İşte en güzel dediğiniz saçlar kimde ?

Tatlım yanımda olsaydın uygulamalı olarak anlatırdım böyle anlatmak çok zor elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım .

Öncelikle hacim verici sampuan kullanmanı tavsiye ederim.Saçlarını öne atıp öyle kuruttuktan sonra krepe tarağı ile aşagıdan başlayarak krepliyorsun .Sonrasında ise saçı hafifçe bozmadan tarayıp saçlarını öne atıp bol sprey sıkıyorsun .

cnm çok tşk ederimmŞeniz yarın denicem hemenn:lepi:

Benden önce davranmışsın ama ya sositososito Saçlarına bitiyorum bu hatunun

bende bayılıyorum hem saçına hem kendisine:asigim:

Tatlım yanımda olsaydın uygulamalı olarak anlatırdım böyle anlatmak çok zor elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım .

Öncelikle hacim verici sampuan kullanmanı tavsiye ederim.Saçlarını öne atıp öyle kuruttuktan sonra krepe tarağı ile aşagıdan başlayarak krepliyorsun .Sonrasında ise saçı hafifçe bozmadan tarayıp saçlarını öne atıp bol sprey sıkıyorsun .

Ama bu yöntem saçları çok fazla yıpratıp, dökmüyor mu?
Her seferinde krepe yapıp sprey mi sıkıyorsun?
Keşke saça zarar vermese, dökmese de ben de yapsam. mafoldumben
Ben çok zararlı diye biliyorum. Sendeki etkileri nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama bu yöntem saçları çok fazla yıpratıp, dökmüyor mu?
Her seferinde krepe yapıp sprey mi sıkıyorsun?
Keşke saça zarar vermese, dökmese de ben de yapsam. mafoldumben
Ben çok zararlı diye biliyorum. Sendeki etkileri nasıl?
Evet her gün sprey sıkmasam bile saçımı krepliyorum =) Çantamda da mutlaka krepe tarağımı taşırım =)
Krepenin saça zarar verdiğini düşünmüyorum yerimsenibenhelede saçı döktüğünü .Spreyinde henüz herhangi bir zararını görmedim .Benim saçlarım çok fazla ısıya mağruz kaldığında çok dökülüyor. Genelde de böyledir bence =)
Sen saçlarımı yıpratıp ,döküyor dedin ya bu kendinde gözlemlediğin birşey mi yoksa duyduğun mu ?olumunekankayizsmile
Sağol Liv.Bendeki de tarak,fırçası değil.
youtubeda bildiğin bir video varmı bununla ilgili. :)

Ya geçenlerde format attığım için sık kullanlanlardakiler gitti .Orada inanılmaz güzel videolar vardı .Neyse bulursam onları link atarım .

Şuraya bir bak istersen belki şimdilik işine yarar.
Saça krepe nasıl yapılır? - UZMANTV

Son düzenleme:
Sarı saçı pek sevmem aslında =)ama bu kızın saçları feci güzel:asigim::asigim:hem rengi, hem gürlüğü =)

4322.jpg

Evet her gün sprey sıkmasam bile saçımı krepliyorum =) Çantamda da mutlaka krepe tarağımı taşırım =)
Krepenin saça zarar verdiğini düşünmüyorum yerimsenibenhelede saçı döktüğünü .Spreyinde henüz herhangi bir zararını görmedim .Benim saçlarım çok fazla ısıya mağruz kaldığında çok dökülüyor. Genelde de böyledir bence =)
Sen saçlarımı yıpratıp ,döküyor dedin ya bu kendinde gözlemlediğin birşey mi yoksa duyduğun mu ?olumunekankayizsmile

Hem duyduğum hem de kendimde gözlemlediğim bir durum. Mesela yapıyorum krepemi, e haliyle saçlar toplanıyor dip kısımda, yıkadıktan sonra ya da yıkamadan önce taramaya kalkışınca kopuyor, dökülüyor, dolaşıyor ayrıca. Saç spreyi de dip kısımlara sıkılıyorsa döküyor. Uzun zamandır yapmıyordum bu sebeplerden ötürü ama bu hafta denicem yine. Umarım çok zarar vermez. :nazar:

ben krepeyle felan ayda yılda bi işim oluyo :) yani sevmem pek

ama geçen bi kanalda kuaför nasıl krepe yapılır diye inceliklerini gösteriyodu.ve çok güzel oldu kızın saçları.tarağı saçın dibine kadar çekip tarağı ordan çekiceksin. 2.hamleyi de hemen ardından yapmayın saçlarınız kopar kırılır diyodu.her hamlede tarağı çekicekmişsin..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya geçenlerde format attığım için sık kullanlanlardakiler gitti .Orada inanılmaz güzel videolar vardı .Neyse bulursam onları link atarım .

Şuraya bir bak istersen belki şimdilik işine yarar.
Saça krepe nasıl yapılır? - UZMANTV

bu videoya 5 dk önce bakmıştım :))) sağol yinede..
Umarım diğer linkleri bulursun,eklersen sevinirim.

kesinlikle giselle bundchen :1closedeyes:

sık ve gür saçlarıkaydirigubbakcemile2modelide,renginide beğeniyorum:lepi:

valla hepsinde çıtçıt var bence. o kadar kabarık ve düz saç olması mümkün değil.
krepe ve çıtçıtlarla yapıyorlar mesela cherynin son resminde çok belli
giselein de ilk ve son resminde çok belli nerden anlıyorsun derseniz üstler çok cılız bakın ordaki saçlar aşağıya bi tutam kadar inmiş ama kulak altından birden 5 katı saç fışkırmış bu kadarı mümkün değil!
ayrıca sokakta herkeste çıtçıt var artık bunlar mı kullanmıcak peh

dogru dıyo arkadas sankı bu normal hallerı mı neler yapılıyodur neler makyajda oldugu gıbı tabı hepsı ıcın konusamam

valla hepsinde çıtçıt var bence. o kadar kabarık ve düz saç olması mümkün değil.
krepe ve çıtçıtlarla yapıyorlar mesela cherynin son resminde çok belli
giselein de ilk ve son resminde çok belli nerden anlıyorsun derseniz üstler çok cılız bakın ordaki saçlar aşağıya bi tutam kadar inmiş ama kulak altından birden 5 katı saç fışkırmış bu kadarı mümkün değil!
ayrıca sokakta herkeste çıtçıt var artık bunlar mı kullanmıcak peh

sonuna kadar katılıyorum sana cnmm

victoria nın meleklerinin saçlarına bayılıyorum kuaföre giderken her seferinde yanımda mutlaka fotoları oluyo böle kes diyorum o da kendi çapına bişiler yapıyo. Ama kuaförüme inanıyorum bi gün başarıcak :)

X