Benden önce davranmışsın ama ya sositososito Saçlarına bitiyorum bu hatunun
Tatlım yanımda olsaydın uygulamalı olarak anlatırdım böyle anlatmak çok zor elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım .
Öncelikle hacim verici sampuan kullanmanı tavsiye ederim.Saçlarını öne atıp öyle kuruttuktan sonra krepe tarağı ile aşagıdan başlayarak krepliyorsun .Sonrasında ise saçı hafifçe bozmadan tarayıp saçlarını öne atıp bol sprey sıkıyorsun .
Benden önce davranmışsın ama ya sositososito Saçlarına bitiyorum bu hatunun
bu kadın kim ??
Tatlım yanımda olsaydın uygulamalı olarak anlatırdım böyle anlatmak çok zor elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım .
Öncelikle hacim verici sampuan kullanmanı tavsiye ederim.Saçlarını öne atıp öyle kuruttuktan sonra krepe tarağı ile aşagıdan başlayarak krepliyorsun .Sonrasında ise saçı hafifçe bozmadan tarayıp saçlarını öne atıp bol sprey sıkıyorsun .
Evet her gün sprey sıkmasam bile saçımı krepliyorum =) Çantamda da mutlaka krepe tarağımı taşırım =)Ama bu yöntem saçları çok fazla yıpratıp, dökmüyor mu?
Her seferinde krepe yapıp sprey mi sıkıyorsun?
Keşke saça zarar vermese, dökmese de ben de yapsam. mafoldumben
Ben çok zararlı diye biliyorum. Sendeki etkileri nasıl?
Sağol Liv.Bendeki de tarak,fırçası değil.
youtubeda bildiğin bir video varmı bununla ilgili. :)
Evet her gün sprey sıkmasam bile saçımı krepliyorum =) Çantamda da mutlaka krepe tarağımı taşırım =)
Krepenin saça zarar verdiğini düşünmüyorum yerimsenibenhelede saçı döktüğünü .Spreyinde henüz herhangi bir zararını görmedim .Benim saçlarım çok fazla ısıya mağruz kaldığında çok dökülüyor. Genelde de böyledir bence =)
Sen saçlarımı yıpratıp ,döküyor dedin ya bu kendinde gözlemlediğin birşey mi yoksa duyduğun mu ?olumunekankayizsmile
Evet her gün sprey sıkmasam bile saçımı krepliyorum =) Çantamda da mutlaka krepe tarağımı taşırım =)
Krepenin saça zarar verdiğini düşünmüyorum yerimsenibenhelede saçı döktüğünü .Spreyinde henüz herhangi bir zararını görmedim .Benim saçlarım çok fazla ısıya mağruz kaldığında çok dökülüyor. Genelde de böyledir bence =)
Sen saçlarımı yıpratıp ,döküyor dedin ya bu kendinde gözlemlediğin birşey mi yoksa duyduğun mu ?olumunekankayizsmile
Ya geçenlerde format attığım için sık kullanlanlardakiler gitti .Orada inanılmaz güzel videolar vardı .Neyse bulursam onları link atarım .
Şuraya bir bak istersen belki şimdilik işine yarar.
Saça krepe nasıl yapılır? - UZMANTV
tullın sahının saçlarına bayılıyorum cok havalı
valla hepsinde çıtçıt var bence. o kadar kabarık ve düz saç olması mümkün değil.
krepe ve çıtçıtlarla yapıyorlar mesela cherynin son resminde çok belli
giselein de ilk ve son resminde çok belli nerden anlıyorsun derseniz üstler çok cılız bakın ordaki saçlar aşağıya bi tutam kadar inmiş ama kulak altından birden 5 katı saç fışkırmış bu kadarı mümkün değil!
ayrıca sokakta herkeste çıtçıt var artık bunlar mı kullanmıcak peh