Benimde saçlarımı 1 deki gibi yaparım Model olarak Cindy in saçı ,gürlük bakımından ise Aslı Tandoğanın saçlarını tek geçerim .
livim bende o modeli çok sevyrm nasıl yapıyosun anlatabilirmisinolumunekankayizsmile
benm en beğendiğim saçlarda vanessa hesslerde hem gür hem uzunaklinialirimsmile
Fazla gür değil ben pek beğenmiyorum onun saçlarını
Ben Cindy in saçı çok gür demedim =)sadece modelini beğeniyorum demiştim yerimseniben Aman neyse canım olumunekankayizsmile
Tatlım yanımda olsaydın uygulamalı olarak anlatırdım böyle anlatmak çok zor elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım .
Öncelikle hacim verici sampuan kullanmanı tavsiye ederim.Saçlarını öne atıp öyle kuruttuktan sonra krepe tarağı ile aşagıdan başlayarak krepliyorsun .Sonrasında ise saçı hafifçe bozmadan tarayıp saçlarını öne atıp bol sprey sıkıyorsun.
Liv ben Cindynin saçına bayılıyorum ama saçlaırmı öyle yapamıyorum.Bikaç şey sorcaktım bu konuda.
1.si krepe yapınca saç karışmıyomu iyice ,resimde çok dağol tel tel duruyo saç.
2.si ise bol sprey derken mesela sen hangi spreyi kullanıyosun,ben saçlarım yumuşak kalsın istiyorum :)))
cvp verirsen sevinirim.
Koptum canım ya :roflol: O kızın yerinde olmak istemezdim delikafaduldenNazarım değerde saçları bitlenir inşallah nihoha :) bencede neyse yeter vanessa reklamı :)
Liv ben Cindynin saçına bayılıyorum ama saçlaırmı öyle yapamıyorum.Bikaç şey sorcaktım bu konuda.
1.si krepe yapınca saç karışmıyomu iyice ,resimde çok dağol tel tel duruyo saç.
2.si ise bol sprey derken mesela sen hangi spreyi kullanıyosun,ben saçlarım yumuşak kalsın istiyorum :)))
cvp verirsen sevinirim.
Canım sadece diplere krepe uygulandığı için karışmıyor .Eğer senin saçların karışıyorsa, saçlarını bozmadan hafif tarayabilirsin .Bir de krepe fırçaları satılıyor ne yazık ki ben İzmirde bulamadım .Eğer bulunduğun şehirde krepe fırçası varsa almanı tavsiye derim .Onunla krepe yapmak daha kolay oluyor .opuyorumnanaktan
Ben kuaförümden satılın almıştım spreyimi ismine bakmam lazım canım .Taft 1-2 numarasını tam sana göre ama sertlilği diğerlerine göre daha az olumunekankayizsmile
Canım sadece diplere krepe uygulandığı için karışmıyor .Eğer senin saçların karışıyorsa, saçlarını bozmadan hafif tarayabilirsin .Bir de krepe fırçaları satılıyor ne yazık ki ben İzmirde bulamadım .Eğer bulunduğun şehirde krepe fırçası varsa almanı tavsiye derim .Onunla krepe yapmak daha kolay oluyor .opuyorumnanaktan
Ben kuaförümden satılın almıştım spreyimi ismine bakmam lazım canım .Taft 1-2 numarasını tam sana göre ama sertlilği diğerlerine göre daha az olumunekankayizsmile
Teşekkürler Liv.Krepe tarağım var da kullanmasını pek beceremiyorumm deneye deneye öğrenirim :)hihoyyyt
Bende de tarak var benim dediğim fırçası canım bak böyle :
Deneye deneye öğrenirsin canım youtube videolarada göz at yapmadan olumunekankayizsmile