Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:s bende ama nerde bende o şans hayatta yapmaz böyle bişey benimki.s
Hiç belli olmaz hiç beklemediğin bir anda çıkıverir karşına..Ummadık taş misali:))
![]()
ay yapsında valla nası yapıosa yapsın :) allah herkeze böyle güzel evlenme teklifi eden biri nasip etsin ya elimizdekiler böyle güzel evlenme teklifi etsin :):):)
7.resmi 5 aralık 2012 gunu bızzat yasadım
sımdı evlıyız![]()
yarın sabah anlatırım detayları hayatta hep ısteyecegım bıseydı
tabıkı bunu onunla hıc paylasmadan ve gerceklestıdarısı sızlerın basına
benimki böle romantik değildi ama maneviydi yine de camiye gittik dua falan ettik sultanahmette çıktık sonra etti :)
olsun oda çok güzel Allhın huzunda olmuş işte :) maddiyat cok göze görunmuyorki önemlı olan ne deyerek evlenme teklifi ettiği sözleri falan
ben dalga geçio sandım benimle evlenirmisin falan he tabi tabi falan dedim şaka sanmıstım :)
4 arkadaş Foça'da sandala binmiştik,kıyıya yaklaşmaya yakın bir baktım kıyıda bütün arkadaşlarımız benimle evlenir misin diye bir pankartsandalın içinde o muhteşem sözleriyle teklifimi aldım
kıyıya çıktığımda;konfetiler,havai fişekler,güller,sinevizyonda ilk günümüzden itibaren olan fotoğraflarımız ve Foça halkının bize olan ilgisi
4 senedir birlikteyiz,14.10.12 de aldım teklifimi ve 10.11.12 de nişanlandık
12.12.12 de askere yolladım.şimdi şafak sayıyorum askerden dönsün de artık aynı evi paylaşalım diye
hepinize daha da güzel mutluluklar diliyorum![]()
ay süpersiniz yaaaa allah daim etsin mutluluğunuzu41 kre maşallah darısı başıma :)tesekkr ederm cnım
hic evlenme teklifi almadan evlenenler ve su an benim gibi kiskancliktan pcyi paralamk isteyenler parmak kaldirsin
:84::84::84: