Işte en güzel evlenme teklifleri

benim evlilik teklifimde bana göre çok çok güzeldi
hiç beklemediğim zamanda beklemediğim şekilde gelişti
o günü hiç unutamam herhalde

ALLAH daim etsin cnım mutluluğunu teskkrler paylaşımın için

çok güzel evlilik tklifleri ya..benimki yolda yürürken bir anda söyleyecek herhalde evlen benimle diye..öyle bi atraksiyon beklemiyorum ondan :/

çok güzel evlilik tklifleri ya..benimki yolda yürürken bir anda söyleyecek herhalde evlen benimle diye..öyle bi atraksiyon beklemiyorum ondan :/

ii en azından beklemiyosun oda güzel :) bana evlencez işte ne teklifi, istiyosan sen et kabul edersem evleniriz diyo

Bende hala hatırladığımda yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturan ; sıcacık bir evlenme teklifi almıştım.

Sıradan bulaşma günümüzün , sıradan bir kahve molasında cebinden bir düğün davetiyesi çıkardı ve haftasonu düğün var beraber gidelim mi dedi .

Kadınsal meraklarla bir yandan olur derken bir yandan da bakayım davetiyeye diye elime aldım.

Aaaaa dedim isimleri bizimle aynı ;

Aaaaaa aaaaa aaaaa ama bu benim babamın adı

Öyle işte ; adımıza davetiye bastırıp evlenme teklifi eden eşimle 8 yıldır evliyiz .

Benim biricik hanzom telefonda "eeee dugunumuz ne zaman?Biraz gobek atip kurtlarimizi dokelim." demesiyle evlenme teklifi etmis oldu galiba.
Tabi zorla sahil kenarinda diz cokturtmem buna girmiyor

Benim biricik hanzom telefonda "eeee dugunumuz ne zaman?Biraz gobek atip kurtlarimizi dokelim." demesiyle evlenme teklifi etmis oldu galiba.

ayyy sen çok yaşa emi gece gece sesli bir kahkaha attım
erkekler neden öküz acaba yaaa

Son düzenleme:

aa süper fikir ya erkek olsam neler yaparımda kız olunca olmuyor Allah daim etsin canım ya ne güzel valla

aynı benimki işte yanlız değilim :) banada evlncez işte ne uzatıyon diyo D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…