbir genç evsiz kalmaktan kurtulacak
Aaaa tövbe Bismillah, Üstüme iyilik sağlık, ben genç delikanlı sokaklarda kalmasın diye insanlık namına yardım için yazdımEvli barkli kadinlarsiniz cekin ellerinizi adamin ustunden
kadesa hahaha bakici yapicak yazik
O bekar birine layik yani bana bana bakicak
önce insan! hersey, o evsiz yuvasız bi care kalmasın diyeAyyyy ne kadar yardımsever ve misafirperver bir milletizbir genç evsiz kalmaktan kurtulacak
Bence de, yani ben yardım olsun diye yazdım, ay demediklerini bırakmadılar, mağdurum şahsenönce insan! hersey o evsiz yuvası bi care kalmasın diye
içimizde ki insan sevgisini anlamaz onlar boş ver ablaBence de, yani ben yardım olsun diye yazdım, ay demediklerini bırakmadılar, mağdurum şahsen
Haklısın kadesa, anlamadılar biziiçimizde ki insan sevgisini anlamaz onlar boş ver abla
Benim yakışıklı anlayışıma uymuyor, Allah sevdiğine bağışlasın, ya bunun neresi seksi ve yakışıklı
Eki Görüntüle 1665812
Eki Görüntüle 1665810
"Slm" yazan belediye mi olurmuş? Koral bence sansini denesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?