• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

B Began Merkel ayağını denk alsa iyi olur zira Emine Hanım kendisine gereken bakışı atmıştı. Aynı şey buradaki fanları için de geçerli tabii. Hanımlar adam evli ve size bakmaz, boşa umutlanmayın :KK43:
ne alakası var? TC Cumhurbaşkanı, geleceğin başkanı reis o.

B Began Merkel ayağını denk alsa iyi olur zira Emine Hanım kendisine gereken bakışı atmıştı. Aynı şey buradaki fanları için de geçerli tabii. Hanımlar adam evli ve size bakmaz, boşa umutlanmayın :KK43:
Bi ara askini ilan edenlerle kayniyordu gundem. Emine Hanimin isi gerçekten zor. :/

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERİ

Avrupa Birliği'nin önemli araştırma şirketlerinden biri olan, İtalya menşeili bir firma, çok sayıda ülkede 14 milyon kişi ile düzenlediği bir anket sonucunda en karizmatik lideri belirledi.

1 - Recep Tayyip Erdoğan

Eki Görüntüle 1660464

Kararlı, sert, korkusuz, zeki ve karizmatik. Kuşkusuz, Türkiye'nin tarih kitaplarındaki yeri "Erdoğan'dan önce" ve "Erdoğan'dan sonra" olmak üzere ikiye ayrılacak bundan sonra. İktidara geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla halkının çok büyük bir çoğunluğunun desteğini arkasına almayı başardı. Türkiye O'nun döneminde, hayal bile edilemeyecek bir noktaya ulaştı. Davos'taki çıkışıyla İslam dünyasının da lideri olduğunu perçinlemiş oldu. Son dönemde kendini devirmek için düzenlenen komploları başarıyla savuşturdu. Araştırmaya katılan 14 milyon kişiden %37'si O'nu en karizmatik lider olarak gösterdi.

2 - Vladimir Putin

Kısa tabiriyle 'dediğim dedik' bir lider. Karizmasını da bu özelliğine borçlu. Ekonomik yönden çok güçlü ve bu gücü kullanmayı seviyor. İstediklerini dolaylı yoldan elde etmeyi biliyor. Zeki ve bir o kadar da kurnaz. Rusya'nın geçmişten kalan hesaplarını kapatmayı kendine ilke edinmiş. Rusya O'nun döneminde Avrupa'nın ve dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline geldi.

3 - Barack Obama

Amerika'nın son yıllarda gördüğü en ılımlı lider. Sorunları fazla gürültü çıkarmadan halletmeyi seviyor. Halkın arasına karışıp onlardan biri gibi görünmek için sergilediği çaba aşikâr. Eğlenceli ve pozitif bir başkan. Tüm bunların yanı sıra, sözünü Dünya üzerindeki her ülkede dinletebilecek kadar güçlü. Şüphesiz; ABD'nin varlığı ve etkinliği, Obama'nın karizmasıyla birleşince birkaç adım ileri gitti.

4 - Mahmud Ahmedinejad

İran'ın güçlü duruşunun temsilcilerinden biriydi Ahmedinejad. En sert liderlerden biri olarak öne çıkıyor. Özellikle nükleer çalışmalar konusunda dünyaya çektiği rest ile gündeme oturdu. Kimseden korkmadığını gösterdi. İran O'nun sayesinde etkin bir ülke haline geldi

5 - Muhammed Al Maktoum

Birleşik Arap Emirliklerinin idaresinde olan ve Dubai'nin mutlak hükümdarı olarak gösterilen El Maktum, diğer karizmatik liderlerin aksine ılımlı bir yönetim tarzını benimsiyor. Dünyanın sayılı zenginlerinden olan El Maktum, fakir halka yaptığı yardımlarla tanınıyor. İslâm dünyasında sözü geçen liderlerden biri.

http://m.haber7.com/galeriDetay.php?id=35965&no=6
Seviyoruz seni uzun adam yalnız biz değiliz dünya hayran recep tayyip erdoğana ama kimileri gerçekten hayran kimileri kendi devletlerinin lideri olamadığı için yalnızca hayran ....

Kadıncağızın işi çok zor _NurteN_ _NurteN_ :/ Biri gidip Bdv'de evli bir adamı çok karizmatik buluyorum, hayranım diye konu açsa topa tutarlar ama kendileri aynısını yapmaktan geri durmazlar. 14 milyon kişi + buradaki fanları eshefle kınıyorum :KK12:
brad pittde evli ama burda konu acildiginda ne yorumlar var,kötü art niyettenmi
APKliler sakiz cignese suc sizlerin gözünde, biktirdiniz valla biktirdiniz

O zaman Night owl Night owl 'ya söyleyelim boşuna heyecanlanmasın :KK8:kendine başka erotik lider bulsun :KK31:

12144835_416610688549919_6151678392075056297_n.webp

Kuşkusuz Türrkiye nin tarih kitaplarındaki yeri "Erdoğan dan önce" ve " Erdoğandan sonra " diye ikiye ayrılacak...
Türkiye onun döneminde hayal bile edemeyeceği yerlere ulaştı..

.

Dogru diyon..Turkiye gelip gelebilecegi en rezil donemini yasıyor..Hayal bile edemezdik bu kadarını..

Tarih memlekete bu yapılanları unutmayacak ve affetmeyecek..

En karizmatik lidermis..hadi len ordan..gulemedim bile.

Gelecek nesiller atam diyecekmis bak bak bak..ssk gecmisi deniliyor hala chp lideri icin..taptıkları liderin burdan uzaya giden gecmisini gormezden gelerek..

Ne utanmaz, ne nankor bi topluluksunuz siz be? Delirmek isten degil burada.

Ataturk'un a sını o pis agızlarınıza almayın da, resinize ne diyorsanız deyin..illa zıvanadan cıkaracaklar insanı.

Ahmedinejat lider değil yalnız şu anda haber güncel değil sanırım.

Ve erdoğan çok karizmatik tabi öyle ki bazıları kocama vermediklerimi size sunmaya hazırım diye tweet atmış. Pis ağızlı kim oluyor acaba ...

Bu arada sizde bi kavram kargaşası var sanırım ya da eski mhp zihniyetinizden çıkamadınız. Reis ne alaka Ata ne alaka Usta ne alaka... Beyin düşünmeye ve vücudun koordineli şekilde çalıştırılmasına yarayan bir organdır. Azıcık 1. Görevindeki gibi kullanın. Oturduğunuz organınızla pislik ötesi yorumlar yapmayın. Ban yok diye seviye yeterince düştü , kadınlara yakışmıyor böyle şeyler...

Sozcuye yalan haber yapiyor diyenler derili isemeli bol fantazili kabatas yalanini aylarca servis eden, gercegi ortaya cikmasina ragmen yalana devam eden ; Sumeyye Erdoğan'a suikast yapilacak yalanini ortaya atan gazeteleri kaynak gosteriyolar falan cok gülüyorum.

Acinasi valla

Back
X