- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
vayy imzayi da atmis.bu zihniyet karsisnda hayretler icimde kaliyrmAynen!!! imza![]()
diyecek laf bulamiyrm cdden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayy imzayi da atmis.bu zihniyet karsisnda hayretler icimde kaliyrmAynen!!! imza![]()
hımmm demekki yeni avımız sensin gel bakayım şöyleKeşke bunu anlayabilecek beyni olsa.. Tıp çaresiz kaldı ne yazık ki.. Ömrünün sonuna kadar böyle, umutsuz vaka!!
yaşını de hele bakayım.. bakayım seninle atışmama değermisin..Sen önce kendini aydınlat![]()
![]()
hadi yaaa oylemi..sen mi karar veriyosun buna.pardon sen kimsin?Ana fikir çıkarmada başarısızsın
yooo şimdi gerilere gidemicem kadesa bulup çıkarmıştı aynen benim dediğimi yazıp öbürünü ekledi..hayır . öyle demiyor resmen pkklı olmakla suçladı mhpli ve chplileri.
De tabiki balım... takarmıyım yeni üyesin ve canım cicim. ve siyasettesin iyi saydırıyorsunn.. daa hadi itiraf ett eski üyelerdensin demi..
mum önce kendini aydınlatmalı sonra etrafını değil mi?rica ederimm ..sizi aydınlatmak görevimm..![]()
valla çok güzel bilgiler paylaştınızda onları gözüm görmüyorki.. bana takanlarla uğraşmaktan . heleki aramıza yeni katılan var onun ifadesini almaya çalışıyorumm..Yok yoookkk bizim hocamız öyle kaynak göstermeden tefsir yapacak adam değildi...sana söz hakkı verdim...kimin tefsirine güvenirsin diye? Söyle bulucam...çünkü bütün islam alimlerinin hem fikir olduğu tefsirler var...e onlara da inanırsın artık....
Burda hazmedemediğim; biri diyor "sarayda yaşıyor" diğeri gelip nolmuş ki diyor...sağlam cevap yok...e veriyorum işte sağlam cevabı...çoğumuzun dini hanesinde islam yazıyorsa Allahın kitabından veriyorum saray cevabını...
Haa ne acıdır ki bu cevaplara istinaden banlanırım..dini mesaj diye...ama yılan hikayesine dönen bu saray muhabbetinin cevabı bu :)
Hani hep deriz ya avrupada olsaydık dini cevaplarımız da özgür olurdu...napalım artık...içim içimi yemesindense yazdım rahatladım...belki bi okuyana faydam dokunur....
cıksss bilemedinn..eğleniyorum hadi biraz daha tahminler yürüt başka , başkaBu paranoya neden kuzum ya?? Nedir sizin bu paranoyak ezik olma hevesiniz?? Büyük ihtimalle aileniz sizi zorla kapatıyor okutmuyo siz de açık ve kendine güvenen kendi ayakları üstünde durabilen kadınları görünce deliriyorsunuz ve Atatürk'e bu yüzden kinleniyorsunuz..
yoo. işlerine geldiği gibi işte. hem sevmezler hemde onun sayesinde yaşadıkları ,haklarını ,özgürlüklerinide sonuna kadar kullanırlar.Ataturk'u sevmeyen hanimlar;
Aklima b'sey geldi.
Dusunsenize ulkeye kadinlara secme secilmeyi o getirdi.O kim ya !
1 kasim'da onu protesto edip oy kullanmayin.
Siz bilirsiniz ama sahsen sevmeseydim kullandim.
Denesenize :)
yaşını de hele bakayım.. bakayım seninle atışmama değermisin..
Bak ben bilmediğim konuda susmasını bilirim...ya da gidip öğrenmesini...
Şatafat konusu gurur duyulacak bir konu...türkiye cumhurbaşkanı....sen hangi resimde görmek istersin onu?
Belki farklı bi ışık olur bende...
Bu şey gibi
Hani çocuğuma ben bağırırım ama başkası bağıramaz...türküz ve cumhurbaşkanımız elin alman başbakanıyla buluşuyor...en iyi takımı giysin en iyi köşede ağırlasın tabiki...
Tüm avrupanın bizden nefret ettiği o kadar ortada ki...düşmanımız işte hepsi...tarih bilgim zayıftır sayılalcıydım ben :) ama her tarihte bir türk düşmanlığı var...senin ısrarla sormanı şimdi anlıyorum sanki...ülke içini kasdettiğimi mi düşündün düşman derken? Mhp chp gibi...yok hayır türkiye dışı tüm ülkeler bizim düşmanımız...
Ayrıca o italyan kaynaklı haberi de en başında bayağı bi yere vurdular pehh mehh diyerek....ona bakarsan eltim de bana giyinince,bişey alınca hımm çok hoş diyor ama bu onun düşmanlığını gizleyemiyor malesef...bazen ipleri koparıp fırtına çıkarmadan önce biraz susmak gözlemlemek gerekiyor...
Ahaaa çok mantıklı iyi bir fikirAtaturk'u sevmeyen hanimlar;
Aklima b'sey geldi.
Dusunsenize ulkeye kadinlara secme secilmeyi o getirdi.O kim ya !
1 kasim'da onu protesto edip oy kullanmayin.
Siz bilirsiniz ama sahsen sevmeseydim kullandim.
Denesenize :)
Bunca yazdıklarıma böyle cevap alıyorsam, susarım...sana şöyle izah edeyim o zaman.. ben imam hatip lisesinde okurken kendine "abla" diyen üç boyutlu tipler vardı.. akılları sıra bize dini tebliğ (!) edeceklerdi.. gelip bizi namaza götürünce sevap işlediklerini falan düşünürlerdi.. saatlerce kendilerince (!) vaaz verir, aynen bu senin anlattıklarına benzer şeyler anlatırlardı.. eğer zengin, güçlü, ezen taraf müslümansa "oh oh", ama diğer tarafsa "pis kafir" derlerdi.. hatta (haşa) peygamberimiz bu devirde yaşasa audi ye binerdi diyen embesiller bile vardı..
şimdi seni okuyunca onların junior versiyonlarını görmüş gibi oldum.. o yüzden kusura bakma, seni uçarken bile görsem verdiğin ne kaynağın ne de bilginin bir önemi yok benim için.. ha yazdıklarından biri faydalanırsa ne mutlu sana!..
Ahahaa türkçe öğretmeni desem, ne dersin acaba?hadi yaaa oylemi..sen mi karar veriyosun buna.pardon sen kimsin?
Laiklik din ve devlet islerinin birbirinden ayrilmasidir. Dolayisiyla devletler laik olur Kakao insanlar değil.güldürdün yaa beni MEVLAMda seni güldürsünn.. akıllı insanlar hem laik, hem dindar sabah sabah ne içtin bacım senn..