glsmn ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 4.278 14 116 Ankara 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #21 ebyar .!.: benim evlilik teklifimde bana göre çok çok güzeldi hiç beklemediğim zamanda beklemediğim şekilde gelişti o günü hiç unutamam herhalde Genişletmek için tıkla... ALLAH daim etsin cnım mutluluğunu teskkrler paylaşımın için
ebyar .!.: benim evlilik teklifimde bana göre çok çok güzeldi hiç beklemediğim zamanda beklemediğim şekilde gelişti o günü hiç unutamam herhalde Genişletmek için tıkla... ALLAH daim etsin cnım mutluluğunu teskkrler paylaşımın için
miniklemur Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2013 246 0 26 Malatya 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #22 çok güzel evlilik tklifleri ya..benimki yolda yürürken bir anda söyleyecek herhalde evlen benimle diye..öyle bi atraksiyon beklemiyorum ondan :/
çok güzel evlilik tklifleri ya..benimki yolda yürürken bir anda söyleyecek herhalde evlen benimle diye..öyle bi atraksiyon beklemiyorum ondan :/
glsmn ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 4.278 14 116 Ankara 18 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #23 miniklemur .!.: çok güzel evlilik tklifleri ya..benimki yolda yürürken bir anda söyleyecek herhalde evlen benimle diye..öyle bi atraksiyon beklemiyorum ondan :/ Genişletmek için tıkla... ii en azından beklemiyosun oda güzel :) bana evlencez işte ne teklifi, istiyosan sen et kabul edersem evleniriz diyo
miniklemur .!.: çok güzel evlilik tklifleri ya..benimki yolda yürürken bir anda söyleyecek herhalde evlen benimle diye..öyle bi atraksiyon beklemiyorum ondan :/ Genişletmek için tıkla... ii en azından beklemiyosun oda güzel :) bana evlencez işte ne teklifi, istiyosan sen et kabul edersem evleniriz diyo
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.626 598 19 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #24 Bende hala hatırladığımda yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturan ; sıcacık bir evlenme teklifi almıştım. Sıradan bulaşma günümüzün , sıradan bir kahve molasında cebinden bir düğün davetiyesi çıkardı ve haftasonu düğün var beraber gidelim mi dedi . Kadınsal meraklarla bir yandan olur derken bir yandan da bakayım davetiyeye diye elime aldım. Aaaaa dedim isimleri bizimle aynı ; Aaaaaa aaaaa aaaaa ama bu benim babamın adı Öyle işte ; adımıza davetiye bastırıp evlenme teklifi eden eşimle 8 yıldır evliyiz .
Bende hala hatırladığımda yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturan ; sıcacık bir evlenme teklifi almıştım. Sıradan bulaşma günümüzün , sıradan bir kahve molasında cebinden bir düğün davetiyesi çıkardı ve haftasonu düğün var beraber gidelim mi dedi . Kadınsal meraklarla bir yandan olur derken bir yandan da bakayım davetiyeye diye elime aldım. Aaaaa dedim isimleri bizimle aynı ; Aaaaaa aaaaa aaaaa ama bu benim babamın adı Öyle işte ; adımıza davetiye bastırıp evlenme teklifi eden eşimle 8 yıldır evliyiz .
sokolova Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2013 163 0 26 İstanbul 19 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #25 Keşke okumasaydım bu başlığı ya, çıta çok yükseldi şimdi:)
atractive Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2011 8.450 40 0 Bursa 19 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #26 hiç birisi çok romantik gelmedi bana ya niçin ki:26:
ebushhh Guru Kayıtlı Üye 27 Ekim 2010 2.071 4 316 Rusya 19 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #27 Benim biricik hanzom telefonda "eeee dugunumuz ne zaman?Biraz gobek atip kurtlarimizi dokelim." demesiyle evlenme teklifi etmis oldu galiba. Tabi zorla sahil kenarinda diz cokturtmem buna girmiyor
Benim biricik hanzom telefonda "eeee dugunumuz ne zaman?Biraz gobek atip kurtlarimizi dokelim." demesiyle evlenme teklifi etmis oldu galiba. Tabi zorla sahil kenarinda diz cokturtmem buna girmiyor
atractive Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2011 8.450 40 0 Bursa 19 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #28 ebushhh .!.: Benim biricik hanzom telefonda "eeee dugunumuz ne zaman?Biraz gobek atip kurtlarimizi dokelim." demesiyle evlenme teklifi etmis oldu galiba. Tabi zorla sahil kenarinda diz cokturtmem buna girmiyor Genişletmek için tıkla... ayyy sen çok yaşa emi gece gece sesli bir kahkaha attım erkekler neden öküz acaba yaaa Son düzenleme: 19 Şubat 2013
ebushhh .!.: Benim biricik hanzom telefonda "eeee dugunumuz ne zaman?Biraz gobek atip kurtlarimizi dokelim." demesiyle evlenme teklifi etmis oldu galiba. Tabi zorla sahil kenarinda diz cokturtmem buna girmiyor Genişletmek için tıkla... ayyy sen çok yaşa emi gece gece sesli bir kahkaha attım erkekler neden öküz acaba yaaa
glsmn ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 4.278 14 116 Ankara 20 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #29 Ausencia .!.: Bende hala hatırladığımda yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturan ; sıcacık bir evlenme teklifi almıştım. Sıradan bulaşma günümüzün , sıradan bir kahve molasında cebinden bir düğün davetiyesi çıkardı ve haftasonu düğün var beraber gidelim mi dedi . Kadınsal meraklarla bir yandan olur derken bir yandan da bakayım davetiyeye diye elime aldım. Aaaaa dedim isimleri bizimle aynı ; Aaaaaa aaaaa aaaaa ama bu benim babamın adı Öyle işte ; adımıza davetiye bastırıp evlenme teklifi eden eşimle 8 yıldır evliyiz . Genişletmek için tıkla... aa süper fikir ya erkek olsam neler yaparımda kız olunca olmuyor Allah daim etsin canım ya ne güzel valla
Ausencia .!.: Bende hala hatırladığımda yüzümde kocaman bir gülümseme oluşturan ; sıcacık bir evlenme teklifi almıştım. Sıradan bulaşma günümüzün , sıradan bir kahve molasında cebinden bir düğün davetiyesi çıkardı ve haftasonu düğün var beraber gidelim mi dedi . Kadınsal meraklarla bir yandan olur derken bir yandan da bakayım davetiyeye diye elime aldım. Aaaaa dedim isimleri bizimle aynı ; Aaaaaa aaaaa aaaaa ama bu benim babamın adı Öyle işte ; adımıza davetiye bastırıp evlenme teklifi eden eşimle 8 yıldır evliyiz . Genişletmek için tıkla... aa süper fikir ya erkek olsam neler yaparımda kız olunca olmuyor Allah daim etsin canım ya ne güzel valla
glsmn ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 4.278 14 116 Ankara 20 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #30 sokolova .!.: Keşke okumasaydım bu başlığı ya, çıta çok yükseldi şimdi:) Genişletmek için tıkla... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sokolova .!.: Keşke okumasaydım bu başlığı ya, çıta çok yükseldi şimdi:) Genişletmek için tıkla... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
glsmn ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 4.278 14 116 Ankara 20 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #31 ebushhh .!.: Benim biricik hanzom telefonda "eeee dugunumuz ne zaman?Biraz gobek atip kurtlarimizi dokelim." demesiyle evlenme teklifi etmis oldu galiba. Tabi zorla sahil kenarinda diz cokturtmem buna girmiyor Genişletmek için tıkla... aynı benimki işte yanlız değilim :) banada evlncez işte ne uzatıyon diyo D:
ebushhh .!.: Benim biricik hanzom telefonda "eeee dugunumuz ne zaman?Biraz gobek atip kurtlarimizi dokelim." demesiyle evlenme teklifi etmis oldu galiba. Tabi zorla sahil kenarinda diz cokturtmem buna girmiyor Genişletmek için tıkla... aynı benimki işte yanlız değilim :) banada evlncez işte ne uzatıyon diyo D:
glsmn ツ ∞ ♥ ツ ∞ ♥ Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 4.278 14 116 Ankara 20 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi glsmn #32 atractive .!.: hiç birisi çok romantik gelmedi bana ya niçin ki:26: Genişletmek için tıkla... :) daha orjinal bişey olmalı senin için o halde .)
atractive .!.: hiç birisi çok romantik gelmedi bana ya niçin ki:26: Genişletmek için tıkla... :) daha orjinal bişey olmalı senin için o halde .)